ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Τηλεθέαση: Ο Σασμός επέστρεψε, το Survivor «πόνεσε» και ο Τριαντάφυλλος επιτέλους έδωσε απάντηση

SKAI

Τι περίμενε ο ΣΚΑΪ για να ανακάμψει; Το Survivor All Star περίμενε και μία ανάσα την έχει πάρει, αλλά είναι μία ανάσα ικανή; Η επιστροφή της μυθοπλασίας και πιο συγκεκριμένα του Σασμού, δεν αφήνει πολλά περιθώρια. Νωρίς θα μου πεις. Πολύ νωρίς, αλλά ας μιλήσουμε για την εικόνα που έχουμε.

Το Survivor έπαιξε για μια εβδομάδα μόνο του. Πρεμιέρα και «μοναξιά» έφεραν 40άρια. Και μετά ήρθε ο Σασμός, η Γη της ελιάς, το Μαύρο ρόδο και οι Παγιδευμένοι. Τέσσερις σειρές με αναμονή από τα προηγούμενα επεισόδια και στρωμένο κοινό. Ήρθε και το MasterChef που μπορεί να μην καλπάζει, αλλά μερίδιο από την τηλεθέαση παίρνει κι αυτό φαίνεται.

Το Survivor διατηρεί τη δυναμική του, αλλά το ίδιο δείχνει να κάνει και ο Σασμός που και τις δύο (πρώτες) ημέρες προβολής του βρέθηκε πολύ ψηλά.

Το Survivor διαρκεί περίπου 3,5 ώρες και επομένως βρίσκει απέναντί του μυθοπλασία από όλα τα κανάλια και την τριπλέτα του MasterChef.

Την Τρίτη 17/01 η τηλεθέαση στο σύνολο του κοινού, κινήθηκε ως εξής

Σασμός: 24,4%

Γη της Ελιάς: 18,7%

Survivor: 18,5%

Μαύρο Ρόδο: 16,1%

Παγιδευμένοι: 13,7%

MasterChef: 11,4%

Ποιος Παπαδόπουλος: 5,7%

Δική μας οικογένεια: 4,7%

Τα καλύτερα μας χρόνια: 4%

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: 4,3%

Μπαίνει τελικά ο Τριαντάφυλλος στο Survivor ή δεν μπαίνει;

Δεν νομίζω πως το «γύρω στο 20%» για το Survivor ικανοποιεί τον ΣΚΑΪ, αλλά και τον Τούρκο παραγωγό του, Ατζούν Ιλίτζαλι που περιμένει την εκτόξευση.

Μήπως τελικά να μπει ο Τριαντάφυλλος; Στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 θεωρούν δεδομένο ότι ο Τριαντάφυλλος θα μπει στο παιχνίδι μετά την περιοδεία του στην Αυστραλία. Είχε άλλωστε υποσχεθεί 60% τηλεθέαση με την παρουσία του, οπότε δεν είναι να παίζεις με αυτά.

«Μπορεί να μας έλεγε ότι δεν θα μπει στο Survivor, αλλά τελικά σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, με το που γυρίσει ο Τριαντάφυλλος από την Αυστραλία, μετά από μια εβδομάδα μπαίνει στο Survivor. Είναι θυμωμένος ο Ατζούν και με τα νούμερα τηλεθέασης και με τα κολπάκια που κάνουν οι παίκτες εκεί μέσα» είπε ο δημοσιογράφος.

Ο Τριαντάφυλλος απάντησε. «Σταματήστε όλο αυτό με το Survivor ότι θα μπω και θα πάρω τρελά λεφτά. Κάποιοι εδώ και εκεί που βρίζετε μακάρι να γινόταν κάτι και να με γνωρίζατε από κοντά για να δείτε ποιος είμαι.

Αν και έχω κάνει τρελή προετοιμασία και θα είχε πολλή πλάκα με αυτό που θα βλέπατε, όσα λεφτά και να μου δώσουν δεν θα πάω ποτέ γιατί το παν δεν είναι τα λεφτά ρε. Επιτέλους έχω ένα παιδί και πάνω απ’ όλα βάζω αυτό, όποιος θέλει το καταλαβαίνει όποιος δεν θέλει ας συνεχίσει να βρίζει.

Εγώ εύχομαι σε όλους τα καλύτερα γιατί ξέρω είσαστε καλοί άνθρωποι» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Tι θα δούμε απόψε στον Σασμό

Σε περίπτωση που είχε βλέψεις το Survivor να ανακάμψει απόψε Τετάρτη 18 Γενάρη, να ενημερώσω του ιθύνοντες ότι δεν πρόκειται να συμβεί. Γιατί; Η Αργυρώ και ο Αστέρης έρχονται πάρα πολύ κοντά. Κι όταν λέμε κοντά, εννοούμε κοντά.

Η Αργυρώ παίρνει τη μεγάλη απόφαση και έρχεται αντιμέτωπη με τον Αστέρη, γνωρίζοντας πια πως είναι ο σωτήρας της. Ο Ευθύμης αποφασίζει να παίξει ένα βρώμικο παιχνίδι στο Μαθιό, και αποκαλύπτει στη Βασιλική το μυστικό της Νάντιας.

Ο Λευτέρης ετοιμάζει σχέδιο σε περίπτωση που όλα στραβώσουν, ενώ η Αιμιλία δεν είναι σίγουρη πια ποιον μπορεί να εμπιστευτεί. Στο μεταξύ ο Παύλος αρχίζει να υποψιάζεται πως η Αργυρώ αρκετές φορές στο παρελθόν έδειξε έντονο ενδιαφέρον για τον Αστέρη και μοιράζεται αυτές τις σκέψεις του με τον Αντώνη.

Ποιο δεν θα χάσεις με τίποτα;

ΨΗΦΙΣΕ