ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ

Μάρα Δαρμουσλή: Στέλνει το πιο σπουδαίο μήνυμα για το φύλο του μωρού, στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Papadakis Press/Δημήτρης Πελέκης

Ήταν 30 Σεπτεμβρίου όταν η Μάρα Δαρμουσλή έκανε την πιο ευχάριστη αποκάλυψη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός ανακοίνωσε πως η ίδια και ο σύζυγός της, Βασίλης Τσατσάκης, θα γίνουν γονείς, δημοσιεύοντας μία υποβρύχια φωτογραφία με τα σημάδια της εγκυμοσύνης να είναι εμφανή, καθώς η κοιλίτσα της ήταν ήδη φουσκωμένη.

Κάποιους μήνες αργότερα, αυτή η κοιλίτσα έχει μεγαλώσει υπερβολικά σε μέγεθος, καθώς η Μάρα Δαρμουσλή διανύει πλέον τον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Η παρακάτω φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φανερώνει το μέγεθος της… κοιλιάς που κυοφορεί το μωρό της, το οποίο σε λίγο χρονικό διάστημα θα κρατά τρυφερά στην αγκαλιά της.

Η Μάρα Δαρμουσλή βρίσκεται στην τελική ευθεία της εγκυμοσύνης της και στέλνει το πιο σπουδαίο μήνυμα για το φύλο του μωρού

Με μία mirror selfie, λοιπόν, η 40χρονη ηθοποιός ανακοίνωσε πως πλέον έχει μπει στην 36η βδομάδα της εγκυμοσύνης της, κάτι που αυτόματα σημαίνει πως η μέλλουσα μαμά, Μάρα Δαρμουσλή, μετρά τις μέρες του τοκετού αντίστροφα.

«Και κάπως έτσι…Καλό Μήνα! Ναι, ναι καλό μήνα, μπήκαμε στον 9ο,στο ρετιρέ. Τον φάγαμε τον γάιδαρο κι έμεινε η ουρά..! Με τούτα και με τ’ άλλα δεν κάναμε το γκάλοπ.. για γράψτε τις προβλέψεις σας. ΚΟΡΙΤΣΙ ή ΑΓΟΡΙ; (..για αρχή δηλαδή. Στα 13 ας αποφασίσει)», έγραψε στην περιγραφή της φωτογραφίας η Μάρα Δαρμουσλή στέλνοντας το πιο σπουδαίο μήνυμα για το φύλο του μωρού. Το μήνυμα της αποδοχής, του σεβασμού και της ανιδιοτελούς αγάπης. Παράγοντες που δεν θα επηρεαστούν ούτε στο ελάχιστο από τις όποιες προσωπικές αποφάσεις και σεξουαλικές κατευθύνσεις επιλέξει το παιδί της.

Οι γονείς οφείλουν να δίνουν τον απαραίτητο χώρο ελεύθερης έκφρασης στα παιδιά, χωρίς να παρεισφρέουν στις αποφάσεις τους. Αντ’ αυτού, οφείλουν να κινούνται παράλληλα με αυτές, δίνοντας την ανάλογη αγάπη και παρέχοντας πολύτιμες συμβουλές. Αυτό ακριβώς θα κάνει και η Μάρα Δαρμουσλή. Και τη συγχαίρουμε γι’ αυτό.

Η αποδοχή του νέου της συζύγου από τον γιο της δεν ήταν εύκολη

Η ηθοποιός και μοντέλο και ο chef Βασίλης Τσατσάκης ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στις 20 Σεπτεμβρίου 2020. Η Μάρα Δαρμουσλή έχει ένα ακόμα παιδί, τον 16 ετών Άγγελο από τον πρώτο της γάμο με τον πρωταθλητή του Muay Thi, Παύλο Καπώνη.

Σε παλιότερη συνέντευξή της, η Μάρα Δαρμουσλή είχε μιλήσει και για την αντίδραση του γιου της Άγγελου στην είσοδο του Βασίλη Τσατσάκη στη ζωή της και την συμβίωσή τους. «Όσο να‘ ναι δεν είναι εύκολο. Γιατί έχεις ήδη ένα υπό διαμόρφωση αρσενικό μέσα στο σπίτι, το οποίο έχει ήδη το βασίλειό του και μπαίνει και άλλο ένα αρσενικό. Υπάρχει μία κατάσταση. Το καλό είναι ότι το μεγάλο αρσενικό δουλεύει πάρα πολλές ώρες. Επομένως, δε συναντιούνται εύκολα», είχε δηλώσει χιουμοριστικά η Μάρα Δαρμουσλή.