ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor: Η Κάτια, η αποκάλυψη του συντρόφου της και οι μπηχτές στους πρώην της

Instagram.com/survivorgreece

Στο επεισόδιο της Τρίτης, 15 Μαρτίου, η ομάδα των Διασήμων ήταν αυτή που κέρδισε το έπαθλο της επικοινωνίας. Οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να δουν και να ακούσουν τα μηνύματα που τους είχαν στείλει τα αγαπημένα τους πρόσωπα μέσω βίντεο.

Όταν έφτασε η σειρά της Κάτιας Ταραμπάνκο, η ίδια είχε την τύχη να δει στην οθόνη τον σύντροφό της, τον οποίο βλέπουμε πρώτη φορά τηλεοπτικά (και συγκεκριμένα μέσα από το Survivor). «Μου λείπεις, μου λείπεις, μου λείπεις, μου λείπεις», ακούγεται να λέει στην αρχή ο σύντροφός της, πριν ακόμα εμφανιστεί επί οθόνης.

Έσταξαν τα μέλια και οι μπηχτές στο Survivor

«Πού είσαι βρε μπουμπού; Που είσαι βρε γυναικάρα μου όμορφη; Θέλω τόσα να σου πω αλλά δεν έχω χρόνο να στα πω. Θέλω απλά να σου θυμίσω για ένα βράδυ στην Ελβετία δίπλα από έναν βράχο, όπου θυμάσαι τι σου είχα πει; Θα είμαι πάντα βράχος δίπλα σου. Οποιαδήποτε σκέψη, κίνηση ή απόφαση και να πάρεις. Είμαι πολύ περήφανος για σένα και φρόντισε να αργήσεις να γυρίσεις γιατί σου ετοιμάζω κάτι εκπλήξεις… Σ’ αγαπώ», ανέφερε στο βίντεο ο Θοδωρής aka Τεό Κωνσταντόπουλος.

Ποιος είναι ο Τεό Κωνσταντόπουλος;

«Αυτός παιδιά, είναι ο σύντροφός μου, ο άνθρωπός μου, είναι ο άνθρωπος που δεν βγήκε ποτέ και πουθενά προς τα έξω να δηλώσει πως είναι μαζί μου γιατί όλοι οι προηγούμενοι το είχαν εκμεταλλευτεί με πάρα πολύ ωραίο τρόπο. Είναι ο βράχος μου. Είμαι ο βράχος του. Ή και οι 2 μαζί ή κανείς, με ακούς;» δήλωσε η Κάτια Ταραμπάνκο που ξέσπασε σε κλάματα, βλέποντας και ακούγοντας τον σύντροφό της.

Ο Τεό Κωνσταντόπουλος εξασκεί το επάγγλεμα του tatoo artist με έδρα τη Ζυρίχη. Δεν είναι λίγες οι φορές που η Κάτια Ταραμπάνκο ταξίδεψε ως την Ελβετία, λίγο πριν μπει στο Survivor. Μία από αυτές τις φορές, πάντως, υποθέτουμε πως η παίκτρια του Survivor απέκτησε και το τατουάζ που μοιάζει με μία συνεχή γραμμή και που διατρέχει το πλαϊνό μέρος του σώματός της, από το χέρι ως τον αστράγαλο.

Οι φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό (τον οποίο λειτουργεί κι επαγγελματικά) στο Instagram, είναι εντυπωσιακές. Δεν μπορείς να πεις.