ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor: Αυτές είναι οι δύο παίκτριες που πιάστηκαν με κινητό και θα αποβληθούν

Instagram.com/survivorgreece/

Το νέο trailer του Survivor που κυκλοφόρησε για το αποψινό επεισόδιο, 31 Ιανουαρίου, ήταν αυτό που άναψε φωτιές και αύξησε την περιέργεια όσων παρακολουθούν το ριάλιτι επιβίωσης.

Αρχικά, όπως φαίνεται από το trailer, οι παίκτες της Μπλε ομάδας έρχονται αντιμέτωποι με ένα σοκαριστικό σκηνικό στο Survivor, καθώς η καλύβα τους παίρνει φωτιά και ρίχνονται στη μάχη για να τη σβήσουν. Όταν τελικά τα καταφέρνουν, βλέπουν ότι αρκετά από τα πράγματά τους έγιναν στάχτη.

Survivor: Οι άλλες δύο παίκτριες που πιάστηκαν με κινητό, εκτός από την Ασημίνα Χατζηανδρέου

Ωστόσο, το «ζουμί» του trailer εντοπίστηκε στην αποκάλυψη που έκανε ο Νίκος Μπάρτζης. Ο παίκτης του Survivor, κατά τη διάρκεια του Συμβούλιου του Νησιού έκανε μια δήλωση που θα προκαλέσει ένα ντόμινο εξελίξεων. «Εγώ έπιασα μέσα στο δάσος άνθρωπο με κινητό, σας το λέω να το ξέρετε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο παίκτης.

Στη συνέχεια των αποκαλύψεων, ο Τάκης Καραγκούνιας του ζητά να πει το όνομα του παίκτη, με τον Νίκο Μπάρτζη να αποκαλύπτει πως αναφερόταν στην Ασημίνα. Στη συνέχεια, επικρατεί ο κακός χαμός ανάμεσα στις δυο ομάδες. «Εγώ φεύγω τώρα, τώρα», ωρύεται ο Τάκης Καραγκούνιας. «Άντε γεια, μπράβο» του λέει η Μαριαλένα, ενώ και οι δύο σηκώνονται και αποχωρούν από το Συμβούλιο του Νησιού.

Με αφορμή την εν λόγω αποκάλυψη και σύμφωνα με πληροφορίες που εξασφάλισε το NEWS 24/7, εκτός από την Ασημίνα Χατζηανδρέου, η Κατερίνα Δαλάκα είναι η δεύτερη παίκτρια που πιάστηκε με κινητό. Και δεν είναι οι μόνες. Στο νέο σκάνδαλο του Άγιου Δομίνικου εμπλέκεται και το όνομα της Αφροδίτης Σκαφιδά, η οποία, όμως, θα γλιτώσει την ποινή, χωρίς να υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες γι’ αυτήν την εξέλιξη.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, οι δύο παίκτριες θα αποβληθούν από το παιχνίδι. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί αποφάσισε να αποβάλλει τις παίκτριες από το Survivor All Star. Κάτι τέτοιο, είχε γίνει σαφές στους παίκτες όταν υπέγραψαν το συμβόλαιό τους, σύμφωνα με το οποίο αν κάποιος παίκτης πιαστεί με κινητό, θα αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης.