ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η ατάκα «όλο νόημα» για τη συνύπαρξη Λιάγκα-Αναστασοπούλου στο Πρωινό

Papadakis Press

Η Μαρία Αναστασοπούλου τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, λόγω της επικαιρότητας, μετά το «Καλημέρα Ελλάδα» κάθισε δίπλα στον Γιώργο Λιάγκα στο «Πρωινό μου». Όλοι την είδαμε, την είδε και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και έκανε το δικό του σχόλιο. Για να λέμε και τις αλήθειες, πολλοί το σκεφτήκαμε.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Ελένη Μενεγάκη συζήτησαν τη συνύπαρξη και ο εξής διάλογος ακούστηκε:

Ελένη Μενεγάκη: Να σου πω, χθες κάτι ατακούλες έλεγε ο Λιάγκας, κάτι γλύκες στην Αναστασοπούλου.

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Ναι, ναι, αυτό το πλάνο έχει κάψει καρδιές στον ΑΝΤ1. Τον κύριο Γιώργο σκέφτομαι. Εγώ, αν ήμουν στη θέση του, θα έκανα ζήλιες. Ο Γιώργος Λιάγκας είπε «επιτέλους έχω συμπαρουσιάστρια», χαρά που θα έκαναν η Φωτεινή και ο Τεργιάκης.

Ελένη Μενεγάκη: Εγώ νομίζω ότι μάλλον άλλοι δεν θα έπρεπε να κάνουν χαρά. Αυτοί εκεί είναι, είτε πριν είτε μετά, είναι εκεί.

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Αυτό δεν έγινε τυχαία, κάποιος ήθελε να δει κάτι.

Ο Γιώργος Λιάγκας υποδέχτηκε τη Μαρία Αναστασοπούλου στο πλατό της εκπομπής και δεν σταμάτησε να την εκθειάζει λεπτό.

«Καλημέρα, καλημέρα, καλημέρα. Καλώς ήρθατε λοιπόν εδώ. Ενισχυμένη σήμερα η σύνθεση του Πρωινού. Επιτέλους απέκτησα συμπαρουσιάστρια. Μαρία Αναστασοπούλου, επιτέλους.

Κάντε μας ένα διπλό. Ωραίο ζευγάρι είμαστε, θα σε κλέψω από τον Παπαδάκη. Αυτό το πλάνο το διπλό τον γαργαλάει τον Γιώργη», είπε ο παρουσιαστής στο ξεκίνημα της εκπομπής.

Η Μαρία Αναστασοπούλου, πάρα πολύ άνετη, απάντησε: «Έπρεπε να πεθάνει ο τέως για να έρθω; Κανόνισε να μπει ο Παπαδάκης μέσα». Η συνύπαρξή τους ήταν εξαιρετική, πάντως. Να τα λέμε όλα όπως είναι.

Για την ιστορία, το Πρωινό του ΑΝΤ1 σημείωσε τηλεθέαση 18,1% στο γενικό σύνολο κόβοντας πρώτο το νήμα της ζώνης του. Ένα κομμάτι το πιστώνεται και η δημοσιογράφος, έτσι πάει.