ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο Γιώργος Λέντζας θέλει να εξαφανίσει μια κακή φωτογραφία του από το Google

O Γιώργος Λέντζας βγάζει φλύκταινες με τα clickbait άρθρα. Αν ακούς/άκουσες το μισάωρο μονόλογο του στο Monday’s Diary, θα το ξέρεις ήδη. Δεν περίμενε ότι το podcast που μιλάει για τα ταξίδια του (δεν τα λες και λίγα, ειδικά μετά τη συνεργασία του με το NBA), τα τραύματα του (αν πίναμε ένα σφηνάκι κάθε φορά που λέει τη λέξη «τραύμα», θα είχαμε hangover την επόμενη μέρα) και την επικαιρότητα, θα γινόταν τόσο επιτυχημένο. Μάλλον, ο Γιώργος Λέντζας μιλάει για τα συλλογικά τραύματα και ταυτιζόμαστε.

Τι cringάρει τον podcaster, παρουσιαστή, παραγωγό, σκηνοθέτη; Να διαβάζει τίτλους: «Ο Γιώργος Λέντζας από το World Party». Ευτυχώς, δούλεψε πάρα πολύ για να γίνει κάτι άλλο. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι τα media σταμάτησαν να ασχολούνται με την προσωπική ζωή του και τις σχέσεις του. Ο Γιώργος Λέντζας θα ήθελε να εξαφανίσει 2 πράγματα από το Google, την πορνογραφία (παιδική πορνογραφία και revenge porn) και μια φωτογραφία του που χρησιμοποιούν όλα τα sites όποτε γράφουν μια ανυπόστατη ή παραφρασμένη δήλωσή του

Έχει δεχθεί τις αποτυχίες του, τις έχει αγκαλιάσει (ενηλικίωση λέγεται). Θυμάται επικά αποτυχημένο πρώτο ραντεβού και το χειρότερο επαγγελματικό meeting στην μέχρι τώρα καριέρα του (στα You ‘ve Got Male βίντεο του LadyLike μαθαίνουμε τα πάντα). Όταν ο Γιώργος Λέντζας κατέβηκε στην Αθήνα, χρησιμοποιούσε το ποδήλατο ως μέσο μετακίνησης. Έμπαινε στα meetings με τους ιθύνοντες των καναλιών κάθιδρος. Δεν το εκτίμησαν. 

Ο Γιώργος Λέντζας θυμάται και τη χυλόπιτα από το Μαράκι (τρομερό υπερ-όπλο η χυλόπιτα, του άλλαξε τη ζωη) και τότε που έστησε μια συμφοιτήτρια του σε date επειδή έκανε αναρρίχηση στα βουνά. Δεν θα ξεχάσει ποτέ το επεισόδιο του Football Stories στην Παλαιστίνη,  το επεισόδιο με φόντο τη Λωρίδα της Γάζας που προκάλεσε σχεδόν διπλωματικό επεισόδιο. Ο Άγγελος Γιακουμίδης και ο Γιώργος Λέντζας πέρασαν το τείχος της Παλαιστίνης και μας έδειξαν μια πλευρά  που δεν έχουμε ξαναδεί. Έκανε τρομερά νούμερα τηλεθέασης, βραβεύτηκε από την Παλαιστινιακή Αρχή και μηνύθηκε από τηλεθεατή για αντισημιτισμό. Ακολούθησε το ταξίδι στο Τελ Αβίβ και στην Ιερουσαλήμ, με σκοπό να γνωρίσουν την κουλτούρα του ισραηλινού ποδοσφαίρου.

Όπως λέει και ο Γιώργος Λέντζας, σκοπός του είναι να λέει ιστορίες, όχι να διαμορφώνει απόψεις προπαγανδιστικά. Περιμένει τον Αύγουστο για να κάνει ένα ταξίδι-όνειρο ζωής με τους κολλητούς του στον Καναδά. Κι έχει σταματήσει να googλάρει τον εαυτό του. Γιατί αν πίστευε όσα γράφονται για εκείνον θα είχε πειστεί ότι είναι μα@@@@@. Πατάς play και το διαπιστώνεις μέσα σε σχεδόν 6 λεπτά. 

Ιnfo: Παρουσιάζει την εκπομπή «Μια φορά στα 10 χρόνια», την πρώτη διαδραστική εκπομπή στην υβριδική πλατφόρμα MEGA Play και megatv.com.