ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor: Το Twitter συμπαραστάθηκε στην Καρολίνα, για έναν μόνο λόγο

Instagram.com/survivorgreece/

Μετά τον ντόρο που δημιουργήθηκε όταν προβλήθηκαν πλάνα της Καρολίνας Ζακλίν Καλύβα και του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη να ανταλάσσουν τρυφερά φιλιά στη μέση της ζούγκλας, η πρώτη αποχώρησε από το Survivor.

Το κοινό υπέδειξε στην Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα τον δρόμο της επιστροφής, δίνοντας ακόμα μια ευκαιρία στους Γιώργο Ασημακόπουλο, Σπύρο Μαρτίκα και Τάκη Καραγκούνια να αποδείξουν την αξία της παραμονής τους. Η αθλήτρια αποχαιρέτησε οριστικά τις παραλίες του Άγιου Δομίνικου και τους συμπαίκτες της στο Survivor, αλλά όχι τον Μάρια Πρίαμο Ιωαννίδη (με τον τρόπο που ήθελε ο κόσμος του Twitter, βασικά).

«Ήταν ένα σύντομο ταξίδι, αλλά είμαι ευγνώμων που βρέθηκα εδώ ανάμεσα σε αυτά τα πρόσωπα. Παίρνω ωραία πράγματα κι αναμνήσεις και θα της έχω μαζί μου μέχρι τον τελικό του All Star. Εύχομαι να έχετε κουράγιο όλοι σας κι είμαι πολύ ευγνώμων που βρέθηκα στο All Star Survivor», ήταν τα πρώτα λόγια της Καρολίνας Ζακλίν Καλύβα κατά την αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβίωσης, τονίζοντας πως θα της λείψει ο στίβος μάχης.

Survivor: Το Twitter εναντιώθηκε στον Μάριο Πρίαμο για το « άδειασμα» της Καρολίνας

Και ενώ, λοιπόν, θα περίμενε κανείς να διαβάσει tweets περί δίκαιας αποχώρησης, το Twitter έστρεψε την προσοχή του στον Μάριο Πρίαμο και την απάθειά του. Όχι μόνο τη στιγμή που ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του κοινού, αλλά και όταν ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσει την Καρολίνα, με την οποία είχαν προηγηθεί κάποιες προσωπικές στιγμές μεταξύ τους.

Στη συνέχεια δε, όταν αποχαιρέτησε όλους τους συμπαίκτες της με μια αγκαλιά, ήρθε η σειρά του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη. Οι δυο παίκτες αγκαλιάστηκαν (όχι όπως ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη) και κατευθείαν ο ίδιος έκανε προς τα πίσω, για να δώσει χώρο και στους υπόλοιπους παίκτες να πουν το δικό τους αντίο. Ωστόσο, το Twitter περίμενε μία κάποια διαφορετική αντίδραση, όπως φανερώνεται από τα παρακάτω tweets.