ΣΧΕΣΕΙΣ

4 στάσεις του σεξ που σου εγγυώνται οργασμό

Unsplash

Κάθε στάση έχει την ομορφιά της και σε οδηγεί σε νέα ανεξερεύνητα μονοπάτια. Η ζωή, εξάλλου, είναι πολύ μικρή για να μην πειραματίζεσαι και να μην δοκιμάζεις νέα πράγματα.

Αν όμως μιλάμε για το κεφάλαιο «οργασμός», ίσως να πρέπει να λειτουργήσει λίγο πιο διπλωματικά και να επιλέξεις τις στάσεις εκείνες που σου τον εξασφαλίζουν. Αν ανήκεις στις γυναίκες που τον πετυχαίνουν no matter what, σταμάτα να διαβάζεις. Έχεις βρει τις απαντήσεις.

Εφόσον όμως ένα μεγάλο ποσοστό γυναικών τον στερείται, εμείς είμαστε εδώ για να σου δώσουμε tips που θα σε φέρουν πιο κοντά στον παράδεισο. Κοινώς, στον οργασμό.

Γυναίκα από πάνω και ο οργασμός είναι βέβαιος

Κλασική και αγαπημένη στάση. Αν όμως μιλάμε για τον γυναικείο οργασμό, πρέπει να επικεντρωθείς περισσότερο στο πώς κινείσαι εσύ. Είναι πιο εύκολο να φτάσεις στην κορύφωση αν κινείσαι εμπρός πίσω και όχι πάνω κάτω. Έτσι υπάρχει περισσότερη τριβή  και πιο πιθανό να υπάρξει κλειτοριδικός οργασμός, που είναι και πιο συχνός. Επίσης, είναι η στάση όπου εσύ έχεις τον έλεγχο και μπορείς να καθοδηγήσεις την ένταση και την ταχύτητα.

Στα τέσσερα

Αν αναρωτιέσαι, επίτρεψέ μου να σου εξηγήσω. Αν περιμένεις τον οργασμό μόνο μέσω διείσδυσης, μπορεί να περιμένεις για πάντα. Αυτή η στάση είναι τρομερά διεγερτική, αλλά σου δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις και τα χέρια σου. Δώσε μία χείρα βοηθείας στον εαυτό σου και μην περιμένεις να συμβούν όλα μόνο από τον παρτενέρ σου. Tip: δοκίμασε διαφορετικές γωνίες της στάσης. Για παράδειγμα, αντί να στηριχτείς στις παλάμες σου, στηρίξου στους αγκώνες.

Η στάση ψαλίδι (και ιδού ο οργασμός)

Ή αλλιώς, η κλασική στάση σεξ μεταξύ δύο γυναικών. Κι όμως, λειτουργεί και με έναν άντρα. Το ταίρι σου ξαπλώνει ανάσκελα με τα πόδια λυγισμένα και τα πέλματα να ακουμπούν. Εσύ κάθεσαι από πάνω αλλά το ένα πόδι είναι έξω και το άλλο στο πλάι του, ενώ κοιτάς το ένα γόνατο. Δηλαδή από πάνω, αλλά στο πλάι. Και πάλι ορίζεις την τριβή αλλά και την ταχύτητα.

Η γέφυρα

Είναι πιο απλό από όσο ακούγεται. Σκέψου το σαν το κλασικό ιεραποστολικό, μόνο που εσύ τεντώνεις το σώμα σου προς τα πάνω και εκείνος παραμένει στη θέση του ενώ στηρίζεται στα γόνατά του. Η διείσδυση γίνεται πιο έντονη γιατί αλλάζει η γωνία. Και ο οργασμός είναι δεδομένος.