ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο Τόλης Παπαδημητρίου έχασε στοίχημα κι έκανε βόλτες γυμνός στη Χαλκίδα

24 Media Creative Team

Ο Τόλης Παπαδημητρίου είναι 100% ψώνιο. Το παραδέχεται. Όταν ανεβαίνει στη σκηνή θέλει να τον κοιτάς. Και δεν μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από πάνω του, είναι γεννημένος για να κάνει αυτή τη δουλειά. Το ήξερε από μικρό παιδί, όταν σκηνοθετούσε τους συμμαθητές του σε παπακαλιατικά σενάρια στο προαύλιο του σχολείου.

Είναι πάρα, μα πάρα πολύ αστείος. Πηγαία. Αυτός μάλλον είναι ο βασικός λόγος που ήταν ένας από τους κειμενογράφους στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, Καλό Μεσημεράκι. Κι αυτός είναι και ο λόγος που είναι διαλογογράφος σε πολλές επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές. Τον φωνάζουν Ηλία Κανάτη στο δρόμο, τον έχουν μπερδέψει με τον Θανάση Αλευρά, θα ήθελε να τον μπερδεύουν με τον Damiano των Måneskin. Πλέον, τον φωνάζουν και με το όνομά του. Και χαίρεται.

Ως Βλάσης Κουρούπας, ο ταξιτζής στην κωμωδία Μαύρη Σαμπούκα, δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας. Η μαμά του δεν μπορεί να κατανοήσει τις στυλιστικές επιλογές του, οι πρώην κοπέλες του γιατί το έπαιζε τόσο μυστήριος στο ξεκίνημα της σχέσης τους. Νιώθει λίγο σαν τους Πυξ Λαξ γιατί έχει κάνει αμέτρητες παραστάσεις με τη Μαύρη Σαμπούκα, που μετά από 2 sold out περιοδείες, θα ανέβει και στο θέατρο Άλσος στις 2 Ιουλίου. 

Στo You ‘ve Got Male βίντεο του LadyLike μαθαίνουμε τα πάντα, επί παραδείγματι πλέον ξέρουμε ότι ο Τόλης Παπαδημητρίου έχασε ένα στοίχημα και κυκλοφόρησε γυμνός Σάββατο βράδυ στη Χαλκίδα πάνω σε ένα μηχανάκι. Τι άλλο μας είπε ο καλεσμένος του You’ve Got Male;

Τον ρωτήσαμε σε ποιο reality θα πήγαινε αν είχε ανάγκη χρήματα, άμεσα, και η απάντηση δεν είναι αυτή που φαντάζεσαι. Ο Τόλης Παπαδημητρίου πιστεύει ότι σε προηγούμενη ζωή του ήταν δήμιος. Σε αυτή έχει φάει μεγάλη «ταλαίπα». Είναι μεγάλος φαν της Άννας Βίσση και έπαιζε σε λούπα το Προτιμώ

Ο Τόλης Παπαδημητρίου βλέπει ξανά τη σειρά Δύο Ξένοι και σοκαρίστηκε με το Baby Reindeer του Netflix. Έχει τη δική του stalker που είναι πιο ακίνδυνη. Ξέρει ποιο θα ήθελε να είναι το επόμενο τηλεοπτικό και θεατρικό βήμα του. Είναι τόσο τελειομανής που δεν θα το κάνει αν δεν πετύχει το cast των ονείρων του. Τον έχει απολύσει ο κολλητός του, ο Ηλίας, την πρώτη μέρα στη δουλειά. Πατάς play και μαθαίνεις γιατί μέσα σε 6 λεπτά και κάτι.

Info: Η «Μαύρη Σαμπούκα» γίνεται GRANDE για να κεράσει ένα μοναδικό κωμικό υπερθέαμα στο Θέατρο Άλσος την Τρίτη 2 Ιουλίου. Ο Τόλης Παπαδημητρίου ανανεώνει ξανά το ήδη σαρωτικό του κείμενο κι έρχεται μαζί με τον Αντώνη Στάμο να χαρίσουν 100 λεπτά γέλιου μέχρι δακρύων.