ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Κάτια Ταραμπάνκο: Το Πρωινό αποκάλυψε πόσα χρήματα θα παίρνει κάθε εβδομάδα στο Survivor

Instagram.com/kweenkatyatar

Η Κάτια Ταραμπάνκο επιστρέφει στο Survivor κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να έχεις εμπεδώσει ως τώρα. Το όνομα της παίκτριας που συμμετείχε στις αρχές του προηγούμενου κύκλου του reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ και αποχώρησε για ιατρικούς λόγους, ακούγεται ως «νέα παίκτρια» ήδη από τις πρώτες εβδομάδες προβολής του νέου κύκλου. Και τώρα ήρθε η ώρα για την είσοδό της σε αυτό. Η Κάτια Ταραμπάνκο πρωταγωνιστεί στο trailer του επόμενο επεισοδίου του Survivor κι ήδη γίνεται μία από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριές του χωρίς να προλάβει καν να πει κουβέντα.

Η Κάτια Ταραμπάνκο θα κάνει την πολυαναμενόμενη είσοδό της στο Survivor, αφού πρώτα ολοκλήρωσε τις διαπραγματεύσεις της με τον Τούρκο παραγωγό του reality, Acun Ilicali. Στο Πρωινό, την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου παρουσιάστηκαν οι λεπτομέρειες της συμφωνίας στην οποία κατέληξαν η παίκτρια και ο παραγωγός, μέσα από το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Νίκου Παρτσώλη.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο δημοσιογράφος, η Κάτια Ταραμπάνκο συμφώνησε να λαμβάνει ένα ποσό κάθε εβδομάδα παραμονής της στο Survivor. Κι αυτό το ποσό δεν είναι απλά υψηλό αλλά από αυτά τα ποσά που προκαλούν μία ζάλη στο κεφάλι. Η Κάτια Ταραμπάνκο, σύμφωνα με το Πρωινό, θα λαμβάνει 10000 ευρώ για κάθε εβδομάδα παραμονής της στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Ωστόσο, όπως επεσήμανε ο δημοσιογράφος, η διπλή αποχώρηση που σημειώθηκε την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου στο Survivor, από το οποίο έφυγαν ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και η Αθηνά Ευμορφιάδη, δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να μην επιβαρυνθεί κατά πολύ το budget για την πληρωμή της νέας παίκτριας του Survivor. Οι υπολογισμοί του δημοσιογράφου, περιλαμβάνονται στο παρακάτω video.

Οι όροι της συμφωνίας που έκανε η Κάτια Ταραμπάνκο για να μπει στο Survivor

Σε αυτό θα δεις και τους όρους που περιλαμβάνονται στο συμβόλαιο της παίκτριας με την παραγωγή. Σύμφωνα με το Πρωινό, λοιπόν, η Κάτια Ταραμπάνκο δεν δεσμεύεται από κάποια ρήτρα αποχώρησης αν κάποια στιγμή ζητήσει να αποχωρήσει, σε αντίθεση με άλλους παίκτες του reality, που μπορεί να χρειαστεί να αποζημιώσουν την παραγωγή για την οικειοθελή αποχώρησή τους.

Επιπλέον σε περίπτωση που αποχωρήσει από το Survivor με εντολή γιατρού, η Κάτια Ταραμπάνκο θα λάβει συνολικά τον μηνιαίο μισθό της για τη συμμετοχή της στο παιχνίδι κι όχι τα χρήματα που αντιστοιχούν στις εβδομάδες παραμονής της, τον συγκεκριμένο μήνα.

Τέλος το συμβόλαιό της περιλαμβάνει και option για μελλοντική συνεργασία με την Acun Media.

Το μόνο που μένει είναι να ευχηθούμε στην αλλοτινή νικήτρια του GNTM και πολυσυζητημένο πρόσωπο του περσινού Survivor για τα φετινά της σχέδια, καλή αρχή.