ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Κώστας Κοκκινάκης: «Πριν φύγει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη για το Survivor τής είπα ένα πράγμα»

Papadakis Press

Ο Κώστας Κοκκινάκης πήρε μέρος στο πρώτο Survivor (της νέας εποχής) και ήταν ένας από τους αρκετά αγαπημένους παίκτες. Η συμμετοχή του στο παιχνίδι τού άφησε καλές εντυπώσεις και μία νέα φίλη.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κώστας Κοκκινάκης γνωρίστηκαν στο Survivor και συνέχισαν τη δυνατή φιλία τους εκτός παιχνιδιού. Δεν είναι λίγες οι φορές που τους έχουμε δει μαζί σε δημόσιες εξόδους, αλλά και καλοκαιρινές διακοπές.

Ο Κώστας Κοκκινάκης στηρίζει τη φίλη Ευρυδίκη, η οποία και είναι υποψήφια προς αποχώρηση, και κάνει μια ανάρτηση που λέει πολλά για τον τρόπο που οι παίκτες χειρίζονται την παρουσία τους εντός του παιχνιδιού.

Για τον Κώστα Κοκκινάκη το φετινό Survivor είναι «ένα τηλεοπτικό ανθρωποφάγο πρότζεκτ κι όχι το παιχνίδι όπως το είχαμε ζήσει». Αιχμή; Σπόντα; Όπως θέλεις πες το και μέσα θα είσαι.

Κώστας Κοκκινάκης: Η ανάρτηση για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη

«Πολλοί με ρωτάτε γιατί δεν ανεβάζω για το Survivor. Πριν φύγει η Ευρυδίκη της είπα ένα πράγμα. Αν δει πως δεν είναι καλά να φύγει.

Είχε τον ίδιο φόβο που είχα κι εγώ. Θα έμπαινε σε ένα τηλεοπτικό, ανθρωποφάγο πρότζεκτ και όχι σε ένα παιχνίδι όπως το είχαμε ζήσει. Στρατηγικές, συνεννοήσεις, συμφωνίες που έγιναν καιρό πριν.

Πράγματα και πρακτικές πολύ έξω από τη φιλοσοφία της Ευρυδίκης. Μας έκαναν θεατές μιας αρένας γεμάτης μονομάχους. Ευτυχώς οι τηλεθεατές σύμφωνα με τα ποσοστά τηλεθέασης δεν θέλουν κάτι τέτοιο.

Εγώ ως τηλεθεατής θέλω να βλέπω ανθρώπους με ήθος, αξίες και χιούμορ, που θα με κάνουν να γελάω και όχι να βρίζω κάθε φορά που το βλέπω.

Ευτυχώς υπάρχουν παιδιά μέσα που είναι σωστοί, αλλά πόσο να αντέξουν. Αν ήταν στο χέρι μου θα έπαιρνα την Ευρυδίκη από εκεί, σήμερα εύχομαι να γίνει αυτό που πραγματικά θέλει η ίδια, αλλά εγώ που την ξέρω και την έχω ζήσει, αισθάνομαι πως ξέρω τι θέλει. Θα δείξει», έγραψε ο Κώστας Κοκκινάκης.

Μετά από τις τρεις ψηφοφορίες στα συμβούλια του νησιού, υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Κώστας Παπαδόπουλος, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Σπύρος Μαρτίκας και η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα.