ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor: Η Κάτια αποκαλύπτει τον λόγο που η Μυριέλλα θέλει να παραμείνει. Το Twitter διαφωνεί

Instagram.com/survivorgreece

Οι ίντριγκες, οι κόντρες, οι διαφωνίες και οι βαριές κατηγορίες μεταξύ των παικτών δεν έλειψαν τόσο στην Κόκκινη όσο και στη Μπλε ομάδα, για ακόμα ένα επεισόδιο του φετινού Survivor.

Αυτήν τη φορά, λοιπόν, και πιο συγκεκριμένα στο επεισόδιο της Κυριακής, 13 Μαρτίου, η Κάτια Ταραμπάνκο ήταν η παίκτρια που έγινε το επίκεντρο της προσοχής, με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε για τη Μυριέλλα Κουρεντή, αναφορικά με τις επιδόσεις της και τον πραγματικό λόγο που θέλει να παραμείνει στο Survivor, ως το party της ένωσης.

Survivor: Τα «καρφιά» της Κάτιας Ταραμπάνκο προς τη Μυριέλλα Κουρεντή

«Όταν έχουμε μία ομάδα, η οποία πεινάει και προσπαθεί να κάνει το καλό για το κοινό σύνολο της ομάδας, είτε είναι ασυλία, είτε έπαθλα επικοινωνίας, είτε φαγητού, πρέπει αυτή η ομάδα να αντιλαμβάνεται ποιος είναι ο αδύναμος κρίκος και να συμπεριφέρεται όπως πρέπει», ανέφερε στην αρχή η παίκτρια του Survivor, βαφτιζόντας τη Μυριέλλα Κουρεντή ως τον αδύναμο κρίκο της Κόκκινης ομάδας.

«Της λέω: “Μυριέλλα φώναξε σε παρακαλώ. Είναι οι τελευταίοι μας πόντοι μας. Φώναξε!”. Μου κάνει αυτή την ανάσα. Ανοιγοκλείνει τα μάτια και κάνει: “Κάτια μου είμαι πολύ κουρασμένη”. Κουρασμένη από τι; Πόσα run έτρεξες εφόσον τα μετράμε κιόλας; Πόσες φορές κουβάλησες κάποιον; Πόσες φορές έχεις παίξει γενικά στους τελευταίους σου αγώνες και είσαι τόσο κουρασμένη; Είσαι 2,5 μήνες θα μου πεις και είναι απόλυτα φυσιολογικό, αλλά Μυριέλλα μου θεωρώ πως τρέχω πολύ παραπάνω από εσένα, ουρλιάζω πολύ παραπάνω από εσένα και δεν θα ήθελα να θεωρηθώ υπεράνω που το λέω. Μυριέλλα μην μου κάνεις τα ματάκια έτσι και αν έχεις κάποιο πρόβλημα έλα και συζήτα το μαζί μου», πρόσθεσε στη συνέχεια η ίδια.

Η Κάτια αποκαλύπτει τον πραγματικό (;) λόγο που η Μυριέλλα θέλει να μείνει ως την ένωση. Το Twitter έχει άλλη άποψη

«Τη Μυριέλλα έχω καταλάβει πως τη νοιάζει η παραμονή της στο παιχνίδι προκειμένου να μείνει όσο παραπάνω γίνεται και να κερδίσει κάτι δικό της που θέλει. Ή να το πω και στα ίσια επειδή το έχω ακούσει; Να τραγουδήσει στο πάρτι της ένωσης ένα τραγούδι που έχει γράψει. Δεν τη νοιάζει που δεν φέρνει πόντους. Δεν τη νοιάζει που είναι αδύναμος κρίκος. Τη νοιάζει να τραγουδήσει ένα τραγούδι στο party της ένωσης», δήλωσε μεταξύ άλλων η παίκτρια του Survivor, υποστηρίζοντας πως η μόνη έγνοια της Μυριέλλας Κουρεντή είναι να φτάσει ως το party της ένωσης για να ερμηνεύσει ένα τραγούδι που η ίδια συνέθεσε.

«Είναι λες και μιλάω με ένα παιδί 10 χρονών. Και επειδή είμαι στο Survivor δεν έχω υπομονή να μιλήσω με 10 χρονών παιδί, αλλιώς θα είχαμε 10χρονα γύρω μας που θα μας έφερναν πολύ παραπάνω πόντους. Εγγύηση», κατέληξε η Κάτια Ταραμπάνκο.

Ωστόσο, τα λόγια της παίκτριας κατά της Μυριέλλας Κουρεντή, δεν φάνηκε να πείθει το Twitter, το οποίο αποκάλυψε ενδεχομένως τος πραγματικές προθέσεις της, πίσω από αυτόν.

 

Το Twitter παίρνει το μέρος της Μυριέλλας Κουρεντή