PODCASTS

Been There Done That- The Podcast: Φτου ξελευθερία (πόσα μπάνια, πόσα παγωτά)

24MEDIA Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου-Watkinson

Το τελευταίο Been There, Done That podcast πριν τις διακοπές έχει πολλά και διάφορα (και until we meet again αποχαιρετισμό).

Τα Highlights

Το 2020 είναι ο Φέθρι Ντακ των ετών και κάθε μία από τις 200 μέρες κάθε ενός από τους 300 μήνες αυτής της χρονιάς το αποδεικνύει.

-Τα νωρίτερα του κανονικού μελτέμια, θα μπορούσαν να σημαίνουν έναν ηρεμότερο Αύγουστο (φέτος όμως, βάσει του πως εξελίσσεται το σύμπαν, θα μπορούσαν και να σημαίνουν τυφώνες και μουσώνες)

-Φωτιές τωρινές, φωτιές παλιότερες (και ανατριχιαστικές αποκαλύψεις), ελληνοτουρκικό και μπέρδεμα ελευθερίας λόγου με την πολιτική ορθότητα που κατέληξε σε εξώδικα (όχι, δεν μήνυσαν οι βιγκανίστριες, λεσβίες, σατανίστριες, ο άλλος μήνυσε).

 

-Η θρησκεία Καίτη Γαρμπή τάπωσε την Dua Lipa, είναι η βασίλισσα του Twitter και το account που πρέπει να ακολουθήσεις.

Μια γυμνή γυναίκα κατατρόπωσε στρατό και αστυνομία στο Portland σε ένα κινηματογραφικό pussy power στιγμιότυπο.

O Trump έκανε (και πέρασε) τεστ για να αποδείξει ότι η γνωστική του λειτουργία είναι επαρκής για να διοικεί τις ΗΠΑ. Αναγνώρισε ένα ελέφαντα σε μια ζωγραφιά ενός ελέφαντα, θυμήθηκε τη σειρά πέντε λέξεων και έδωσε συνεντεύξεις περηφανευόμενος για αυτό περισσότερο από τον Obama όταν πήρε το Nobel Ειρήνης.

Ο Kanye West είναι δυστυχώς εν μέσω ενός επεισοδίου μανίας, εξαιτίας της διπολικής του διαταραχής και η οικογένειά του ζητάει την προστασία του.

To Instagram μας κάνει συχνά να νιώθουμε άσχημα για τον εαυτό μας (και να κάνουμε πολύ, πολύ κακό photoshop). Τα accounts των Danae Mercer και Rianne Meijer είναι τα πιο απολαυστικά Instagram VS Reality.

Τιμή και δόξα στους Instagram Husbands.

To hashtag #ιστοριεςξενοδοχοϋπαλληλων είναι γεμάτο απολαυστικές, ξεκαρδιστικές (ή εξοργιστικές) ιστορίες που έχουν μοιραστεί υπάλληλοι ξενοδοχείων στο Twitter.

H Kλέλια Φατούρου μας μιλάει για το νέο λεξικό των σχέσεων. Έχεις πάθει caspering; Μήπως κάνεις stonewalling; Ή μήπως είσαι αθεράπευτη περίπτωση fleabagging;

H ταινία του Nolan, Tenet, τελικά θα βγει μάλλον πια στο TikTok, το Grey’s Anatomy στον 17ο (!) χρόνο προβολής του θα ασχοληθεί με τον κορονοϊό και το Girl, Woman, Other είναι τελικά το πρώτο βιβλίο που πρέπει να διαβάσεις στις διακοπές σου.

Κορίτσι, γυναίκα, άλλο
PUBLIC.GR

Κορίτσι, γυναίκα, άλλο

Δώδεκα γυναίκες, κυρίως μαύρες της πρώτης και δεύτερης γενιάς μεταναστών στη Μεγάλη Βρετανία: Άλλες πολύ νέες, άλλες μεσήλικες, άλλες ηλικιωμένες, πλούσιες και φτωχές, με διαφορετικούς χαρακτήρες, διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό, διαφορετική παιδεία, διαφορετικά επαγγέλματα και φιλοδοξίες έχουν βιώσει από μικρή ηλικία, τις κοινωνικές διακρίσεις, τη ρατσιστική συμπεριφορά και καθημερινές δυσκολίες σε όλους τους τομείς. Οι ιστορίες για τις οικογένειες τους, τους εραστές ή ερωμένες και τους φίλους τους πλέκονται πάνω στην αναζήτηση ενός καλύτερου μέλλοντος σε μια διαρκώς μεταβαλλόμενη πολυεθνική κοινωνία.
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ

 

*Βρες και κάνε subscribe στο Podcast της Μίνας Μπιράκου στο Ladylike.gr, Been There Done That, στο Spotify

*Ακολούθησε τη Μίνα Μπιράκου σε Twitter,  Facebook και Instagram