ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor: Τι κάνουν Βασάλος-Μαριαλένα το βράδυ στο δάσος; Το Twitter μαντεύει

Instagram.com/survivorgreece/

Οι εξελίξεις του Survivor που κάθε τρεις και λίγο «ταράζουν» το Twitter δεν σταματάνε. Σχεδόν σε κάθε επεισόδιο. Μία το ερωτικό ειδύλλιο Καρολίνας Καλύβα-Μάριου Πρίαμου. Μια η αποβολή της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατζηανδρέου που πιάστηκαν με κινητό. Μία ο Κωνσταντίνος Βασάλος με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη που εντοπίστηκαν ξύπνιοι τα ξημερώματα, μετά από φυγή τους στη ζούγκλα.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος (όσο οι υπόλοιποι συμπαίκτες τους είχαν πέσει για ύπνο) εντοπίστηκαν από την κάμερα του Survivor μέσα στο σκοτάδι να μαζεύουν τα λιγοστά πράγμα που έχουν, να αποχωρούν μαζί από την καλύβα της ομάδας τους και μετά από κάποιο χρονικό διάστημα επέστρεψαν μαζί, ξάπλωσαν δίπλα δίπλα και κοιμήθηκαν. Όλα αυτά, για άγνωστους, μέχρι στιγμής, λόγους.

Γι’ αυτές τις «ύποπτες», βραδινές κινήσεις μίλησε η Μελίνα Μεταξά, απορώντας για το τι συμβαίνει. «Το βράδυ κοιμάμαι στη σκοπιά. Έχω παρατηρήσει πολλές φορές να φεύγουν άτομα της ομάδας το βράδυ. Άλλοι γυρνάνε πιο γρήγορα, άλλοι αργότερα. Θέλω να πιστεύω και ελπίζω ότι πάνε για το ένα ή το δύο και γυρνάνε πίσω. Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να σκεφτώ κάτι άλλο πέρα από αυτούς τους δύο λόγους», ανέφερε χαρακτηριστικά η παίκτρια.

«Στο παρελθόν έλεγαν για εμένα και τον Ηλία ότι φεύγαμε. Βλέπουμε, πλέον, ότι αυτό γίνεται ξεκάθαρα και από άλλα άτομα και δεν έχει πει κανείς τίποτα γι΄αυτό. Όταν φεύγει ο Βασάλος με την Μαριαλένα που τα λένε οι δυο τους, δεν έχει πει κανείς κάτι. Δηλαδή, δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται σε αυτή την ομάδα», είπε με τη σειρά του ο Ηλίας Μπόγδανος.

Survivor: Τα «νυχτοπερπατήματα» του Βασάλου και της Μαριαλένας σχολιάστηκαν στο Twitter

Το Twitter, από την πλευρά του, δεν ήξερε τι να πρωτοπιστέψει. Μοιραία, λοιπόν, έκανε τις υποθέσεις του σχετικά με αυτές τις βραδινές εξορμήσεις των δυο παικτών στο ριάλιτι επιβίωσης. Εσύ, πάλι, μπορείς να βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα.