ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor 2022: Έχουμε ήδη τον επόμενο Τριαντάφυλλο, αλλά και τον νικητή

Instagram.com/survivorgreece

Πρώτο trend στο Twitter έγινε το Survivor στην πρεμιέρα του, μία μέρα μετά τα Χριστούγεννα και συγκεκριμένα την Κυριακή, 26 Δεκεμβρίου. Όπως φάνηκε, οι τηλεθεατές δεν συντόνισαν μόνο τους τηλεοπτικούς τους δέκτες στη συχνότητα του ΣΚΑΪ, αλλά έπιασαν ταυτόχρονα και τα κινητά για να πάρουν δημόσια θέση στο Twitter.

Στο πρώτο επεισόδιο του Survivor 2022, οι 24 παίκτες μπήκαν δυναμικά στους στίβους μάχης για να εξασφαλίσουν τις προμήθειές τους και να κερδίσουν το πρώτο αγώνισμα ασυλίας, ώστε να προστατεύσουν τα μέλη της ομάδα τους. Πιο συγκεκριμένα, στον πρώτο αγώνα τις προμήθειες κατάφεραν να κερδίσουν σε πανηγυρικό κλίμα οι Διάσημοι. Στον τελευταίο αγώνα, το αποτέλεσμα κρίθηκε στον έναν πόντο. Οι Μαχητές ήταν αυτοί που τελικά κέρδισαν την ασυλία, φέρνοντας τους Διάσημους στη δύσκολη θέση να υποδείξουν τον πρώτο παίκτη προς αποχώρηση από την ομάδα τους.

Ο νέος Ντάφυ του Survivor 2022

Οι Διάσημοι υπέδειξαν τον Βαλάντη ως πρώτο υποψήφιο, με τους χρήστες του Twitter να θυμούνται τις ένδοξες εποχές του Survivor επί Τριαντάφυλλου. Πιο συγκεκριμένα, όταν το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας διαμορφώθηκε, με τους 8 ψήφους να πάνε στον Βαλάντη, ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά: «Νομίζω ναι το περίμενα. Τουλάχιστον αγωνιστικά, ήμουν ο πιο αδύναμος κρίκος. Δεν λέει τίποτα ότι έφερα έναν πόντο ίσως έχουν δει τα παιδιά κάτι λόγω της ηλικίας μου, της κούρασης, της ψυχολογικής κατάστασης που είναι πεσμένη. Εγώ σκέφτομαι πάντα τους συμπαίχτες μου».

«Από την τηλεόραση φαίνεται μικρό ενώ δεν είναι» προσθέτοντας ότι «είναι πολύ δύσκολη η διαβίωση, δεν έχω ζήσει 48 ώρες έτσι αν και έχω περάσει δύσκολα στη ζωή μου. Είσαι εκτεθειμένος σε κινδύνους στη φύση από φίδια μέχρι έντομα», είπε μεταξύ άλλων ο Βαλάντης στο Συμβούλιο του νησιού και το Twitter βρήκε την αδερφή ψυχή του.

Η σαβούρα αλά Ανθή Σαλαγκούδη

Οι throwback αναφορές σε παίκτες του προηγούμενου κύκλου του Survivor, συνεχίστηκαν με την πρώην παίκτρια του My Style Rocks, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, να θυμίζει στους χρήστες του Twitter την Ανθή Σαλαγκούδη. Η πρώτη viral σαβούρα του Survivor για το 2022 είναι γεγονός.

Το Twitter βρήκε ήδη τον νικητή του Survivor

Ο Γιωρίκας Πιλίδης είναι ο παίκτης των Διασήμων που κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις του Twitter, με τους χρήστες να αποθεώνουν τον χαρακτήρα του και τις αγωνιστικές του ικανότητες στον στίβο μάχης. Ο πρωταθλητής της ελεύθερης Πάλης και κάτοχος 8 μεταλλίων είναι ο νικητής του φετινού Survivor, σύμφωνα με τις τουιτερικές προγνώσεις.