ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο Τάσος Λέκκας φόρεσε τακούνια και τα περπάτησε άνετα

24 Media

Ο Τάσος Λέκκας είναι ηθοποιός, απόφοιτος του Εθνικού, μέλος της ομάδας The Young Quill με την οποία ανεβάζουν υπέροχες παραστάσεις στο Θέατρο Μπέλλος και περήφανο παιδί μονογονεϊκής οικογένειας. Φέτος παίζει τον τραχύ κι οξύθυμο Ρήγα Σκουτάρη, στο σίριαλ Το Προξενιό της Ιουλίας του Alpha. Στη συγκινητική παράσταση Η λέξη πρόοδος στο στόμα της μητέρας μου ηχούσε πολύ φάλτσα, θα τον δείτε να ισορροπεί στα τακούνια με άνεση.

Τι μας είπε ο Τάσος Λέκκας και δεν περιμέναμε να το ακούσουμε; Ότι (πριν καν βγει στην τηλεόραση) δέχτηκε πρόταση γάμου από άγνωστη κυρία στο Messenger. Το μήνυμα έμεινε στο διαβάστηκε, αλλά η κυρία βρέθηκε έξω από το θέατρο. Ναι, είχε stalker (στα You ‘ve Got Male βίντεο του LadyLike μαθαίνουμε τα πάντα). 

Ο Τάσος Λέκκας πιστεύει ότι έχει φάτσα «κωλόπαιδου» γιατί του δίνουν κόντρα ρόλους. Παίζει συνήθως το μάτσο αρσενικό που μπλέκεται σε καυγάδες ή κλέβει τη γυναίκα του φίλου του. Στο θέατρο του δίνουν απαιτητικούς ρόλους, με έντονη σωματικότητα. Κι εκεί φαίνεται ότι έχει ιδρώσει τη φανέλα σε μαθήματα χορού αλλά και σε boxing ring.

Φέτος, ο Τάσος Λέκκας (πέρα από καλεσμένος της video series του Ladylike, You ‘ve got Male) είναι το τηλεοπτικό crush μεγάλης μερίδας του τηλεοπτικού κοινού ως Ρήγας Σκουτάρης στο Προξενιό της Ιουλίας. Για το ρόλο άφησε μουστάκι και το έχει αγαπήσει. Φυσικά του λένε ότι μοιάζει με τον Adrien Brody. Κάποιοι του έχουν πει ότι φέρνει και στον Χρήστο Σπανό. Να ξέρετε ότι πιάνουν τα χέρια του και έχει κάνει οικοδομή. 

Αν κάνει ένας συνάδελφος του (ο Ορέστης Τζιόβας συγκεκριμένα) σαρδάμ στη σκηνή, θα δυσκολευτεί να συγκρατήσει το γέλιο του. Είναι από τις αγαπημένες του στιγμές στη σκηνή. Ζει για το θέατρο κι είναι πολύ χαρούμενος ως μέλος της ομάδας The Young Quill. Κάνουν DIY θέατρο και ανεβάζουν σημαντικά έργα στο θέατρο Μπέλλος. 

Ο Τάσος Λέκκας δεν έχει ταξιδέψει ποτέ στο εξωτερικό, έχει κάνει πολύ παιδικό θέατρο κι είναι «μαμάκιας». Έχει ημερολόγιο ταινιών που σημειώνει (και βαθμολογεί) τις ταινίες που βλέπει. Η πιο πρόσφατη ήταν το Poor Things και τη λάτρεψε. Βλέπει και σειρές και δεν έχει ξεπεράσει τον Heisenberg του Breaking Bad. Είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος ηθοποιός και το πιο γλυκό παιδί της τηλεόρασης, πατάς play και το διαπιστώνεις μέσα σε 6 λεπτά. 

Info: Το Προξενιό της Ιουλίας προβάλλεται κάθε Τρίτη με Πέμπτη στις 22:40 στον Alpha.