ΣΧΕΣΕΙΣ

Doggy style: 5 tips που θα σε κάνουν να το απολαύσεις στο maximum

Unsplash

Το πιστεύεις δεν το πιστεύεις, σύμφωνα με μεγάλη έρευνα, το doggy style (κοινώς, στα 4) είναι με διαφορά η αγαπημένη μας στάση. Ακολουθεί το ιεραποστολικό.

Οι λόγοι είναι προφανείς. Βαθύτερη διείσδυση, σέξι στάση, αλλά και εύκολη μετατροπή σε κάτι πιο τρυφερό. Το doggy style είναι πάντα μία πολύ καλή επιλογή, αλλά μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη εάν κάνεις έξυπνες κινήσεις ματ. Αν δεν τα έχεις ήδη δοκιμάσει, μην χάνεις άλλο χρόνο.

Οπτική επαφή

Είναι λίγο πιο δύσκολο και ίσως είναι και ο λόγος που απορρίπτεις εύκολα τη συγκεκριμένη στάση. Αποζητάς περισσότερη τρυφερότητα και θεωρείς ότι το doggy style δεν θα στη δώσει. Λάθος. Τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο καυτά αν γυρίσεις να τον κοιτάξεις πάνω από τον ώμο σου. Άσε που έτσι βλέπετε και οι δύο πόσο το απολαμβάνει και ο παρτενέρ.

Άλλαξε γωνία

Μιλάμε για μία στάση που μπορεί να αλλάξει με πολλούς τρόπους. Εσύ στα 4, εσύ ξαπλωμένη με ποπό τουρλωμένο ή εντελώς flat. Ξαπλωμένοι στο κρεβάτι, στα όρθια αλλά και στο μπράτσο του καναπέ. Όρεξη να υπάρχει και θα γίνει η αγαπημένη σου στάση.

Μίλα βρώμικα

Ένα tip που ισχύει, ανεξαρτήτως στάσης, είναι το να βάλεις το dirty talk στο παιχνίδι. Όχι μόνο για να μιλάς πικάντικα, αλλά και για να λες πόσο και πώς σου αρέσει μία συγκεκριμένη κίνηση. Σε αυτή την περίπτωση, η σιωπή δεν μιλά από μόνη της.

Λύγισε τη μέση σου

Βοηθά πολύ στη βαθύτερη διείσδυση και φτάνει πιο εύκολα στο σημείο G. Τέντωσε γλουτούς και χαμήλωσε τη μέση σου ή κάνε το ακριβώς αντίθετο. Καμπούριασε για να αλλάξει η κλίση. Μόνο μέσα από δοκιμές θα καταλάβεις τι σου φέρνει μεγαλύτερη απόλαυση.

Πάνω από όλα άνεση

Λέμε ναι στην απόλαυση, αλλά αν αυτή συνοδεύεται κι από άνεση, ακόμα καλύτερα. Βάλε μαξιλάρια κάτω από γόνατα ή χέρια ή επίλεξε το doggy style στην ξαπλωτή εκδοχή του. Αν υποφέρεις και από μυικούς πόνους, φρόντισε να το απολαύσεις και άσε τις ταρζανιές.