ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor: Το Twitter χάνει τον νικητή του. Η συμπεριφορά που απογοήτευσε και η επίμαχη ατάκα

Instagram.com/survivorgreece

Στο επεισόδιο της Τρίτης, 11 Ιανουαρίου, οι παίκτες του Survivor επιδόθηκαν σε αναμετρήσεις καλαθοσφαίρισης στην άμμο με σκοπό να κερδίσουν το έπαθλο φαγητού. Κατά τη διάρκεια αναμέτρησης της ανδρικής ομάδας, μία επίμαχη κίνηση κατέληξε σε τσακωμό ανάμεσα στον Γιωρίκα Πιλίδη και τον Γιώργο Κατσαούνη που πήγαν να πιαστούν στα χέρια. Και κάπως έτσι, έχουμε τον πρώτο έντονο τσακωμό στο ριάλιτι επιβίωσης.

 

Όπως φαίνεται από το βίντεο, όλα ξεκίνησαν από την υπερπροσπάθεια του Γιώργου Κατσαούνη να εμποδίσει τον Γιωρίκα Πιλίδη να βάλει το καλάθι και να πάρει τον πόντο, κάνοντάς του τάπα με αποτέλεσμα ο τελευταίος να πέσει κάτω και να εξοργιστεί. Ακολούθησε ο εξής διάλογος: «Μάζεψε το στόμα σου», φώναξε ο Γιώργος Κατσαούνης, με τον Γιωρίκα Πιλίδη να του απαντά σε προκλητικό ύφος: «Γιατί τι θα μου κάνεις;», ήταν ο σύντομος αλλά ιδιαίτερα έντονος διάλογος ανάμεσα στους παίκτες, με τους υπόλοιπους συμπαίκτες να προσπαθούν να τους καθησυχάσουν, ενώ μάλιστα η ένταση μεταφέρθηκε και στις κερκίδες του Survivor, με την Αθηνά Ευμορφιάδη να μιλάει με υψωμένη τη φωνή της.

Η ένταση που δημιουργήθηκε στο Survivor μεταξύ Γιωρίκα Πιλίδη – Γιώργου Κατσαούνη

Σε άλλη φάση του αγωνίσματος, όταν ο Θανάσης Βισκαδουράκης έδωσε πάσα στον Γιωρίκα Πιλίδη και τελικά πέτυχαν καλάθι, ο πρώτος ακούγεται να σχολιάζει: «Συγγνώμη είδατε πώς το εκμεταλλεύτηκα κι έδωσα πάσα στον Γιωρίκα; Είμαι κοντά σου από εδώ και πέρα. Θα τον αποτελειώσω εγώ τον βλάχο», αναφερόμενος σε έναν από τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας και συγκεκριμένα στον Γιώργο Κατσαούνη.

Το Twitter ψάχνει την αθλητική παιδεία του Γιωρίκα Κατσαούνη

Ο τσακωμός που παραλίγο να οδηγήσει τους αντίπαλους παίκτες του Survivor να πιαστούν στα χέρια, σχολιάστηκε από το Twitter. Ο πάλαι ποτέ νικητής για το δραστήριο social medium, απογοητεύει τους φανατικούς του ριάλιτι επιβίωσης. Τα συμπεράσματα δικά σου.