ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ο μεγαλύτερος τσακωμός του Survivor εξελίσσεται σε λαϊκό δικαστήριο στην τοποθεσία Twitter

Instagram.com/survivorgreece

Οι καβγάδες, οι ίντριγκες, τα βαριά λόγια και οι κατηγορίες μεταξύ των παικτών είναι δεδομένα που όλοι πάνω κάτω γνωρίζουμε σχετικά με το Survivor. Δεδομένα που διόλου δεν μας εκπλήσσουν. Ωστόσο, στο επεισόδιο της Δευτέρας, 14 Μαρτίου, ένας αδιανόητος τσακωμός άνευ προηγουμένου ξέσπασε ανάμεσα στους παίκτες της Κόκκινης ομάδας, με την κατάσταση να ξεφεύγει και τον Γιώργο Λιανό να προσπαθεί να καλμάρει τους παίκτες. Ίσως, λοιπόν, καταγράφηκε ένας από τους επικότερους τσακωμούς του φετινού Survivor.

Πρωταγωνιστές του τσακωμού στο Survivor ήταν η Βρισηίδα Ανδριώτου, η Κάτια Ταραμπάνκο και ο Τάκης Καραγκούνιας που οριακά βγήκε από τα ρούχα του. Όλα ξεκίνησαν όταν η Κάτια Ταραμπάνκο και η Βρισηίδα ισχυρίστηκαν πως ο Τάκης Καραγκούνιας είχε συμφωνήσει με τα λεγόμενα του Βαλάντη σχετικά με το θέμα υγείας της Ευρυδίκης, λίγο πριν το συμβούλιο.

Η σφοδρή διαμάχη στο Survivor ανάμεσα σε Τάκη, Κάτια και Βρισηίδα

«Αυτό που είπες στην Ευρυδίκη ήταν λάθος. Δεν λες κάτι τέτοιο σε έναν άνθρωπο που έχει περάσει κάτι τέτοιο. Είπες ότι αυτά που είπε ο ακατανόμαστος, καλά έκανε και στα είπε», δήλωσε χαρακτηριστικά η Κάτια Ταραμπάνκο και τα λόγια της βρήκαν σύμφωνη τη Βρισηίδα Ανδριώτου.

Στο άκουσμα των κατηγοριών εναντίον του, ο παίκτης του Survivor έγινε έξω φρενών. «Θέλω να αποχωρήσω από το συμβούλιο. Θέλω να αποχωρήσω. Εδώ πέρα στήνουν πλεκτάνη. Βάζουν λόγια στο στόμα μου, είναι πολύ καλοί ηθοποιοί όλοι. Είπα εγώ έτσι; Ρε είστε καλά τώρα; Τι είναι αυτά που λέτε; Στα μάτια σε κοιτάω όταν στο λέω… Είπα εγώ έτσι; Ρε είστε καλά ρε, τι κοιτάτε να μου κάνετε; Ορκίσου, ορκίσου ότι είπα αυτό το πράγμα», απάντησε σχεδόν ουρλιάζοντας ο κατηγορούμενος παίκτης του Survivor που δεν μπορούσε να πιστέψει στα αυτιά του και ζητώντας από την Κάτια Ταραμπάνκο να ορκιστεί. Κάτι που η ίδια εν τέλει έκανε.

Οι επαγγελματίες ηθοποιοί ριάλιτι

«Εγώ έχω έρθει στο Survivor για να ζήσω την κόρη μου. Δεν θα παίξω κανέναν ρόλο και δεν λέω ψέματα. Εκλιπαρώ την παραγωγή αυτήν την στιγμή αν είπα εγώ αυτά που είπε η Βρισηίδα. Στο ορκίζομαι ότι θα φύγω. Αν θέλετε δείξτε τώρα το βίντεο, αλλιώς σηκώνομαι και φεύγω αυτήν την στιγμή», πρόσθεσε στο 2ο round, μετά την ψηφοφορία ο παίκτης του Survivor κάνοντας λόγο για επαγγελματίες ηθοποιούς ριάλιτι, με τον Γιώργο Λιανό να δίνει τελικά το λόγο στην Ευρυδίκη.

«Δεν μπορώ να καταλάβω όλο αυτό από που ακριβώς έχει ξεσπάσει. Αυτό που άκουσα ότι είπε είναι πως “κάποιος είχε δίκιο εδώ μέσα με όλα αυτά που μου είπε” και προφανώς εννοούσε τα λόγια που μου είχε πει ο Βαλάντης», ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια, με τον Τάκη Καραγκούνια να τη διακόπτει συνεχώς:

«Αυτό το ψέμα για τα φράγκα δεν το δέχομαι. Δεν μπορώ να συνεχίσω με όλη αυτήν την κατάσταση. Δεν μπορώ, θα φύγω. Πιάστηκα κορόιδο γιατί εμπιστεύτηκα κάποιους ανθρώπους. Γιώργο δεν μπορώ να συνεχίσω έτσι. Πώς είναι δυνατόν να με παρομοιάζουν με έναν τόσο τοξικό άνθρωπο, που είχε πει κάτι τόσο τραγικό στην Ευρυδίκη», ανέφερε μεταξύ άλλων ο ίδιος που λογομάχησε έντονα με τη Βρισηίδα Ανδριώτου. Στη συνέχεια, η παίκτρια του Survivor έβαλε τα κλάματα.

Ο μεγαλύτερος τσακωμός του Survivor εξελίσσεται σε λαϊκό δικαστήριο στην τοποθεσία Twitter

Όπως καταλαβαίνεις, λοιπόν, το Συμβούλιο του νησιού μετατράπηκε σε πεδίο μάχης και οι χρήστες του Twitter «πήραν» μέρος στον πόλεμο του Survivor, για να υποστηρίξουν τον Τάκη και να κατηγορήσουν τη Βρισηίδα και την Κάτια.

Το Twitter εναντίον της Κάτιας