ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor: H αποκαθήλωση των Ασημίνα και Δαλάκα στο Twitter και η εκδίκηση του Σοϊλέδη

Instagram.com/survivorgreece

Ήδη από το trailer του επεισοδίου του Survivor All Star την Τρίτη 31 Ιανουαρίου, τα πράγματα προμηνύονταν εκρηκτικά ανάμεσα στους παίκτες του reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Από το trailer είχε φανεί ο Νίκος Μπάρτζης να μιλά στο συμβούλιο του νησιού και να λέει ότι έπιασε παίκτη του Survivor με κινητό τηλέφωνο στη ζούγκλα ενώ μέχρι να πέσουν οι τίτλοι αρχής του Survivor την τελευταία ημέρα του Ιανουαρίου είχε γίνει γνωστό ότι είναι δύο οι εμπλεκόμενες παίκτριες. Κάπως έτσι η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα ήρθαν αντιμέτωπες με τις συνέπειες της παραβίασης των κανονισμών του Survivor.

Ο παίκτης της κόκκινης ομάδας του Survivor All Star, Νίκος Μπάρτζης βρισκόταν σε φανερή ένταση κατά τη διάρκεια του συμβουλίου του νησιού, στο οποίο η μπλε ομάδα θα αναδείκνυε έναν ακόμα υποψήφιο προς αποχώρηση μετά την ήττα της. Πριν όμως ξεκινήσει η ψηφοφορία, ο λόγος δόθηκε στον Νίκο Μπάρτζη. «Έπιασα μέσα στο δάσος άνθρωπο με κινητό», είπε και οι παίκτες της μπλε ομάδας ξέσπασαν, σηκώθηκαν από τις θέσεις τους σχεδόν σύσσωμοι και ξεκίνησαν να αποχωρούν από το συμβούλιο. Στις ερωτήσεις για το ποιος ήταν αυτός ο άνθρωπος με το κινητό, ο Νίκος Μπάρτζης ανταποκρίθηκε λέγοντας: «Η Ασημίνα».

«Παιδιά, τι λέτε ρε, Κατερίνα μίλα. Παιδιά πάτε καλά, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Παιδιά είμαι με την Κατερίνα συνέχεια. Αν θα φύγει κάποιος θα φύγω εγώ. Παιδιά με προσβάλλει όλο αυτό», έλεγε αντιδρώντας η Ασημίνα ενώ το συμβούλιο είχε πλέον διακοπεί. Το Twitter πήρε «φωτιά».

Η Ασημίνα που την περασμένη εβδομάδα «δίκαζε» την Καρολίνα για τη σχέση της με τον Μάριο Πρίαμο, αναφερόμενη στη σχέση της στην Ελλάδα με τον Μπο, ενώ μόνο το τηλεοπτικό κοινό είχε δει τα πλάνα τους, θα έπρεπε μάλλον να είχε υποψιάσει τους χρήστες του Twitter. Ωστόσο, όπως φάνηκε η σύνδεση των κομματιών του παζλ (για να μιλήσουμε και με όρους Survivor) συνέβη μετά την αποκάλυψη.

Η Ασημίνα κρίθηκε αυστηρά από το Twitter, όπως και η Κατερίνα Δαλάκα, η οποία σύμφωνα με τον Νίκο Μπάρτζη ήταν επίσης στο σημείο και κρατούσε «κάτι τσιγάρα». Η παίκτρια του Survivor All Star είχε πρόσφατα περάσει πνευμονία κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού αλλά αυτό που «σόκαρε» περισσότερο το κοινό του Twitter ήταν το γεγονός ότι έμεινε αμίλητη όσο η Ασημίνα αντιδρούσε απέναντι στις κατηγορίες του Νίκου Μπάρτζη.

Την επόμενη ημέρα, στο έκτακτο συμβούλιο του νησιού ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες του Survivor All Star τις αποφάσεις της παραγωγής. Μαζί ανακοίνωσε σε μία τροπή των πραγμάτων που μάς κάνει να πιστεύουμε ότι η παραγωγή θέλησε να τρολάρει τους παίκτες μετά τις εξελίξεις αυτές, ότι το επόμενο έπαθλο του Survivor θα είναι έπαθλο επικοινωνίας.

«Μετά την πολύ έντονη κατάσταση που δημιουργήθηκε χθες βράδυ και τα λεγόμενα του Νίκου Μπάρτζη, ήμασταν αναγκασμενοι να διακόψουμε και να αναγκαστούμε να έρθουμε σε έκτακτο συμβούλιο. Επειδή κάποια πράγματα ειπώθηκαν και έμειναν στον αέρα ήμασταν αναγκασμένοι να κάνουμε αυτή τη διακοπή και να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να μπορέσουμε να συνεχίσουμε. Θέλαμε και εμείς να αξιολογήσουμε όλη την κατάσταση και να μην αφήσουμε κάποιες κουβέντες στον αέρα. Όπως βλέπετε απουσιάζουν από το σημερινό συμβούλιο η Ασημίνα και η Κατερίνα Δαλάκα.

Φυσικά δε θα μπορούσαμε να το αφήσουμε έτσι. Ήρθαμε σε επαφή με αρκετά άτομα και είμαι σε θέση να σας πω ότι ο ισχυρισμός του Νίκου Μπάρτζη επιβεβαιώθηκε. Βρήκαμε τον συγκεκριμένο άνθρωπο που έδωσε το κινητό του στην Ασημίνα και την Κατερίνα. Αφού αυτός ο ισχυρισμός επιβεβαιώθηκε πήραμε την απόφαση που βλέπετε και η Ασημίνα με την Κατερίνα είναι πλέον εκτός Survivor.

Είναι μια δυσάρεστη εξέλιξη αλλά οι κανόνες είναι εδώ για να τηρούνται και ήμασταν ξεκάθαροι από την αρχή της χρονιάς», είπε ο Γιώργος Λιανός και ο Νίκος Μπάρτζης στη νέα ήρεμη συνθήκη εξήγησε τι ακριβώς είδε και τι ακριβώς ήταν αυτό που επιβεβαιώθηκε από την παραγωγή.

Εν τω μεταξύ ο Άρης Σοϊλέδης, φιναλίστ του περσινού Survivor, είχε έρθει αντιμέτωπος μαζί με τον συμπαίκτη του Γιώργο Ταλάντσεβ με φήμες πως είχαν κινητό στον κύκλο του reality επιβίωσης στον οποίο συμμετείχαν. Η συμπαίκτριά τους τότε, Ασημίνα Χατζηανδρέου είχε αντιδράσει σθεναρά. Ανέφερε πως ο Άρης Σοϊλέδης ήξερε λόγω της παράνομης πράξης αυτής τι γίνεται στον έξω κόσμο και τι λέγεται γι’ αυτόν.

Survivor All Star Instagram.com/soiledis11

Με τη λέξη Κάρμα, σχολίασε αρχικά τις εξελίξεις για την πρώην συμπαίκτριά του στo Survivor ο Άρης Σοϊλέδης. Στη συνέχεια ανάρτησε ένα Instagram Story στο οποίο ανέφερε τα εξής:

«Και έρχεται και η δικαίωση για το ότι λέγαμε αλήθειες. Διότι εγώ και ο Γιώργος Ταλάντσεβ δεν αποβληθήκαμε από το παιχνίδι, γιατί πολύ απλά δεν είχαμε κινητό στην κατοχή μας. Μέσω ενός ντόπιου μάθαμε αν οι δικοί μας ειναι καλά χωρίς να πιάσουμε κινητό στα χέρια μας. Εδώ τώρα ειναι μια άλλη περίπτωση. Παίκτες να έχουν κινητό στα χέρια τους».