ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor: Ελευθερίου-Πρίαμος είναι οι νέοι Shakira-Piqué στο Twitter

Instagram.com/survivorgreece

Το ειδύλλιο ανάμεσα σε Καρολίνα Καλύβα και Μάριο Πρίαμο, μετά τα επίμαχα στιγμιότυπα από τα βάθη της ζούγκλας που αποτύπωσε το drone της παραγωγής, ήταν ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο -μέχρι στιγμής- στο Survivor All Star.

Αυτό το ζήτημα έμελλε να επανέλθει στο προσκήνιο με την είσοδο της Ελευθερίας Ελευθερίου στο Survivor, η οποία δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα. Για την ακρίβεια και σε αντίθεση με τον Μπο, δεν είχε κάνει καμία δημόσια δήλωση, καθώς περίμενε τη στιγμή που θα έμπαινε στο Survivor και θα μίλαγε πρώτα με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη. Το έκανε και με το παραπάνω.

«Δεν έρχομαι εδώ να το παίξω θύμα αλλά δεν θα γίνω και ο θύτης στην τελική. Δεν ήσουν σωστός απέναντι σε μία γυναίκα που ήταν φίλη σου πέντε χρόνια και την έχεις αδειάσει με αυτό τον τρόπο.. Γούσταρες μαζί μου και μετά βρήκες την Καρολίνα και μετά γούσταρες και την Καρολίνα», ανέφερε μεταξύ άλλων στον Μάριο Πρίαμο, τονίζοντας πως οι πράξεις του δεν συγχωρούνται, καθώς όπως είπε «μέσα σε μία στιγμή, μία σκηνή τρέλας και παραφροσύνης έχει διαλύσει ό,τι είχαμε τα τελευταία 5 χρόνια».

«Χε@@@@ς και για την Καρολίνα, αυτή τη στιγμή θες να σώσεις τον κ@@ο σου και βγαίνεις μπροστά και λες γουστάρω την Καρολίνα. Είσαι απαράδεκτος, είσαι η ντροπή της Κύπρου», πρόσθεσε η Ελευθερία Ελευθερίου.

Μιλώντας, αργότερα, στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης, η νέα παίκτρια ανέφερε πως ο Μάριος Πρίαμος δεν την προσέγγισε καν για να της δώσει εξηγήσεις, παρόλο που γνώριζε όσα είχαν συμβεί.

Survivor: Η Ελευθερία Ελευθερίου «έστησε» τον Μάριο Πρίαμο στη γωνία. Το Twitter «κάνει» πάρτι

Η Ελευθερία Ελευθερίου, λοιπόν, αποτέλεσε μια από τις νέες προσθήκες στην ομάδα των Κόκκινων και αφού δέχτηκε το καλωσόρισμα των συμπαικτών της, «έστησε» τον Μάριο Πρίαμο στη γωνία. Το Twitter, από την πλευρά του, «έστησε» το δικό του πάρτι παρομοιάζοντας τη σχέση τους με αυτήν της Shakira και του Piqué.