CELEBRITIES

Φοίβος Παπαδάκης: Το «βαρύ» όνομα του πατέρα του, τα αρνητικά σχόλια και η πιθανότητα να γίνει μπαμπάς

Instagram.com/fivospapadakis

Για τον Φοίβο Παπαδάκη, τον έναν από τους 3 γιους του Γιώργου Παπαδάκη που ακολουθεί πιστά τα δημοσιογραφικά χνάρια του μπαμπά του, σου έχουμε μιλήσει στο LadyLike. Εδώ, μάλιστα, μπορείς να βρεις όσα δεν ήξερες γι’ αυτόν, αναφορικά με την προσωπική και επαγγελματική του ζωή. Σε αυτό το άρθρο, από την άλλη, θα σου μιλήσουμε για τη συνέντευξη που παραχώρησε στο The 2night Show, η οποία βάζει το δικό της λιθαράκι, ώστε εσύ να τον γνωρίσεις ακόμα καλύτερα.

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε, λοιπόν, καλεσμένος ο Φοίβος Παπαδάκης. Ο δημοσιογράφος μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη διαφορετική αντιμετώπιση που βίωσε ως παιδί ενός διακεκριμένου δημοσιογράφου, το «βαρύ» όνομα που κουβαλάει, τα κακόβουλα σχόλια που δέχτηκε στην παιδική του ηλικία, αλλά και τα πιο πρόσφατα, καθώς και για το ενδεχόμενο να δημιουργήσει οικογένεια με τη σύντροφό του.

Ο Φοίβος Παπαδάκης μιλάει για τη διαφορετική αντιμετώπιση που βίωσε και το «βαρύ» όνομα του πατέρα του

Η συνέντευξη ξεκίνησε με αναφορά στα παιδικά του χρόνια, την ανατροφή των γονιών του και το βαρύ όνομα του πατέρα του. «Όταν είσαι παιδί ενός αναγνωρίσιμου προσώπου καταλαβαίνεις ότι υπάρχει μια διαφορετική αντιμετώπιση, πρώτα από όλα από τα παιδιά. Σημασία έχει το πώς σε μαθαίνουν στο σπίτι. Οι γονείς μου ποτέ δεν με άφησαν να νιώσω ότι είμαι κάτι παραπάνω από τα άλλα παιδιά. Είναι ένα «βαρύ» όνομα αυτό του πατέρα μου οπότε ναι ένιωθα το βάρος ότι δεν πρέπει να “αμαυρώσω” το όνομά του», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Φοίβος Παπαδάκης.

Τα σπουδαία λόγια για τον Γιώργο Παπαδάκη

Τα διθυραμβικά σχόλια για τον πατέρα του, Γιώργο Παπαδάκη, δεν έλειψαν από τη συνέντευξη. Ο Φοίβος Παπαδάκης που αυτήν τη σεζόν βρίσκεται στην τηλεοπτική οικογένεια της εκπομπής Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον, ανέφερε: «Δεν άφησε ποτέ να τον αλλάξει σαν άνθρωπο η επιτυχία του. Είναι ένας πολύ λαϊκός άνθρωπος. Δεν χρησιμοποίησε ποτέ το όνομά του για να επωφεληθεί σε κάτι. Για μένα, ως δημοσιογράφος είναι το πρότυπό μου και ο μεγαλύτερός μου δάσκαλος».

Τα κακοπροαίρετα σχόλια ως γιος του Γιώργου Παπαδάκη, τόσο στο παρελθόν όσο και στο σήμερα

Για τα κακοπροαίρετα σχόλια που τον συνοδεύουν ήδη από την παιδική του ηλικία, ο Φοίβος Παπαδάκης έδωσε τις πιο σωστές απαντήσεις. «Θα απαντήσω με ένα παράδειγμα. Εγώ πήγα γυμνάσιο και λύκειο στη γερμανική σχολή Αθηνών. Είναι πολύ δύσκολο σχολείο, που για να μπεις στην έκτη δημοτικού, δίναμε πέντε τεστ. Απαιτούσαν πολύ διάβασμα και μελέτη. Εγώ εκείνη την περίοδο σαν παιδάκι διάβασα πάρα πολύ και πέρασα.

Τις πρώτες ημέρες στο σχολείο, που ήμουν πάρα πολύ χαρούμενος κι αγχωμένος σε ένα νέο περιβάλλον, υπήρχαν κάποια λίγα παιδιά που μου έλεγαν ευθέως ότι ο πατέρας σου πλήρωσε για να μπεις στο σχολείο. Αυτό με ενόχλησε πάρα πολύ, αλλά μου έγινε αμέσως μάθημα να ξέρω τι να παίρνω σοβαρά και τι όχι. Δηλαδή κάποια πράγματα πρέπει να μπαίνουν από το ένα αυτί κι από το άλλο να βγαίνουν», σημείωσε ο Φοίβος Παπαδάκης που έμαθε από μικρός να αγνοεί όσα δεν έχουν σημασία.΄

Για την αρνητική κριτική που συνόδευσε την πιο πρόσφατη τηλεοπτική του δουλειά, ο Φοίβος Παπαδάκης έχει αποφασίσει να αφήσει στην άκρη μία μερίδα σχολίων. «Έχω διαβάσει αρνητικά σχόλια. Στο ίντερνετ, ξέρουμε ότι καθένας μπαίνει ανώνυμα και θα γράψει ότι θέλει και μάλιστα με πολύ χύμα τρόπο. Η κριτική είναι κάτι που μπορεί να σε κάνει καλύτερο. Κάποια ακραία σχόλια τα αφήνω στην άκρη. Δεν λέω ότι δεν με επηρεάζει, αλλά ήξερα τον χώρο που μπήκα, οπότε έχω πει ότι αυτά τα σχόλια θα τα αφήνω στην άκρη», ανέφερε ο ίδιος χαρακτηριστικά.

Ο Φοίβος Παπαδάκης μιλάει για την πιθανή συνεργασία πατέρα-γιου

Όσο για την πιθανή συνεργασία με τον πατέρα του στο Καλημέρα Ελλάδα, ο Φοίβος Παπαδάκης σχεδόν απέκλεισε αυτήν τη πιθανότητα. «Θεωρώ πάρα πολύ δύσκολο η σχέση μου με τον πατέρα μου να γίνει σχέση συνεργασίας. Η σχέση μας είναι πατέρας-γιου, μπορούμε να μιλήσουμε σαν συνάδελφοι για πέντε λεπτά, να με συμβουλέψει, αλλά μέχρι εκεί», δήλωσε.

Ο αναπόφευκτος δρόμος της δημοσιογραφίας

«Μεγάλωσα σε ένα σπίτι με δέκα τηλεοράσεις γιατί η δουλειά του πατέρα μου αυτή είναι. Εφημερίδες, περιοδικά, τον άκουγα να μιλάει στο τηλέφωνο, να οργανώνει την εκπομπή. Οι παρέες του ήταν από τον χώρο αυτό. Ήμουν δημοσιογράφος πριν το καταλάβω. Ερχόμουν κάποιες φορές ως παιδί μαζί του στο πλατό. Θυμάμαι ότι την πρώτη φορά που ήρθα στο πλατό μού έκανε τρομερή εντύπωση. Το κομμάτι της δημοσιογραφίας μπήκε μέσα μου από πολύ μικρή ηλικία. Δεν με ενδιέφερε ποτέ η τηλεόραση. Εμένα η δημοσιογραφία με ενδιέφερε πάντα. Η τηλεόραση είναι πολύ κουραστική, αλλά αυτό το τρέξιμο που έχει μου αρέσει», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Φοίβος Παπαδάκης για το μικρόβιο της δημοσιογραφίας που «κόλλησε» από πολύ μικρή ηλικία.

Ο Φοίβος Παπαδάκης δεν κρύβει τον έρωτά του. Μία ματιά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, θα σε πείσει. Επίσης, δεν κρύβει και την επιθυμία του να γίνει νέος μπαμπάς. «Η Αλίκη είναι ο άνθρωπός μου. Η οικογένεια είναι στα πλάνα μου. Θέλω να γίνω νέος μπαμπάς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος.