ΣΧΕΣΕΙΣ

6 στάσεις για ήσυχο (αλλά πολύ καυτό) σεξ. Για να μην σε ακούει όλη η γειτονιά

Unsplash

Αν δεν μένεις μόνη σε ένα δάσος ή σε σημείο που απέχει πολύ από τα άλλα σπίτια, ξέρεις ότι το σεξ πάει πακέτο με τη διακριτικότητα. Δεν είναι ότι δεν θα εκφράζεσαι και δεν θα το απολαμβάνεις, αλλά το σκέφτεσαι να φωνάξεις όταν μένεις σε πολυκατοικία, έχεις συγκάτοικο ή μένουν παιδιά στο δίπλα διαμέρισμα.

Αλλά επίτρεψέ μου να σου πω και το εξής. Το άγχος του να μην ακουστείς, μπορεί να δημιουργήσει μεγαλύτερη έξαψη. Η σωματική ένταση μεγαλώνει και μπορεί να αντιληφθείς ότι έτσι το απολαμβάνεις περισσότερο. Μπορεί και όχι, και απλά να μένει η μάνα σου στο από κάτω σπίτι. Όποια και αν είναι η περίπτωσή σου, σου έχουμε στάσεις για ήσυχο σεξ, που μόνο βαρετό δεν το λες.

Κουταλάκι

Ή spooning αν προτιμάς. Η στάση του ύπνου είναι εξαιρετική στάση για ήσυχο σεξ (και όχι μόνο). Ξαπλώνετε και οι δύο στο πλάι κοιτώντας προς την ίδια κατεύθυνση. Αισθησιακά και ήσυχα και ό,τι πρέπει για εκείνους που βαριούνται να κάνουν πολλά εκείνη τη στιγμή. Οι εναλλακτικές είναι να αλλάξεις γωνία και να επιλέξεις αν θέλετε να είστε κολλημένοι μεταξύ σας ή να έχετε απόσταση. Το βρίσκεις εκείνη τη στιγμή.

Στο πλάι

Παρόμοια στάση με το κουταλάκι, αλλά εδώ κοιτάζεστε. Για πιο εύκολη διείσδυση, τύλιξε τα πόδια σου γύρω από τη μέση του παρτενέρ αλλάζοντας και πάλι τη γωνία σου. Εδώ μπορείς να ανταλλάσσεις πιο εύκολα φιλιά και χάδια.

Λωτός

Θα λέγαμε ότι είναι μία παραλλαγή της ανάποδης καουμπόισσας. Ο παρτενέρ κάθεται με ανοιχτά πόδια, εσύ κάθεσαι πάνω του ανάσκελα και φέρνεις τα πόδια πίσω στη μέση του. Τη λες πολύπλοκη αλλά είναι σίγουρα ήσυχη. Και καυτή.

Σε μία καρέκλα (ή πολυθρόνα)

Πάμε τώρα στις επιλογές που δεν τρίζουν. Αν έχεις ένα κρεβάτι που κάνει σαν ποντίκι κάθε φορά που κάνεις σεξ, μπορείς να χρησιμοποιήσεις μία καρέκλα, αλλά φρόντισε να είναι σταθερή. Κάθισε πάνω του και ρύθμισε εσύ την ταχύτητα ή το πώς θα τοποθετήσεις τα πόδια σου.

Doggystyle στο πάτωμα

Σε περίπτωση που δεν θέλεις καρέκλα, υπάρχει πάντα το πάτωμα. Φρόντισε μόνο να είναι καθαρό για να μην έχουμε άλλα μετά. Βάλε μαξιλάρια στα γόνατα και δοκίμασε διαφορετικές κλίσεις. Δεν ακούγεται τίποτα και ανακαλύπτεις νέες οδούς απόλαυσης.

Στάση 69

Ποιος είπε ότι πρέπει να υπάρξει διείσδυση για να είναι τα πράγματα καυτά; Αν και η στάση 69 δεν πετυχαίνει πάντα, μπορεί να γίνει άκρως απολαυστική αν συγχρονιστείτε. Και αν τρίζει το κρεβάτι, υπάρχει πάντα το πάτωμα.