ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor: Η Κάτια Ταραμπάνκο ξεσπά για την κλοπή ρυζιού, αλλά το Twitter θυμάται τα παλιά

Instagram.com/survivorgreece

Η ένταση που επικράτησε ανάμεσα στους παίκτες της Μπλε ομάδας, κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου, γύρω από τις μοιρασιές των προμηθειών και συγκεκριμένα το «καβάτζωμα μερίδων» από ορισμένους, ήταν η αφορμή για να ζήσουμε throwback στιγμές στο Survivor.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σπύρος Μαρτίκας, ως ο τρίτος πλέον υποψήφιος προς αποχώρηση (καθ’ υπόδειξη του Σάββα Κάλφα που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία), αποφάσισε να φέρει τα πάνω κάτω στο Συμβούλιο του νησιού και στο Survivor εν γένει, φέρνοντας στο προσκήνιο το ζήτημα των προμηθειών και κατηγορώντας την Πελαγία Καζολέα και τη Σοφιάνα Αβραμάκη ότι δεν μοιράζουν ίσες μερίδες ρυζιού στην ομάδα.

«Η Πελαγία εκτός από την αγωνιστικότητά της, δεν προσφέρει κάτι άλλο στη συμβίωσή μας. Κοιμάται πάνω από 10-11 ώρες την ημέρα και το μόνο που κάνει είναι να μοιράζει το φαγητό με τη Σοφιάνα. Πάντα καβατζώνουν τα 2 πιάτα τους, τα οποία έχουν περίσσεια δόση. Τουλάχιστον 2-3 κουταλιές παραπάνω από το φαγητό μας. Αφήνουν την υπόλοιπη ομάδα, να παίρνει τα υπόλοιπα πιάτα. Αυτό γίνεται αρκετό καιρό και το διαπίστωσε όλη η ομάδα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σπύρος Μαρτίκας με αρκετούς παίκτες να τον υποστηρίζουν.

Όταν η Πελαγία Καζολέα πήρε τον λόγο για να υπερασπιστεί τον εαυτό της και να δώσει εξηγήσεις, η Ασημίνα Χατζηανδρέου αποχώρησε από το Συμβούλιο, χωρίς να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις. «Να βγω λίγο να πάρω αέρα σας παρακαλώ;», είπε με τη σειρά της η Κάτια Ταραμπάνκο που ακολούθησε την παίκτρια της Μπλε ομάδας. «Δεν γίνεται να καθόμαστε να λέμε τέτοια πράγματα. Δεν μπορώ», αναφώνησε η Ασημίνα Χατζηανδρέου με την Κάτια Ταραμπάνκο να της απαντά: «Φίλε σε νιώθω πάρα πολύ».

Survivor: Το ξέσπασμα της Κάτιας Ταραμπάνκο

Κατά την επιστροφή τους στον χώρο του Survivor, εκεί όπου διεξάγεται το Συμβούλιο, ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στην Κάτια Ταραμπάνκο για να εξηγήσει την ξαφνική αποχώρησή της.

Υπενθυμίζουμε πως η παίκτρια είχε κατηγορηθεί στον περσινό κύκλο πως έκλεψε ρύζι, ενώ στη συνέχεια είχε παραδεχθεί την πράξη της ενώπιον των συμπαικτών της. «Έγινε στα κρυφά, όπως καταλαβαίνετε. Εκείνο το μεσημέρι με αετίσιο βλέμμα με είδε ο Πάνος Καλίδης να μαγειρεύω, με βλέπει, σηκώνει το καπάκι, βλέπει τι είναι και το μοιράστηκα με τον Πάνο εκείνη τη στιγμή. Φάγαμε μαζί. Από εκεί και πέρα δεν το εμφάνισα. Ο σκοπός μου ήταν να κρατήσω αυτό το σακουλάκι για λίγο πιο μετά, όταν άρχιζα να μην την παλεύω σωματικά, να έχω να boostάρω τον εαυτό μου. Εγωιστικό, το ξέρω. Βλακεία μου», είχε αναφέρει τότε χαρακτηριστικά.

«Πριν μιλήσετε με τόσο ηχηρές και δυνατές λέξεις, να είστε 1000% σίγουροι γι’ αυτά που λέτε»

Μεταπηδώντας στο Συμβούλιο της Δευτέρας, 14 Φεβρουαρίου, η παίκτρια του Survivor ανέφερε με ένταση στη φωνή της: «Η δύναμη της τηλεόρασης είναι η μεγαλύτερη δύναμη. Όταν χρησιμοποιούμε λέξεις, όπως “έκλεψε”, “κλέφτρα”, αντιλαμβανόμαστε όλοι μας την δύναμη αυτής της λέξης. Το πώς μπορεί να επηρεάσει την ζωή μας, από ένα σημείο και μετά. Για εμάς τους φίλους μας και τους δικούς μας ανθρώπους.

Οπότε σας παρακαλώ, πριν μιλήσετε κι επειδή είμαστε σε ένα παιχνίδι επιβίωσης και είναι τα μυαλά θολωμένα και επειδή πέρσι υπήρξα σε αυτήν τη θέση λόγω πείνας, πριν μιλήσετε με τόσο ηχηρές και δυνατές λέξεις, να είστε 1000% σίγουροι γι’ αυτά που λέτε. Γιατί είναι παιχνίδι, αλλά έξω πάνε και μας σταυρώνουν. Πάνε και λένε στις οικογένειες πως είμαστε κλέφτες και μας ακυρώνουν δουλειές», ανέφερε χαρακτηριστικά η παίκτρια του Survivor.

Το Twitter θυμάται τα παλιά και κατακεραυνώνει την παίκτρια του Survivor. «Επαγγελματισμός λέγεται»

Το μανιφέστο της παίκτριας του Survivor που ένιωσε αδικημένη και ταυτίστηκε με τις παίκτριες της αντίπαλης ομάδας, δεν έπεισε τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι μεταξύ άλλων θυμήθηκαν το περσινό σκηνικό με πρωταγωνίστρια την Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία παραδέχθηκε πως έφαγε κρυφά ρύζι που είχε βρει στα σκουπίδια.

Το Twitter αντιδρά στο θέατρο του παραλόγου