ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο Σταύρος Τσουμάνης είναι ο «Γη της Ελιάς» για τους κολλητούς του

Ο Σταύρος Τσουμάνης είναι ένα παιδί από το Περιστέρι, που μεγάλωσε παίζοντας ποδόσφαιρο, που η μαμά του τον πήγε σχεδόν «σηκωτό» στη σχολή υποκριτικής, που παίζει σε ελληνικά σήριαλ και τον αγαπήσαμε στο Milky Way και θα τον δούμε και στη πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του Βασίλη Κεκάτου.

Αν θες να μάθεις τα πάντα για τη Gen Z, ο Σταύρος Τσουμάνης είναι ο άνθρωπός σου. Αντιμετωπίζει τα πάντα με τη meta ειρωνεία που τους αξίζει, φωνάζει το γατί του Βλάσση και τρέχει από τα γυρίσματα στις πρόβες. Κανείς ποτέ δεν του ζήτησε (ακόμη) τον αριθμό του κινητού του Μιχάλη Λεβεντογιάννη (ο Σταύρος Τσουμάνης έπαιζε τον ρόλο του Θοδωρή Μαρκέτου, μικρότερου αδελφού του Δημήτρη/ Μιχάλη Λεβεντογιάννη στη σειρά Παγιδευμένοι). Ίσως, τον έχουν μπερδέψει και με την Κλέλια Ανδριολάτου.

Ο Σταύρος Τσουμάνης παίζει συνήθως τους «καμένους» ρόλους στις νεανικές σειρές και ταινίες. Δεν έχει κάνει και λίγες. Το βιογραφικό του είναι εντυπωσιακό. Μπορεί να τον θυμάσαι με πλατινέ μαλλιά στη ταινία 18 (για την εφηβική βία και το φασισμο στα σχολεία). Στην τηλεόραση σίγουρα τον έχεις δει στο Milky Way του Βασίλη Κεκάτου,  στην τηλεοπτική σειρά Δέκα Μικροί Μήτσοι (στον ΑΝΤ1 το 2018) και στις σειρές Έρωτας Μετά του Alpha  και Σκοτεινή Θάλασσα του Mega. Δεν μας έκανε spoiler για την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του Βασίλη Κεκάτου. BTW, o Σταύρος Τσουμάνης είναι και μουσικός.

Τον βρήκαμε λίγο πριν την πρεμιέρα της παράστασης Αγρυπνία του Δημήτρη Δημητριάδη, με πρωτότυπο τίτλο Τα δώρα της νύχτας, σε σκηνοθεσία Αντώνη Καλογρίδη.  Μας μίλησε για το μεγάλο beef που άνοιξε το Milky Way με το ecclesia.gr, για τους φασέους που λάτρεψαν τη σειρά, για το καλοκαίρι που έκανε σεζόν στη Μύκονο, τότε που τον πήγε η μαμά του «σηκωτό» στη δραματική σχολή Ίασμος, ακόμη και για το gentrification των Εξαρχείων μίλησε (στα You ‘ve Got Male βίντεο του LadyLike μαθαίνουμε τα πάντα).

Ο Σταύρος Τσουμάνης πέρα από καλεσμένος του video series του Ladylike, You ‘ve got Male) είναι ο «Γη της Ελιάς» και ο σωσίας του Γεράσιμου Σκιαδαρέση, ξέρει κι όλους τους στίχους από τα τραγούδια που λένε οι Σκιαδαρέσες. Πατάς play και το διαπιστώνεις μέσα σε σχεδόν 5 λεπτά.  

Υγ: Πρέπει να ρωτήσουμε την Ταμίλα Κουλίεβα τι συμβουλή του έχει δώσει. Δεν έχει καταλάβει ούτε ο Σταύρος Τσουμάνης τι εννοούσε.

Info: Η «Αγρυπνία» του Δημήτρη Δημητριάδη, με πρωτότυπο τίτλο «Τα δώρα της νύχτας», σε σκηνοθεσία Αντώνη Καλογρίδη, κάνει πρεμιέρα στις 28 Φεβρουαρίου, στο Θέατρο Συγγρού 33. Εισιτήρια εδώ.