ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor: Η Χριστίνα Κεφαλά επιβεβαιώνει τη σχέση της με τον Σάκη Κατσούλη και προβλέπει γάμο

Instagram.com/survivorgreece

Η αποχώρηση της Χριστίνας Κεφαλά από το Survivor έχει φέρει τα πάνω κάτω. Και η συγκεκριμένη αναστάτωση διόλου δεν σχετίζεται με την μπλε ομάδα στον μακρινό Άγιο Δομίνικο. Σχετίζεται με δυο από τους παίκτες του reality επιβίωσης, που αργά ή γρήγορα θα επιστρέψουν κι αυτοί στην Ελλάδα. Φυσικά, αυτοί δεν είναι άλλοι από τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Σου υπενθυμίζω ότι την Δευτέρα 12 Απριλίου προβλήθηκε στην εκπομπή “Love It” το πρώτο μέρος της τηλεοπτικής συνέντευξης της Χριστίνας Κεφαλάς. Η πρώην παίκτρια του Survivor έκανε λόγο για έναν χειριστικό Σάκη Κατσούλη, που «έχει σκοπό να φτάσει στον τελικό. Τα σκέφτεται πάρα πολύ τα πράγματα για να φτάσει εκεί που θέλει και σίγουρα θα εκμεταλλευτεί πολλά πράγματα για να το πετύχει αυτό», δηλώνοντας παράλληλα πως είναι ένας άνθρωπος του φαίνεσθαι.

Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής της που προβλήθηκε την ακριβώς επόμενη μέρα, 13 Απριλίου, η Χριστίνα Κεφαλά επιστρέφει δριμύτερη. Και οι δηλώσεις της για τον Σάκη Κατσούλη και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι κόλαφος.

Χριστίνα Κεφαλά: «Είχαμε κάτι, ένα φλερτ για ενάμιση μήνα που δεν βγήκε κάπου»

Αρχικά, η Χριστίνα Κεφαλά δήλωσε ξαφνιασμένη με τις δηλώσεις του Σάκη Κατσούλη για τη σχέση τους. «Δεν ήξερα πως έλεγε ο Σάκης ότι είμαστε φίλοι. Αυτό το έμαθα μετά. Τον ξέρω χρόνια αλλά δεν σημαίνει πως δεν είχε γίνει κάτι. Μάλλον ο Σάκης ήθελε να μπει στο παιχνίδι για τη Μαριαλένα και έπρεπε δημοσίως να μην υπάρχει κάποια άλλη και του χαλάσει τα πλάνα» δήλωσε με μία δόση ειρωνείας.

«Είχαμε κάτι, ένα φλερτ για ενάμιση μήνα που δεν βγήκε κάπου. Κράτησα όντως φιλικές επαφές με τον Σάκη, αλλά δεν μιλούσαμε όλο αυτό τον καιρό. Τυχαία βρεθήκαμε όταν υπογράφαμε τα συμβόλαια για το Survivor. Ξέρω από τον Σάκη ότι είχαν χωρίσει από τον Αύγουστο. Από τη Μαριαλένα έμαθα πως χώρισαν τον Οκτώβριο. Εγώ με τον Σάκη πρόσφατα είχα κάτι. Μετά τον Οκτώβριο» πρόσθεσε στη συνέχεια η πρώην παίκτρια του Survivor.

«Τον πρώτο καιρό δεν μπορούσα να προσαρμοστώ στην καλύβα. Γιατί η Μαριαλένα ήξερε για μένα. Της είχε πει μια φίλη της πως ο Σάκης τα είχε με μια κοπέλα από το My Style Rocks. Καθίσαμε και τα συζητήσαμε. Δεν είχαμε κάτι να χωρίσουμε. Ήξερα από τον Σάκη πως είχαν χωρίσει από τον Αύγουστο» είπε στη συνέχεια, αναφερόμενη στις τεταμένες σχέσεις της με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, οι οποίες στη συνέχεια κατευνάστηκαν.

«Αυτοί οι δυο ή αδέρφια θα καταλήξουν ή σε γάμο. Ήταν ήδη σε φάση για γάμο»

Διεισδύοντας περισσότερο στη σχέση που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι, η Χριστίνα Κεφαλά έκανε μεγαλεπήβολες προβλέψεις. «Αυτοί οι δυο ή αδέρφια θα καταλήξουν ή σε γάμο. Ήταν ήδη σε φάση για γάμο. Είναι όντως πολύ κοντά. Είναι όλη μέρα μαζί, κοιμούνται αγκαλιά. Ο ένας πονάει για τον άλλο.

Ο Σάκης έχει σίγουρα συναισθήματα για τη Μαριαλένα. Αυτό μπορώ να το πω. Φαίνεται πως είναι καψούρης με τη Μαριαλένα. Και η Μαριαλένα θα έχει συναισθήματα. Αλλά έχει σχέση έξω από το παιχνίδι. Δεν θα το έκανε. Δεν μπορούν να είναι ζευγάρι. Η Μαριαλένα μου είπε να πιάσω τη σχέση της και να του πω ότι είναι καλά. Τώρα ο Γιώργος αν θέλει μετά…» και εκεί η Χριστίνα Κεφαλά αφήνει τη συνέχεια των όσων είπε στη σφαίρα της φαντασίας μας.

«Εγώ αν ήμουν ο Γιώργος δεν ξέρω αν θα έμενα μαζί σου»

«Εγώ είπα στη Μαριαλένα μια μέρα “αγάπη, εγώ εδώ μέσα δεν θα είχα τέτοια σχέση με τον Σάκη. Έχεις έξω σχέση με κάποιον, σε περιμένει. Μπορεί να είναι σε λίγο καιρό. Εγώ αν ήμουν ο Γιώργος δεν ξέρω αν θα έμενα μαζί σου”. Αν ισχύουν αυτά που βλέπουμε, όταν η Μαριαλένα γυρίσει από το Survivor θα ξεκαθαρίσει τη σχέση της με τον Γιώργο Λιβάνη. Αν ο Σάκης είναι καψούρης με τη Μαριαλένα μπορεί να κίνησε γη και ουρανό για να μπει στο Survivor και να τη βρει» πρόσθεσε στη συνέχεια η Χριστίνα Κεφαλά, κάνοντας υποθέσεις.

«Έχει δείξει τα συναισθήματά του για τη Μαριαλένα. Δεν ξέρω αν όλα αυτά είναι αλήθεια. Μπορεί ο Σάκης να το εκμεταλλεύεται για να φανεί. Ούτε εμένα μου άρεσε η αντίδρασή τους στον χωρισμό τους. Πιστεύω πως ο Σάκης έχει μεταφέρει πληροφορίες στη Μαριαλένα» δήλωσε στο τέλος η Χριστίνα Κεφαλά και όπως καταλαβαίνεις η ιστορία έχει συνέχεια.