ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor: Ο Περικλής Κονδυλάτος ακυρώνει την Κάτια Ταραμπάνκο. «Δεν υπάρχουν πεταμένα, άβραστα σακουλάκια ρύζι στην ζούγκλα»

Instagram.com/survivorgreece

Οι αποκαλύψεις του Σπύρου Μαρτίκα στο Συμβούλιο του νησιού τη Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου, ήταν αρκετές για να επικρατήσει η αναστάτωση και ο πανικός, τόσο στον πάγκο των Μπλε, όσο και στην ομάδα των Κόκκινων. Πιο συγκεκριμένα, ο παίκτης του Survivor έφερε στο προσκήνιο το ζήτημα των προμηθειών, κατηγορώντας την συμπάικτριές του, Πελαγία Καζολέα και τη Σοφιάνα Αβραμάκη, ότι δεν μοιράζουν ίσες μερίδες ρυζιού στην ομάδα. Οι φωνές, οι τσακωμοί και ο αντίλογος των μεν και των δε, φόρτισαν συναισθηματικά την Ασημίνα Χατζηανδρέου με αποτέλεσμα να αποχωρήσει προσωρινά. Η  αποχώρηση της Κάτιας Ταραμπάνκο από το Συμβούλιο του νησιού, ακολούθησε.

Κατά την επιστροφή τους στον χώρο του Survivor που διεξάγεται το Συμβούλιο, ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στην Κάτια Ταραμπάνκο για να εξηγήσει την ξαφνική αποχώρησή της.

«Η δύναμη της τηλεόρασης είναι η μεγαλύτερη δύναμη. Όταν χρησιμοποιούμε λέξεις, όπως “έκλεψε”, “κλέφτρα”, αντιλαμβανόμαστε όλοι μας την δύναμη αυτής της λέξης. Το πώς μπορεί να επηρεάσει την ζωή μας, από ένα σημείο και μετά. Για εμάς τους φίλους μας και τους δικούς μας ανθρώπους.

Οπότε σας παρακαλώ, πριν μιλήσετε κι επειδή είμαστε σε ένα παιχνίδι επιβίωσης και είναι τα μυαλά θολωμένα και επειδή πέρσι υπήρξα σε αυτήν τη θέση λόγω πείνας, πριν μιλήσετε με τόσο ηχηρές και δυνατές λέξεις, να είστε 1000% σίγουροι γι’ αυτά που λέτε. Γιατί είναι παιχνίδι, αλλά έξω πάνε και μας σταυρώνουν. Πάνε και λένε στις οικογένειες πως είμαστε κλέφτες και μας ακυρώνουν δουλειές», ανέφερε χαρακτηριστικά η παίκτρια του Survivor.

Υπενθυμίζουμε πως η παίκτρια είχε κατηγορηθεί στον περσινό κύκλο πως έκλεψε ρύζι, ενώ στη συνέχεια είχε παραδεχθεί την πράξη της ενώπιον των συμπαικτών της. «Έγινε στα κρυφά, όπως καταλαβαίνετε. Εκείνο το μεσημέρι με αετίσιο βλέμμα με είδε ο Πάνος Καλίδης να μαγειρεύω, με βλέπει, σηκώνει το καπάκι, βλέπει τι είναι και το μοιράστηκα με τον Πάνο εκείνη τη στιγμή. Φάγαμε μαζί. Από εκεί και πέρα δεν το εμφάνισα. Ο σκοπός μου ήταν να κρατήσω αυτό το σακουλάκι για λίγο πιο μετά, όταν άρχιζα να μην την παλεύω σωματικά, να έχω να boostάρω τον εαυτό μου. Εγωιστικό, το ξέρω. Βλακεία μου», είχε αναφέρει τότε χαρακτηριστικά.

Κάτια Ταραμπάνκο για περσινό Survivor: «Δεν έβαλα ποτέ χέρι στις προμήθειες των συμπαικτών μου»

Θέλοντας να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις και να υπερασπιστεί τον εαυτό της – σε ήρεμη ψυχική κατάσταση αυτήν τη φορά -, η Κάτια Ταραμπάνκο μίλησε στην κάμερα του Survivor τόσο για τις περσινές κατηγορίες, όσο και για το συμβάν που έλαβε χώρα στο πρόσφατο Συμβούλιο του νησιού.

Περικλής Κονδυλάτος: «Το ρύζι δεν βρέθηκε, εκλάπη»

Παρακολουθώντας τις εξελίξεις και στο άκουσμα των επιχειρημάτων της Κάτιας Ταραμπάνκο, ο πρώην παίκτης του Survivor και συμπαίκτης της Κάτιας, Περικλής Κονδυλάτος, έδωσε τη δική του απάντηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, περίπου έναν χρόνο μετά το περιστατικό. «Λοιπόν, επειδή λέγονται πολλές ανακρίβειες και δεν είμαστε εκεί να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας, το ρύζι δεν βρέθηκε, εκλάπη. Δεν υπάρχουν πεταμένα, άβραστα σακουλάκια ρύζι στην ζούγκλα. Η Κάτια απολογήθηκε και όταν βρήκε τα σκούρα μην μπορώντας να μας αντιμετωπίσει πλέον, αποχώρησε προφασιζόμενη την υγεία της. Δεν γίνεται να έχει κάποιος λόγο και βήμα για γεγονότα που έγιναν στο παρελθόν και εμείς να μην μπορούμε να πάρουμε θέση», ανέφερε στην αρχή ο σχεδιαστής, υποστηρίζοντας πως η Κάτια Ταραμπάνκο όντως έκλεψε ρύζι.

«Εάν της ακυρώθηκαν δουλειές όπως είπε, φταίει αυτό που έδειξε για τον χαρακτήρα της»

«Ξέρουν όλοι από την ομάδα τι έγινε και οι περισσότεροι το συνυπογράφουν. Επιπλέον, το αν βγαίνοντας η Κάτια αντιμετώπισε άσχημη συμπεριφορά από τον κόσμο για αυτό δεν φταίμε εμείς. Φταίει η πράξη της και όχι εμείς. Μάθημα ηθικής δεν δεχόμαστε από εσένα Κάτια. Ειδικά από εσένα. Εάν της ακυρώθηκαν δουλειές όπως είπε, φταίει αυτό που έδειξε για τον χαρακτήρα της. Υποκρισία και ψέματα. Λυπάμαι πάρα πολύ που περίμενε ένα χρόνο για να πει όλα αυτά χωρίς να είμαστε παρόντες», κατέληξε ο Περικλής Κονδυλάτος, υποστηρίζοντας πως για ό,τι συνέβη στη συνέχεια, η μόνη υπαίτια ήταν η Κάτια Ταραμπάνκο.