ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor: Η Χριστίνα Κεφαλά μιλά για τον Σάκη Κατσούλη. Τι έγινε ρε παιδιά;

Instagram.com/kefala.christina

Η αλήθεια είναι πως η αποχώρηση της Χριστίνας Κεφαλά από το Survivor – αργά ή γρήγορα – προϊκονομούσε και τις αποκαλύψεις γύρω από τη σχέση της ίδιας και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη με τον Σάκη Κατσούλη. Δυο σχέσεις που τον τελευταίο καιρό βρίσκονται στο επίκεντρο των συζητήσεων που αφορούν το reality επιβίωσης.

Μετά τον Βασίλη Χαλκιά, ο οποίος επιβεβαίωσε τη σύντομη – αλλά υπαρκτή – σχέση των δυο παικτών του Survivor, η ίδια η Χριστίνα Κεφαλά προχώρησε σε αποκαλυπτικές δηλώσεις κατά τη διάρκεια της πρώτης της τηλεοπτικής συνέντευξης.

Χριστίνα Κεφαλά: «Είναι χειριστικός, για να λέει ότι δεν είχε κάτι μαζί μου»

Ανάμεσα στα γεγονότα που έθιξε η Χριστίνα Κεφαλά, τα οποία έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο Survivor, ήταν και η πολυσυζητημένη σχέση της με τον Σάκη Κατσούλη. «Ο Σάκης δεν είναι και το πιο ήρεμο παιδί αλλά για να μην λέει ότι είχε κάτι μαζί μου, δεν ξέρω κατά πόσο μπορώ να τον εμπιστευθώ. Είναι και λίγο του ”φαίνεσθαι”, οπότε μπορεί και να το έκανε για να φανεί.

Είναι χειριστικός. Έχει σκοπό να φτάσει στον τελικό, τα σκέφτεται πάρα πολύ τα πράγματα για να φτάσει εκεί που θέλει και σίγουρα θα εκμεταλλευτεί πολλά πράγματα για να το πετύχει αυτό» ανέφερε μεταξύ άλλων η Χριστίνα Κεφαλά, που όπως φαίνεται μένει σταθερή στις αρχικές της δηλώσεις.

 

Υπενθυμίζουμε τα λεγόμενά της, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, πριν μπει στο Survivor. «Είμαστε φίλοι με τον Σάκη. Έχουμε κρατήσει καλές επαφές. Στο παρελθόν υπήρξε ένα φλερτ, αλλά δεν κράτησε πολύ δεν μας βγήκε» είχε αναφέρει πριν την αναχώρησή της για τον Άγιο Δομίνικο, με τον Σάκη Κατσούλη να υποστηρίζει το ακριβώς αντίθετο. Εσύ βγάλε τα δικά σου συμπεράσματα.

Οι δηλώσεις της Χριστίνας Κεφαλά για τη στρατηγική ορισμένων παικτών

Μεταξύ άλλων, η πρώην παίκτρια του Survivor αναφέρθηκε στην στρατηγική που ακολουθούν ορισμένοι παίκτες αλλά και στο τι συνέβη τελικά με την καλύβα και επέλεξε να κοιμηθεί μαζί με τον Τριαντάφυλλο.

«Είμαι καλά αλλά είμαι και λίγο στεναχωρημένη. Μετά την ένωση είδα τα παιδιά λίγο να απομακρύνονται γιατί ήρθα πιο κοντά με τον Τριαντάφυλλο και τη Μαριάνθη. Έκαναν και εκείνοι παρέα με κάποιους. Με την Ελευθερία είχα έρθει πιο κοντά. Ο James δεν θα πήγαινε ποτέ να τους πει “ψηφίστε τη Χριστίνα”, θα έλεγε “θα ψηφίσω τη Χριστίνα γιατί δεν φέρνει νίκες και θέλω το καλό της ομάδας”, θα το πήγαινε πιο διπλωματικά, τον έχω μάθει.

Τα παιδιά είχαν απλωθεί. Τους είπα να δούμε πώς θα κοιμηθούμε, δεν το σχολίασαν και το επόμενο βράδυ έγινε το ίδιο. Ρώτησα τον Τριαντάφυλλο αν έχει χώρο να κοιμηθώ και μου είπε ναι. Ο Σάκης ήθελε να τα ρίξει σε μένα για να βγει στην τηλεόραση ότι εγώ έχω το πρόβλημα και ότι αυτός είναι που τα ενώνει όλα» ανέφερε μεταξύ άλλων η Χριστίνα Κεφαλά, αναφερόμενη στην στρατηγική του James και του Σάκη.

«Δε του έριξα ευθύνες του Νίκου για το ατύχημα αλλά δεν μου άρεσε όταν γύρισα από το νοσοκομείο που δεν με ρώτησαν πώς είμαι ή που δεν ήρθε ο Νίκος να μου πει μια συγγνώμη» δήλωσε στο τέλος, αναφερόμενη στο ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια ενός αγωνίσματος, λόγω αμέλειας του Νίκου Μπάρτζη. Ατύχημα που την έθεσε εκτός αγωνισμάτων για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.