FIT LIKE A PRO

Pilates για την κοιλιά και τον κορμό σου: Με αυτή την προπόνηση θα δεις το «θαύμα»

Αυτή την εβδομάδα, η αγαπημένη μας pilates instructor και owner του Breath Pilates StudioΙφιγένεια Μπάκα, προτείνει το πιο πιο αποτελεσματικό πρόγραμμα με ασκήσεις Pilates στοχευμένες για την κοιλιά και τον κορμό. Ένα δεκάλεπτο workout που οδηγεί στο «θαύμα» της φουλ γράμμωσης.

Η ενδυνάμωση τον κοιλιακών και κατά συνέπεια του κορμού σου, θα βοηθήσει στην κορμοστασιά και το πιο σωστό περπάτημά σου. Είναι από τα βασικότερα σημεία που πρέπει να γυμνάζει κανείς, αφού είναι ζωτικής σημασίας, ειδικά αν κάνεις καθιστική ζωή ή δουλειά γραφείου. Οι Pilates για την κοιλιά θα αλλάξουν τον τρόπο που στέκεσαι και περπατάς. Αρκούν μερικές βασικές ασκήσεις.

Pilates upper body: Οι ασκήσεις που θα δυναμώσουν την κοιλιά και τον κορμό σου

Ένα δυνατό κέντρο είναι απαραίτητο ώστε να αντιμετωπίσουμε μυοσκελετικούς πόνους στη μέση και στον αυχένα, σημεία που ταλαιπωρούν πολλούς από εμάς στις μέρες μας. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα λάστιχο. Προτείνουμε να ξεκινήσεις την προπόνηση με πιο χαλαρές αντιστάσεις και να αυξάνεις κατά τη διάρκεια του workout. Αυτό το πρόγραμμα για την κοιλιά και τον κορμό είναι σύντομο, αλλά πολύ αποτελεσματικό, αν το επαναλαμβάνεις τουλάχιστον 3 φορές την εβδομάδα.