CELEBRITIES

Κάτι δεν πάει καθόλου καλά με τον Kanye West. Οι «επιθέσεις» στην Kim Kardashian και την Kris Jenner

ⓒ 2021 Evan Agostini/Associated Press

Ο Kanye West οργάνωσε πρόσφατα μία από τις πρώτες του προεκλογικές συγκεντρώσεις ενόψει της υποψηφιότητάς του για την προεδρεία των ΗΠΑ στις εκλογές του Νοεμβρίου του 2020. Στο πλαίσιο της προεκλογικής ομιλίας του, ο Kanye West δάκρυσε μιλώντας για την πρώτη εγκυμοσύνη της Kim Kardashian και το πώς επί μήνες συζητούσαν αν θα κρατήσουν το πρώτο τους παιδί τους, North West. «Ακόμα κι αν η σύζυγός μου θέλει να με χωρίσει μετά από αυτή την ομιλία, έφερε τη North στον κόσμο όταν εγώ δεν την ήθελα. Ύψωσε το ανάστημά της και προστάτεψε αυτό το παιδί», είπε χαρακτηριστικά ο Kanye West για τη σύζυγό του, Kim Kardashian. Κι αυτή μάλλον ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι που η Kim κρατά στο χέρι της εδώ και χρόνια.

Η Kim Kardashian, όπως ανέφερε το αμερικανικό People, ήδη απ’ όταν ο Kanye West ανακοίνωσε την καμπάνια του ως υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ, ήταν προβληματισμένη για εκείνον. Λόγω της διπολικής διαταραχής από την οποία πάσχει, η Kim Kardashian έχει ζήσει στο πλευρό του πολλά επεισόδια μανίας και κατάθλιψης. Αν βάλουμε και στη ζυγαριά το γεγονός ότι ο Kanye West έχει πει δημόσια ότι προτιμά να μην παίρνει τη θεραπευτική αγωγή για τη ψυχική του πάθηση, καταλαβαίνεις ότι η καθημερινότητα της Kim Kardashian έχει τις δικές της προκλήσεις.

H εξοργισμένη Kim Kardashian

Σύμφωνα με το περιοδικό η Kim Kardashian εξοργίστηκε με την αναφορά του Kanye West στην κόρη τους στην προεκλογική ομιλία του. Επιθυμία της ήταν η προσωπική τους ζωή να μείνει εκτός των πολιτικών του φιλοδοξιών. «Η Kim είναι σοκαρισμένη που ο Kanye μίλησε για τη North. Είναι εξοργισμένη που μοιράστηκε κάτι τόσο προσωπικό», είπε για τις συζητήσεις τους σχετικά με την πιθανότητα άμβλωσης, πηγή από το περιβάλλον της reality tv star και επιχειρηματία. Η αγάπη της για τα τέσσερα παιδιά τους την οδηγεί να σκεφτεί τις επιπτώσεις που μπορεί να έχουν όσα θα πει ακόμα δημόσια ο Kanye West στην προεκλογική του εκστρατεία, σε εκείνα.

Κάπως έτσι υποθέτουμε πως χρειάστηκε να συζητήσει με τον Kanye West για ό,τι έκανε. Ο Kanye ωστόσο δεν είδε αυτή τη «συζήτηση» με καλο μάτι. Στο αγαπημένο του πεδίο δημόσιας έκφρασης, το Twitter, ο Kanye West δεν σταμάτησε να αναρτά νέα tweets για τα όσα συνέβαιναν (στη ζωή ή στο μυαλό του άραγε) το βράδυ της Δευτέρας 20 Ιούλιου, μία ημέρα μετά την προεκλογική του ομιλία στο Wyoming.

Τα ακραία tweets του Kanye West

«H Kim προσπάθησε να έρθει στο Wyoming μαζί με έναν γιατρό για να με κλείσουν σε κλινική όπως στην ταινία “Get Out” επειδή έκλαψα και μίλησα για τη σωτηρία της ζωής της κόρης μου», έγραψε μεταξύ άλλων στο Twitter ο Kanye West. Στη συνέχεια τα tweets σβήστηκαν.

Kanye West Twitter.com

«Kris μην παίζεις μαζί μου. Εσύ και ο “ηρέμησε” σου δεν επιτρέπω να βρίσκονται κοντά στα παιδιά μου. Όλοι προσπαθήσατε να με κλείσετε σε κλινική» έγραψε σε άλλο tweet του ο Kanye West αναφερόμενος στην πεθερά του Kris Jenner και μάλλον τον σύντροφό της, Corey Gamble. Λίγα λεπτά μετά επανέλαβε. «Η Kim προσπάθησε να φέρει έναν γιατρό και να με κλειδώσει με ιατρική εντολή».

«Αν καταντήσω φυλακισμένος σαν τον Madela ξέρετε όλοι γιατί», τόνισε, ενώ στην πιο ακραία μάλλον τοποθέτησή του είπε: «Όλοι ξέρετε ότι η ταινία “Get Out” είναι για μένα». Το People προσπάθησε να επικοινωνήσει με εκπρόσωπο Τύπου της Kim Kardashian, αλλά δεν ανταποκρίθηκε. Τέτοια ώρα, τέτοια λόγια θα πεις και θα έχεις δίκιο.

Αν πιστεύεις ότι ο Kanye West σταμάτησε να αναρτά status στο Twitter κάπου εδώ είσαι γελασμένη. Σε άλλα tweets ο Kanyε ζήτησε από την Kris Jenner και την Kim Kardashian να τον καλέσουν ενώ μοιράστηκε (και μετά διέγραψε) ένα μήνυμα που είχε στείλει στην Kris, το οποίο έλεγε: «Είσαι έτοιμη να μιλήσουμε ή ακόμα με αποφεύγεις».

Tο αινιγματικό tweet και το μεγάλο πρόβλημα

Ο ίδιος αναφέρθηκε ακόμα στην φωτογράφιση της Kim Kardashian για το Playboy του 2017 και τόνισε ότι τα δικά του παιδιά ποτέ δεν θα ποζάρουν για το περιοδικό. Το ξέσπασμα του στο Twitter έκλεισε με το αινιγματικό: «Θα συγκεντρωθώ στη μουσική μου τώρα», που ίσως προμηνύει ότι ο Kanye West είναι έτοιμος να αφήσει στην άκρη τη φιλοδοξία του να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ.

Μήπως όμως, θα έπρεπε να επικεντρωθεί στη ψυχική του υγεία καλύτερα; Κάτι μας λέει ότι αυτό προέχει για όλη του την οικογένεια και τον ίδιο. Κι αν κανείς δεν είχε πρόβλημα ως τώρα, που προτιμούσε να μην παίρνει τη θεραπεία του, νομίζω πως είναι κοντά στο να αναθεωρήσουν. Για το καλό του Kanye.