ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ

Μάρα Δαρμουσλή: Η φωτογραφία από τη στιγμή που κράτησε για πρώτη φορά τον νεογέννητο γιο της

Papadakis Press/Μιχάλης Αρχοντίδης

Τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου έφερε στον κόσμο τον δεύτερο γιο της, η Μάρα Δαρμουσλή. Η ηθοποιός, που είχε ήδη αποκτήσει τον Άγγελο, πριν από 16 χρόνια στον πρώτο της γάμο, απέκτησε πλέον το πρώτο της παιδί με τον νυν σύζυγό της, Βασίλη Τσατσάκη. Ο chef ήταν εκείνος μάλιστα, που ανακοίνωσε τον ερχομό του γιου τους στα social media.

Ο Βασίλης Τσατσάκης και η Μάρα Δαρμουσλή παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2020 και 2,5 χρόνια μετά κρατούν στην αγκαλιά τους τον μικρό τους γιο. Η ηθοποιός μοιράστηκε την πρώτη της φωτογραφία με το μωρό της στην αγκαλιά της, την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου. Κι η στιγμή που βλέπεις να αποτυπώνεται σε αυτήν είναι η πρώτη τους συνάντηση μετά τον ερχομό του στον κόσμο, όπως ανέφερε στη δημοσίευσή της η ηθοποιός.

Μαζί με την φωτογραφία, που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μάρα Δαρμουσλή μοιράστηκε κι όλα τα λόγια που θέλει να πει στον νεογέννητο γιο της για τον ερχομό του στον κόσμο.

Η Μάρα Δαρμουσλή κάνει την πιο τρυφερή εξομολόγηση στον γιο της και μοιράζεται την αγωνία της

«Καλώς ήρθες, σε περιμένουμε καιρό. Μέσα σ’αυτές τις τρελές μέρες που ζούμε, με κορονοϊό και Διομήδη», έγραψε αρχικά η Μάρα Δαρμουσλή. Η ίδια αναφέρθηκε στη συνέχεια στις ιδιαίτερες συνθήκες τις οποίες βιώνουν όλα τα ζευγάρια που αποκτούν παιδιά τον καιρό της πανδημίας.

«Να ζω χώρια από τον πατέρα σου μία εβδομάδα πριν έρθεις, που μου φάνηκε μια αιωνιότητα. Να σε κρατάω με μάσκα, νύχτα μέρα, και μόνο όταν ανοίγεις διάπλατα τα μάτια σου και μοιάζεις να με ψάχνεις για να συμπληρώσεις το παζλ μυρωδιάς και ήχου, τότε και μόνο τότε σε αντικρίζω με κομμένη την ανάσα», έγραψε η Μάρα Δαρμουσλή. «Ο μπαμπάς σου τρελάθηκε στην πιθανότητα να μην σε κρατήσει τη μέρα που γεννήθηκες. Ευτυχώς, κερδίσαμε την πρώτη μάχη των 2 ημερών», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Η ίδια όπως είχε δηλώσει και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, νιώθει να βιώνει τη μητρότητα από την αρχή. Το ίδιο ανέφερε γράφοντας τις λέξεις της προς τον γιο της. «Πρώτη φορά σε όλα σου κι εγώ μαζί σου. Από την αρχή σε όλα, σ’ ευχαριστώ. Κι έχω μια αγωνία. Όχι πως θα χάσω τα κιλά, ούτε πότε θα ξαναβρώ τη φόρμα μου, αλλά πώς θα γνωριστούμε καλύτερα και γρηγορότερα και πώς θα εδραιώσουμε καλύτερα και μακροχρόνια τη σχέση μας και το θηλασμό μας», σημείωσε με ειλικρίνεια η Μάρα Δαρμουσλή.

Πρώτη φορά, ξανά, μαμά

Η ηθοποιός ευχαρίστησε το μαιευτήριο και το προσωπικό του για τη φροντίδα τους, τον γιατρό της, αλλά και τη μαία της, ενώ από τις ευχαριστίες της δεν μπορούσε να λείπει και ο σύζυγός της, Βασίλης Τσατσάκης. «Σας ευχαριστούμε όλους για τα μηνύματα και τα τηλεφωνήματα αγάπης», ανέφερε επίσης η Μάρα Δαρμουσλή.

«Η φωτογραφία είναι η πρώτη μας συνάντηση την ώρα του τοκετού», κατέληξε ενώ στα hashtags που συνόδευσαν την τρυφερή δημοσίευση βρήκε τον χώρο του και το παράδοξο συναίσθημά της. «Πρώτη φορά ξανά μαμά», έγραψε σε ένα hashtag, κι αυτό είναι η πραγματικότητα την οποία ζει. Μία μαγική, παράδοξη πραγματικότητα.