ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor All Star: Οι λόγοι που αποχώρησε η Βρισηίδα Ανδριώτου και το «γιατί πήγε» του Twitter

Instagram.com/survivorgreece

Ένα ακόμα επεισόδιο του Survivor All Star προβλήθηκε την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023. Στο τέλος του επεισοδίου είχαμε και την πρώτη αποχώρηση από το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Τα spoiler επιβεβαιώθηκαν και η παίκτρια που αποχώρησε οικειοθελώς μετά από σχετική ερώτηση του παρουσιαστή Γιώργου Λιανού για το αν θέλει να παραμείνει ή όχι στο παιχνίδι, ήταν η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου βγήκε από το Survivor All Star και παραχώρησε τις πρώτες τηλεοπτικές δηλώσεις της στο Πρωινό μας και τον δημοσιογράφο Χρήστο Λυσσέα. Η παίκτρια που παρέμεινε λίγες μόνο μέρες στο reality επιβίωσης μίλησε για τους λόγους που την οδήγησαν να πάρει την απόφαση να αποχωρήσει οικειοθελώς, ενώ αναφέρθηκε και στον σύντροφό της, Σπύρο Μαρτίκα, που παραμένει παίκτης του Survivor All Star λίγους μόνο μήνες αφού ολοκληρώθηκε ο προηγούμενος κύκλος του στον οποίο γνωρίστηκαν κι ερωτεύτηκαν οι δυο τους.

«Συνέβη αυτό που όλοι πιστεύω γνωρίζουν και οι περισσότεροι μου έλεγαν “Πώς θα αντέξεις να το ξανακάνεις; Είναι πολύ σύντομο το χρονικό διάστημα”. Κι έλεγα θα το ξανακάνω, θα αντέξω, θα είμαι δυνατή. Η αλήθεια είναι πως το σώμα μου δεν άντεξε, γιατί δεν πρόλαβε να αναρρώσει από το προηγούμενο Survivor», σημείωσε μετά την οικειοθελή αποχώρησή της από το Survivor All Star η Βρησιήδα Ανδριώτου.

«Ούτε η ψυχική μου υγεία. Είμαι πολύ κουρασμένη από αυτό που πέρασα 5,5 μήνες. Η Στέλλα, η Σταυρούλα και ο Στάθης δεν είχαν μπει από την αρχή, όπως εγώ και δεν είχαν περάσει τα δύσκολα. Το παιχνίδι μου άφησε διάφορα προβλήματα στο σώμα μου, στον αυχένα και στα γόνατα, και όλο το καλοκαίρι ήμουν σε ένα φυσικοθεραπευτήριο, και έκανα και χειροπρακτική» ανέφερε στη συνέχεια το μοντέλο.

«Νόμιζα ότι ήμουν ΟΚ. Πιεζόμουν πάρα πολύ. Το να ξαναζήσω όλη αυτή την ταλαιπωρία, τη βροχή, την πείνα που φέτος είναι πολύ πιο δύσκολα, γιατί φέτος η δική μου ομάδα δεν είχε καθόλου προμήθειες. Ξυπνούσα με τα πόδια μουδιασμένα και έλεγα γιατί το κάνω αυτό στον εαυτό μου; Έφυγα από το παιχνίδι και το πόδι μου με ενοχλεί περισσότερο από όταν ήμουν μέσα. Δεν μπορώ να πάω ούτε μέχρι την τουαλέτα, πάω κουτσαίνοντας. Τώρα να μείνω στο παιχνίδι για τα λεφτά, για τη δημοσιότητα, δεν τα χρειαζόμουν. Καλύτερα που έφυγα και τα παράτησα γιατί πιεζόμουν πολύ, η ζωή μου είναι έξω», σημείωσε η Βρισηίδα Ανδριώτου τονίζοντας ότι ο Σπύρος Μαρτίκας ήδη της λείπει.

Γιατί μπήκε τελικά αφού δεν χρειαζόταν ούτε τα χρήματα ούτε τη δημοσιότητα και δεν είχε συνέλθει ακόμα, ίσως αναρωτιέσαι. Το ίδιο αναρωτήθηκαν και κάποιοι χρήστες του Twitter. Άλλοι αναρωτήθηκαν αλλά έδωσαν και την απάντηση.

 

Άλλοι βέβαια διέκριναν και στην απόφαση της Βρισηίδας Ανδριώτου να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor All Star, μία ακόμα «στρατηγική Μαρτίκα».

Οι περισσότεροι χρήστες του Twitter, ωστόσο, τάχθηκαν υπέρ της Βρισηίδας και του δικαιώματός της να αποχωρήσει από το Survivor All Star, αφού ένιωθε ότι δεν άντεχε να συνεχίσει.

Είναι σίγουρα δικαίωμα κάθε ανθρώπου να δοκιμάσει τις αντοχές του, ακόμα κι αν είναι σχεδόν σίγουρος από την αρχή ότι μάλλον δεν θα είναι πολλές. Μάλλον αυτό ήταν που ίσχυσε και στην περίπτωση της Βρισηίδας Ανδριώτου στο Survivor All Star.

«Την απόφασή μου τη συζήτησα με τον Σπύρο, ότι δηλαδή θα τους πω να με ψηφίσουν για να φύγω. Πριν μπούμε, ήμουν άρρωστη. Είχα covid για μία εβδομάδα και άλλη μία ήμουν απλά άρρωστη με ίωση. Οπότε κουράστηκα πολύ. Για μένα το παιχνίδι ήταν σαν να πρόσθετα μία εβδομάδα στους προηγούμενους 5,5 που είχα κάτσει. Ο Σπύρος δεν ήξερε ότι θα ανακοινώσω αυτό το πράγμα στο συμβούλιο», εξήγησε επιπλέον η πρώην παίκτρια του Survivor All Star.

«Όταν είπα ότι αποχωρώ, ελευθερώθηκα. Κανείς δεν ήξερε ότι θα ανακοινώσω την αποχώρησή μου, ούτε ο Σπύρος. Αν δεν με ρωτούσε ο Λιανός, δεν θα είχα αποχωρήσει. Το αποφάσισα εκείνη τη στιγμή», σημείωσε μεταξύ άλλων η Βρισηίδα Ανδριώτου.