ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor: Η πιο to the point τοποθέτηση της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου δοξάζεται δικαίως στο Twitter

Instagram.com/survivorgreece

Το ερωτικό ειδύλλιο που φαίνεται να εξελίσσεται ανάμεσα στη Μυριέλλα Κουρεντή της ομάδας των Διασήμων και του Γιώργου Κατσαούνη της ομάδας των Μαχητών, φαίνεται να είναι η «πέτρα του σκανδάλου» που δημιουργεί εντάσεις κι αντιπαραθέσεις ανάμεσα στους παίκτες. Και το Συμβούλιο του Νησιού την Κυριακή 9 Ιανουαρίου, δεν αποτέλεσε εξαίρεση.

Κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου, λοιπόν, κάποιοι από τους παίκτες της Κόκκινης ομάδας και συγκεκριμένα ο Βαλάντης, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Αθηνά Ευμορφιάδη εξέφρασαν την ενόχλησή τους για τη στάση της Μυριέλλας Κουρεντή, η οποία αντάλλαζε φιλιά με τον Γιώργο Κατσαούνη στην πισίνα, αντί να βρίσκεται στο πλευρό των συμπαικτών της στο Survivor, που έχασαν το αγώνισμα ασυλίας.

«Βλέπω ακραία πράγματα για εμένα κι η ομάδα μας έχει ξεκληριστεί. Δεν μπορώ να διαχειριστώ την αποψινή ήττα. Κάποιους δεν τους πείραξε καθόλου. Εγώ ξέρω ότι έχω έρθει σε ένα παιχνίδι επιβίωσης, όχι ερωτικού περιεχομένου. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι κάποια συναθλήτριά μου ερωτοτροπεί μέσα στην πισίνα με έναν παίκτη της αντίπαλης ομάδας, την ώρα που ματώνουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά η Αθηνά Ευμορφιάδη ενώ τη θέση της υποστήριξαν με τη σειρά τους η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και ο Βαλάντης.

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Στα οπίσθι@ σας μπαίνει; Ή θα μπει;»

«Να πω ότι όντως χάρηκα πάρα πολύ όταν μπήκα στην πισίνα, γιατί ξεβρωμίστηκα από τις λάσπες και όχι επειδή βρέθηκα με τον Γιώργο. Το χαμόγελο είναι μεταδοτικό, όπως και η χαρά. Είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα που έχουμε ως άνθρωποι. Τώρα εάν χάρηκα λίγο παραπάνω επειδή ήρθε ο Γιώργος και με πήρε αγκαλιά και μου έσκασε ένα φιλί “δημοτικού”, εντάξει. Η Αθηνά το ονομάζει ερωτοτροπία, η Βρισηίδα κάθεται και χαμογελάει χωρίς να έχει δει καν το σκηνικό», απάντησε μεταξύ άλλων η Μυριέλλα Κουρεντή στους συμπαίκτες της.

Στη συζήτηση πήρε μέρος και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η οποία δεν άντεξε να μείνει αμέτοχη. Η ίδια απάντησε τη στιγμή που ο Βαλάντης πήρε τον λόγο υποστηρίζοντας: «Δημιουργεί πρόβλημα πλέον να βλέπεις παίκτες αντίπαλων ομάδων να έχουν σχέσεις και μάλιστα ιδιαίτερες».

«Τι σχέση έχει με την ήττα μας; Πρώτα χάσαμε και μετά έγινε. Θα πάρουμε αντίστροφα τα πράγματα; Εγώ γελάω με αυτά που ακούω. Αυτό που ζω είναι το κλουβί με τις τρελές. Συγγνώμη κιόλας, είναι πάρα πολύ αστείες οι απόψεις που ακούω. Νομίζω ότι είμαι στο 1950 και πραγματικά ζω έναν συντηρητισμό. Άλλο πράγμα ο αγώνας, άλλο πράγμα το προσωπικό. Που δεν καταλαβαίνω, στα οπίσθι@ σας μπαίνει; Ή θα μπει; Παιδιά είναι αστείο», απάντησε η παίκτρια του Survivor.

Όταν ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στον Θανάση Μπέλλο, ο ίδιος δεν δίστασε να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του με όσα δήλωσε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. «Εγώ έχω εκφραστεί ευθέως και είπα ότι αν γινόταν στην ομάδα μου αυτό και χάναμε, θα αντιδρούσα όπως ακριβώς αντέδρασε ο Βαλάντης. Δεν μου αρέσει αυτό το πράγμα. Όταν είσαι σε ένα παιχνίδι, είναι παιχνίδι επιβίωσης. Πρέπει να παλεύεις για τα πάντα. Πρέπει να αισθάνεσαι τον συμπαίκτη σου ότι πονάει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Μπέλλος, υποστηρίζοντας τον Βαλάντη, αλλά κι όσους πήραν το μέρος του.

 

Θανάσης Μπέλλος: «Είμαι πολύ περήφανος για τους ανθρώπους εκείνης της δεκαετίας»

«Να πω και κάτι άλλο που με χάλασε πάρα πολύ προηγουμένως. Είπε κάποια κοπέλα ότι είμαστε στη δεκαετία του 50. Μακάρι να ήμασταν στη δεκαετία του ’50, του ’60, του ’70. Είμαι πολύ περήφανος για τους ανθρώπους εκείνης της δεκαετίας. Πραγματικά αυτό το έχω ξανακούσει κάπου και με χαλάει πολύ», δήλωσε ο Θανάσης Μπέλλος.

«Συγγνώμη για την έκρηξή μου πριν, απλά αυτά που ακούω με έχουν σοκάρει και πραγματικά δεν μπορώ να το πιστέψω. Ο έρωτας και το φλερτ είναι κάτι ζωοδόχο. Είναι κάτι πάρα πολύ όμορφο που δεν θα έπρεπε να το κατακρίνουμε και να το καταδικάζουμε», δήλωσε στην αρχή η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

«Δεν θέλω να προσβάλλω όλους τους ανθρώπους του ’50, υπήρχαν εξαιρέσεις. Αλλά τη δεκαετία του ’50, οι Νέγροι δεν μπορούσαν να μπουν σε μαγαζί. Δεν μπορούσαν να μπουν σε λεωφορεία. Υπήρχαν ανθρώπινα δικαιώματα που ήταν πολύ πίσω και το LGBTQ+ community για 1.002 πράγματα. Και ναι. Τρέμει η φωνή μου που τα λέω, αλλά δεν είμαστε στο ’50», ανταπάντησε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Το Twitter σχολιάζει την πιο έπικ ατάκα του φετινού Survivor

Φυσικά, στο άκουσμα της ατάκας, αλλά και εν γένει του λόγου της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου, το Twitter δεν έμεινε αμέτοχο. Εμείς, πάντως, συμφωνούμε με τις παρακάτω απόψεις.