ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor: Το Twitter «διαλύθηκε» από την άδικη αποχώρηση και την άσβεστη αγάπη Βαλαβάνη-Βασάλου

Instagram.com/survivorgreece/

Στο επεισόδιο της Τετάρτης, 18 Ιανουαρίου, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είδε τον δρόμο της επιστροφής. Το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε πως η παίκτρια ήταν αυτή που έπρεπε να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες της και τον Άγιο Δομίνικο, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία στους άλλους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση, Κώστα Παπαδόπουλο και Σπύρο Μαρτίκα της Κόκκινης ομάδας και Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα της Μπλε, να αποδείξουν πως αξίζουν την παραμονή τους.

«Δεν ένιωθα ότι θα φύγω σήμερα. Ωστόσο, είναι η γνώμη του κοινού και θα πρέπει να τη σεβαστώ. Αυτό που έλεγα στα παιδιά είναι ότι είμαι με το ένα πόδι πιο κοντά στο σπίτι μου, στην οικογένειά μου, στους φίλους μου, στα ζωάκια μου. Οπότε είμαι χαρούμενη που επιστρέφω σε εκείνους. Θα μου λείψουν σίγουρα όλοι εδώ πέρα. Ήταν νωρίς, αλλά δεν πειράζει. Προχωράμε. Θα ήθελα να είναι νικητής ο Κωνσταντίνος και πιστεύω ότι θα φτάσει πολύ ψηλά και θα φέρει άλλη μια κούπα στο σπίτι», δήλωσε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για την απόφαση του τηλεοπτικού κοινό να αποχωρήσει από το Survivor.

«Δεν έχω λόγια. Δεν το περίμενα να σου είμαι ειλικρινής. Πέφτω από τα σύννεφα και δεν ξέρω τι έχει συμβεί. Καθετί που έρχεται στη ζωή, χρειάζεται ψυχραιμία, ό,τι κι αν γίνει. Προχωράμε παρακάτω. Δεν χάθηκε ο κόσμος, σε ένα παιχνίδι είμαστε. Η ζωή είναι εκεί έξω. Πραγματικά, έχω πέσει από τα σύννεφα», ανέφερε με τη σειρά του ο Κωνσταντίνος Βασάλος που σοκαρίστηκε από το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Και δεν ήταν ο μόνος. Οι χρήστες του Twitter, δεν ήταν προετοιμασμένοι γι’ αυτήν την έκβαση.

Survivor: Το ερωτικό ειδύλλιο Βαλαβάνης-Βασάλου που λειτούργησε ως «γιατρειά» στην αδικία

Παρά, λοιπόν, την αναπάντεχη αποχώρηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη από το ριάλιτι επιβίωσης, το Twitter βρήκε την παρηγοριά στην αγάπη που ενώνει τους δυο παίκτες -και η οποία φανερώθηκε τα τελευταία λεπτά πριν τη λήξη του επεισοδίου. Παρά τις φήμες που κυκλοφορούσαν ήδη εδώ και κάτι μήνες, ότι οι δυο τους έχουν χωρίσει, λοιπόν, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μάς «έδωσαν» να καταλάβουμε με τον πιο ωραίο και συγκινητικό τρόπο πως η φλόγα του έρωτά τους, φαίνεται να μην έχει σβήσει ακόμα.