ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Κώστας Αναγνωστόπουλος: Η Μαριαλένα με τον Βασάλο στο δάσος και η κόκκινη κάρτα από την παραγωγή του Survivor

SKAI TV

Καλεσμένος στο Πρωινό μας ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο οποίος μετά την αποχώρησή του από το Survivor μάς είχε κρατήσει «στο περίμενε» για αποκαλύψεις.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος έφυγε χωρίς να θέλει να τον χαιρετήσει κανένας από τους συμπαίκτες του. Πήρε τη δάδα του και αντίο. Ακολούθησε η επιστροφή στην Ελλάδα και ένα story με αναφορές σε τσίρκο χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες.

Κώστας Αναγνωστόπουλος: «Είχα φάει μια κόκκινη κάρτα από την παραγωγή γιατί δεν έκανα κάποια πράγματα που μπορεί να θέλανε»

«Είναι λίγο πικρή η γεύση που μου άφησε το Survivor. Δεν μου βγήκε και πολύ το αγωνιστικό. Με στεναχώρησε το ότι έφυγα, το περίμενα και δεν το περίμενα.

Για ‘μένα δεν ήταν αυτό που πήγα το 2017, ήταν ένα άλλο παιχνίδι, αυτό μου άφησε. Για το τσίρκο που ανέβασα, όλοι κατάλαβαν πού πάει, αλλά δεν θέλω να το εξαντλήσω και να έχω νομικά προβλήματα.

Αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει θέμα, όπως βλέπω να γράφουν ότι δεν θα πληρωθώ. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα το μάθουν όλοι, αλλά δεν νομίζω», είπε αρχικά ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Ναι, αλλά γιατί ούτε ένα αντίο; «Ο λόγος που έφυγα χωρίς να πω κάτι ήταν ότι και να έλεγα αυτό που ήθελα δεν θα το έπαιζε η παραγωγή γιατί δεν τους άρεσε. Και τώρα που βγήκα αυτό βλέπω.

Για δέκα μέρες δεν έδινα προσωπικές συνεντεύξεις, είχα φάει μια κόκκινη κάρτα από την παραγωγή γιατί δεν έκανα κάποια πράγματα που μπορεί να θέλανε και δεν έπαιζα πουθενά».

Σπόντες να τις πεις; Αιχμές να τις πεις; Άδειασμα κανονικότατο; Όπως θες πες το και μέσα θα ‘χεις πέσει. Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος τα ‘χει μαζεμένα στην παραγωγή του Survivor αλλά και πάλι δεν μπορεί να επεκταθεί επί του θέματος γιατί οι νομικές κυρώσεις καραδοκούν.

Μαριαλένα και Βασάλος στο δάσος. Να πέσει η απάντηση

Ας περάσουμε στο επόμενο ζήτημα που καίει τον τηλεθεατή. Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο γιατί φεύγουν νύχτα για το δάσος; Είναι να μην σε ταλανίζει τέτοιο ζήτημα;

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος απαντάει και ξεκαθαρίζει. «Από εκεί που έφυγαν είναι αδιέξοδο πάντως, γιατί όλοι αναρωτιέστε, αν πάνε από εδώ και εκεί και συναντιούνται με τον Σάκη, την Σταυρούλα. Διάβαζα τα πάντα.

Από εκεί που φεύγουν είναι αδιέξοδο, δεν πάνε κάπου, βγαίνουν στο ποτάμι. Εκεί που έχουμε φτιάξει ένα spot για να καθόμαστε. Το είπε και ο Κωνσταντίνος σε ένα επεισόδιο.

Ξέρεις, εγώ δεν μασάω, η Μαριαλένα αν θέλει να πάει τουαλέτα θα πάει μόνη της, χωρίς να υπονοώ κάτι άλλο. Δεν θέλω να το πάω στο ερωτικό, καμία σχέση. Η Μαριαλένα μάς έλεγε “πότε θα βγω να κάνω παιδιά με τον Σάκη”», ανέφερε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Πάει κι αυτό. Τώρα περιμένουμε δηλώσεις από Κατερίνα Δαλάκα και Ασημίνα Χατζηανδρέου. Κάποια παράπονα θα έχουν κι αυτά τα κορίτσια, σίγουρα.