ΕΡΕΥΝΑ

Εσύ δηλώνεις φεμινίστρια; Πάρε μέρος στη μεγάλη έρευνα του LadyLike

Bev Grant/Getty Images/Ideal Image / 24media Creative Team

Δηλώνεις φεμινίστρια; έχεις δεχτεί προσωπικές ερωτήσεις σε συνέντευξη για δουλειά; πόσο ασφαλής νιώθεις όταν επιστρέφεις σπίτι μόνη σου το βράδυ; πόσο σε ενοχλεί η ερώτηση «εσύ πότε θα κάνεις παιδί»; Ερωτήματα από γυναίκες προς γυναίκες.

Στο LadyLike όλα είναι γυναίκα. Τα δικαιώματά της και όσα την αφορούν, ο λόγος ύπαρξής μας. Προτεραιότητές μας, η ενδυνάμωση και η ευεξία της. Θέλουμε να εκπροσωπούμε τη φωνή και τη σκέψεις της, τους προβληματισμούς και τις διεκδικήσεις της. Για να το κάνουμε αυτό με ακόμα πιο άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο, θέλουμε να μας πεις τη γνώμη σου στα πιο σύγχρονα βασικά ζητήματα που αφορούν το γυναικείο φύλο. Συγκεντρώσαμε λοιπόν τις ερωτήσεις που κάθε γυναίκα πρέπει να απαντήσει.

Εσύ δηλώνεις φεμινίστρια; Πάρε μέρος στην έρευνα του LadyLike. Συμπληρώστε την έρευνα και μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε 1 δωροκάρτα αξίας 50€ από το Πλαίσιο. Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε προκαταβολικά για τη συμμετοχή σας στην έρευνα της aboutpeople. Θα χρειαστούμε μόνο 2 λεπτά από το χρόνο σας.
Η έρευνα συμπληρώνεται ανώνυμα, οι απαντήσεις σας είναι εμπιστευτικές και θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά σε στατιστικούς πίνακες.