ΣΧΕΣΕΙΣ

5 εκδοχές του ιεραποστολικού που πάνε την απόλαυση σε άλλο επίπεδο. Ευλόγησον

Unsplash

Αν υπάρχει μία στάση που θεωρείται παραδοσιακή, χριστιανική και βαρετή, είναι το ιεραποστολικό. Πολλά ζευγάρια το σνομπάρουν αλλά μάλλον κάνουν λάθος μεγάλο.

Καταρχάς, δεν είναι τυχαίο που όλοι καταλήγουν στο ιεραποστολικό. Σε συμφέρει γιατί δεν χρειάζεται να κάνεις και πολλά, εσύ είσαι από κάτω και εκείνος από πάνω, έχει πολύ eye contact με τον παρτενέρ σου και είναι ό,τι πρέπει για ρομαντισμούς και τρυφερότητες. Τώρα όμως θα ανακαλύψεις 5 εκδοχές που εγγυώνται απόλαυση στο μάξιμουμ. Ο Θεός μαζί μας.

Ιεραποστολικό στα όρθια

Ξέχνα το κρεβάτι. Βρες απλά έναν τοίχο για να στηρίζεσαι και να μην πέσεις. Κλασικά και απλά πράγματα. Με το πόδι σου όρθιο και το χέρι του να στηρίζεται στους γοφούς για ελεγχόμενη διείσδυση.

Είναι δεμένα τα χέρια μου

Όταν το βαρετό ιεραποστολικό συναντά τo BDSM. Δεν χρειάζονται πολλά. Δεμένα χέρια πίσω από το κεφάλι (με χειροπέδες ή ένα μαντίλι) και ο έλεγχος είναι στον παρτενέρ σου.

Ιεραποστολικό με μαξιλαράκι

Αν βάλεις ένα μαξιλάρι κάτω από τους γλουτούς σου, αλλάζει η γωνία της διείσδυσης. Με αυτόν τον τρόπο, ανασηκώνεται η λεκάνη του συντρόφου σου και διεγείρεται περισσότερο το σημείο G. Δοκίμασε διάφορα μαξιλάρια μέχρι να εντοπίσεις τη σωστή γωνία.

Γίνε το πρέτζελ

Θα εξηγήσω αμέσως τι εννοώ. Τυλίγεις τα πόδια σου γύρω από τη μέση του και δίνεις κι εσύ τον έλεγχο στην πίεση και την ταχύτητα της διείσδυσης. Και γυμναστική και μέγιστη απόλαυση.

Shulachitaka

Εγώ δεν το λέω έτσι, αλλά είναι όρος του Kama Sutra. Και το έχεις κάνει σίγουρα. Ο παρτενέρ σου σηκώνει το ένα σου πόδι προς διάφορες κατευθύνσεις. Συνήθως το βάζει πάνω στον ώμο του και σου επιτρέπει να παίζεις με τον εαυτό σου. Ή εκείνος με τον εαυτό σου.