ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor 4: Οι νέες ομάδες και το κλάμα της Μαριαλένας για τον Σάκη

ΣΚΑΙ

Η νέα εξέλιξη έφερε τα πάνω κάτω στους παίκτες του Survivor 4. Με μία ανακοίνωση ο Γιώργος Λιανός έκανε γνωστό πως οι ομάδες αλλάζουν εκ νέου σύσταση.

Τους Μπλε και τους Κόκκινους που ήξερες να τους ξεχάσεις. Η τράπουλα στο Survivor 4 ανακατεύτηκε κα μάλιστα χωρίς οι παίκτες να μπορούν να κάνουν καμία παρέμβαση ως προς τη νέα σύσταση.

Πώς διαμορφώθηκαν οι νέες ομάδες του Survivor 4

Κόκκινη ομάδα

Ελευθερία Ελευθερίου
Ηλίας Μπόγδανος
Γιώργος Ασημακόπουλος
Αλέξης Παππάς
Καρολίνα Καλύβα
Σάκης Κατσούλης
Νικολέτα Μαυρίδη
Τριαντάφυλλος

Μπλε ομάδα

Παύλος Γαλακτερός
Χριστίνα Κεφαλά
Ελένη Χαμπέρη
James Καφετζής
Κώστας Παπαδόπουλος
Γιώργος Κόρομι
Μαριαλένα Ρουμελιώτη
Νίκος Μπάρτζης

Η στενοχώρια δεν έλειψε καθώς οι παίκτες αποχωρίστηκαν συναθλητές και φίλους με τους οποίους στους στίβους μάχης του Survivor 4 από εδώ και πέρα θα είναι αντίπαλοι.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα φαίνεται να αντιμετώπισε η Καρολίνα και η Μαριαλένα. Η πρώτη έχασε τον Γιώργο Κόρομι ο οποίος από τους Κόκκινους πήγε στους Μπλε και η δεύτερη τον Σάκη Κατσούλη που ακολούθησε αντίστροφη πορεία.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της μετά τον αποχωρισμό. «Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι πολύ καλά που χωρίστηκα με τα παιδιά αλλά έτσι είναι το παιχνίδι. Πρέπει να πορευτούμε με αυτό και δεν μπορώ να κάνω κάτι» ανέφερε η Μαριαλένα.

«Είμαι ο μοναδικός που δεν μπορώ να μιλήσω αυτή τη στιγμή. Χωρίστηκα με τη Μαριαλένα που αν είμαι το γούρι της μία φορά είναι το γούρι μου δέκα. Καλή αρχή και στους δυο μας ξανά. Ένα δεύτερο Survivor ξεκινάει αυτή τη στιγμή. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό όπως έκανα στους Μπλε, να φέρω νίκες για την ομάδα μου και να γίνει η συμβίωση όσο το δυνατόν καλύτερη» ανέφερε στη συνέχεια ο Σάκης.

Με τούτα και με ‘κείνα η τηλεθέαση καλά κρατεί

Η τηλεθέαση του Survivor 4 θυμίζει την πορεία που είχε το πρώτο Survivor που προβλήθηκε από τον ΣΚΑΪ. Τα ποσοστά είναι σταθερά υψηλά και κανένα επεισόδιο προβολής δεν πέφτει κάτω από 30% ανεξαρτήτως ανταγωνισμού.

Το επεισόδιο της Κυριακής (04/04) σημείωσε 32% στο γενικό σύνολο και 34.2% στο δυναμικό κοινό. Απόψε (05/04) θα δούμε το πρώτο αγώνισμα για την ασυλία όπου οι δύο νέες ομάδες θα παίξουν η μία ενάντια της άλλης για πρώτη φορά.