ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

X-Factor: O trapper που τραγούδησε για πρώτη φορά, ο σεβασμός στις γυναίκες και οι αντιδράσεις στο Twitter

Instagram.con/xfactorgreece

Οι auditions του X-Factor συνεχίστηκαν για ακόμα μία μέρα. Συγκεκριμένα, το βράδυ της Κυριακής, 3 Απρίλη, διάφοροι καλλιτέχνες ανέβηκαν στη σκηνή για να αποδείξουν το ταλέντο τους στο τραγούδι, με απώτερο σκοπό να πείσουν τους κριτές να τους περάσουν στην επόμενη φάση του διαγωνισμού.

Ανάμεσα, λοιπόν, στους διαγωνιζόμενους που είχαν αυτήν την ευκαιρία, ήταν και ο trapper ονόματι J Wizzi, ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε πως αυτή ήταν η πρώτη φορά που τραγούδησε για πρώτη φορά στη ζωή, στην σκηνή του X Factor.

Η trap μουσική είναι όλη του η ζωή, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο J Wizzi. Αν και πρόκειται για ένα παρεξηγημένο είδος μουσικής, ο ίδιος πιστεύει ότι η trap αξίζει θέση στο X Factor και πως μπορεί να μεταφέρει θετικά μηνύματα μέσα από αυτή.

Ο J Wizzi, λοιπόν, έκανε παρθενική εμφάνιση στη σκηνή του talent show και χωρίς καμία εμπειρία ζωντανών εμφανίσεων. Αυτή η παρθενική εμφάνιση έγινε με το τραγούδι Βραζιλιάνα, το οποίο έχει γράψει για την πρώην κοπέλα του. «Ελπίζω να τα δώσω όλα στη σκηνή και να νιώθει περήφανη για μένα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο J Wizzi.

Ο διαγωνιζόμενος κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση του X Factor με 4 «ναι», ενώ αξιοσημείωτη ήταν η επισήμανση της Μαρίζας Ρίζου, που έδωσε τη δική της εξήγηση για το «ναι» στον J Wizzi: «Αυτό που με κάνει να αισθάνομαι αμήχανα με την trap είναι ο τρόπος που οι καλλιτέχνες βλέπουν τη γυναίκα, αλλά εσύ είχες σεβασμό στη γυναίκα», δήλωσε η ίδια.

Ο Μιχάλης Κουινέλης έδωσε επίσης τη θετική του ψήφο παρά τις κάποιες ελλείψεις που παρατήρησε. «Μου άρεσε πολύ το flow σου, οι ρίμες σου ήταν ζουμερές εκεί που έπρεπε. Ήταν αξιοπρεπέστατο αυτό που άκουσα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Το Twitter διαφωνεί με την απόφαση της κριτικής επιτροπής του X Factor σχετικά με τον trapper

Και μπορεί ο J Wizz να εξασφάλισε την παραμονή του στο X Factor, αλλά όπως φαίνεται το Twitter έχει άλλη άποψη.