ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

X-Factor: Ο μικρός γιος του Γιώργου Παπαδάκη βρέθηκε στη σκηνή κι εξέπληξε τους πάντες

Papadakis Press Μιχάλης Αρχοντίδης

Ρόλο κλειδί έπαιξε ο Ηλίας Ψινάκης ως guest κριτής του X- Factor, στο πρώτο live του talent show του Mega, για τον μουσικό παραγωγό Borek που ανήκει στην ομάδα του Χρήστου Μάστορα. Ο Ηλίας Ψινάκης ήταν που αποκάλυψε στους υπόλοιπους κριτές και στο κοινό του X- Factor ότι ο τραγουδιστής που συνόδευε τον Borek στη σκηνή όταν εκείνος παρουσίαζε το Freestyler, είναι ο μικρότερος γιος του Γιώργου Παπαδάκη, Ιάσονας.

Ο 35χρονος Borek, κατά κόσμον Κωνσταντίνος Μπορεκτσιόγλου, είναι μουσικός παραγωγός. Τα τελευταία 12 χρόνια ασχολείται αποκλειστικά με τη μουσική. Τα πρότυπά του είναι o Quincy Jones και ο Βαγγέλης Παπαθανασίου. Ο Borek ήταν συμμαθητής με τον coach του, Χρήστου Μάστορα, με τον οποίο μάλιστα μοιραζόταν το ίδιο θρανίο. Ο Borek, συμμετείχε στο πρώτο live του X- Factor με τη βοήθεια του Ιάσονα Παπαδάκη, του μικρού γιου του Γιώργου Παπαδάκη.

«Ο Ιάσονας είναι ο γιος του Γιώργου Παπαδάκη! Γι’ αυτό σας λέω εγώ ότι δεν ξέρετε τι σας γίνεται», είπε ο Ηλίας Ψινάκης, όταν τέλειωσε η εμφάνιση του Borek στη σκηνή, προκαλώντας έκπληξη στους τέσσερις κριτές του X- Factor, Στέλιο Ρόκκο, Μιχάλη Κουινέλη, Μαρίζα Ρίζου και Χρήστο Μάστορα. «Και γιατί δεν έχεις μουστάκι;», αναρωτήθηκε ο Στέλιος Ρόκκος. «Και γιατί έχεις μαλλιά πρώτα απ’ όλα;», πρόσθεσε με χιούμορ ο Μιχάλης Κουινέλης και ο Ηλίας Ψινάκης πήρε και πάλι το λόγο για την κριτική του.

«Εσείς, Borek, έχετε αυτό το θέμα ότι ο κόσμος δεν είναι ενημερωμένος ότι μπορείτε να διαγωνίζεστε γιατί είναι μες το concept του X-Factor. Λένε “Αυτός δεν τραγουδάει, να φύγει”. Ο Στέλιος Ρόκκος είπε ότι έχετε μία αβάντα να φέρνετε άλλο τραγουδιστή κάθε φορά. Κι ένα γκρουπ θα μπορούσε να είναι έτσι», είπε ο Ηλίας Ψινάκης.

«Ιάσονα, τον ξέρω τον μπαμπά σας από όταν πρωτοβγήκε στην τηλεόραση», είπε στη συνέχεια ο Ηλίας Ψινάκης και ο Ιάσονας Παπαδάκης ανταποκρίθηκε με χαμόγελο. «Με έχει ενημερώσει», σημείωσε. «Να ξέρετε ότι ο κόσμος νομίζει ότι ο γιος του επώνυμου έχει ευκολίες και δεν ξέρει ότι είναι το ανάποδο. Ο γιος και η κόρη του επώνυμου έχουν πάντα πρόβλημα, πάντα συγκρίνονται με τους γονείς τους κι όλοι θεωρούν ότι έχουν μέσο κλπ. Κι ο κόσμος δεν ξέρει ότι στη δουλειά σας δεν σηκώνει χάρη, ούτε μέσο. Δεν μπορείς να σταθείς στην πίστα με μέσο», πρόσθεσε ο Ηλίας Ψινάκης, ο μικρός γιος του Γιώργου Παπαδάκη κουνούσε καταφατικά το κεφάλι του και ο Στέλιος Ρόκκος σε σχετική ερώτηση του Ηλία Ψινάκη απάντησε ότι συμφωνεί.

Ο ρόλος του Ηλία Ψινάκη στο πρώτο live του X- Factor δεν περιορίστηκε στο να συστήσει στο κοινό και τους κριτές τον μικρότερο γιο του Γιώργου Παπαδάκη. Ο guest κριτής, ήταν εκείνος που έδωσε ασυλία στον Borek από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα, αλλά και στον Άγγελο Αρχανιωτάκη από την ομάδα της Μαρίζας Ρίζου, προφυλάσσοντάς τους από την αποχώρηση.

Τελικά εκείνοι που αποχώρησαν από το X- Factorh ήταν οι Case Zero από την ομάδα της Μαρίζας Ρίζου και η Αριστέα Αλεξανδράκη από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα.

Όσο για τον Ιάσονα Παπαδάκη, εκείνος σε αντίθεση με τον μεγάλο του αδερφό Φοίβο, που ακολουθεί τα χνάρια του διάσημου μπαμπά τους στη δημοσιογραφία, έχει αφιερωθεί στη μουσική.

«Ξεκίνησα να γράφω μουσική στα 16 μου. Όσο σπούδαζα Business στην Αγγλία πήρα την κιθάρα μου κι έπαιξα σε ένα μπαρ, ένιωθα σαν ρομπότ. Η οικογένειά μου με στηρίζει. Έπαθαν σοκ όταν τους είπα ότι θα ασχοληθώ με τη μουσική», είχε πει ο Ιάσονας Παπαδάκης στην εκπομπή Happy Day.

«Μικρότερος, όταν έβλεπα τον πατέρα μου να κάνει την εκπομπή του, μου φαινόταν μια νορμάλ δουλειά. Μου έμαθε να κάνω εγώ τις δικές μου επιλογές. Δεν μπορώ να μη γράφω μουσική. Είναι ανάγκη μου, όπως είναι και για τον πατέρα μου η δουλειά του», πρόσθετε ο μικρός γιος του Γιώργου Παπαδάκη που εξέπληξε τους κριτές και το κοινό με την εμφάνισή του στο live του X- Factor.