ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor: Το «μούχρωμα στον Άγιο Δομίνικο» και η αποχώρηση που λάτρεψε το Twitter

Instagram.com/survivorgreece

Συμβούλιο αποχώρησης πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, 9 Φεβρουαρίου στο Survivor All Star. Η Μπλε ομάδα έχασε και πάλι το έπαθλο φαγητού, αλλά δεν έχασε το κέφι της. Παρόλο που ήταν 3 οι υποψήφιοι προς αποχώρηση από την Μπλε Ομάδα, ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος, ο Κρις Σταμούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η ομάδα χάρισε στο τηλεοπτικό κοινό μία στιγμή τουλάχιστον σουρεαλιστική. Πιο συγκεκριμένα τη χάρισε, ένας από τους υποψήφιους, ο Κρις Σταμούλης.

Ο Κρις ήθελε πριν αποχωρήσει από το Survivor, μιας κι ήταν ένας από τους 4 συνολικά υποψήφιους (από την Κόκκινη ομάδα υποψήφιος ήταν ο Κώστας Παπαδόπουλος), να αφιερώσει ένα ποιήμα στην Μπλε ομάδα. Ανέβηκε, λοιπόν, στο κάθισμά του, κράτησε ένα κερί στο χέρι και ξεκίνησε να απαγγέλει το ποίημα «Η μοίρα των Μπλε» που είχε συγγράψει.

Οι Κόκκινοι και οι Μπλε τον χειροκρότησαν, ο Κωνσταντίνος Βασάλος ήταν ένας από έμας όταν παραδέχτηκε ότι η στιγμή ήταν cringe και ο Κρις κάθισε στη θέση του να περιμένει την απόφαση του τηλεοπτικού κοινού. Στο Twitter ξύπνησαν αναμνήσεις από αγαπημένες ελληνικές ταινίες και σειρές, και η «ποιητική βραδιά» ξεκίνησε.

Το Twitter δεν βρήκε μόνο την αφορμή να γελάσει με το ποίημα του Κρις Σταμούλη, παρακολουθώντας το επεισόδιο του Survivor All Star την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου. Από το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ, αποχώρησε στη συνέχεια ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος, ένας από τους τελευταίους παίκτες που μπήκαν στην Μπλε ομάδα, ο οποίος όπως θα καταλάβεις από το πάρτι που στήθηκε στη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης είχε προλάβει να προκαλέσει έντονα συναισθήματα στο τηλεοπτικό κοινό, αλλά και στους συμπαίκτες του, καθώς ήταν από τους πρώτους που βγήκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση.

«Νιώθω αρκετά καλά. Μπορεί να ήθελα να το παλέψω παραπάνω και να το πάω μέχρι τέλος. Μου αρέσει να το τραβώ και να το πιέζω, αλλά όλα γίνονται για καλό. Θα βγω έξω, θα ντερλικώσω, θα σκέφτομαι τις ωραίες στιγμές, θα φάω, θα πιώ και θα είμαι μεθαύριο στο σπίτι μου», είπε ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος πριν αποχωρήσει από το Survivor.

To Twitter είπε το δικό του (καθόλου συγκρατημένο) «αντίο».

To ποσό που θα λάβει από το Survivor All Star ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος

Σύμφωνα με τα ποσά που έχουν διαρρεύσει, οι παίκτες λαμβάνουν 5.000 ευρώ την εβδομάδα όσο παραμένουν στον Άγιο Δομίνικο ως παίκτες του Survivor All Star. Ο παίκτης που αποχώρησε το βράδυ της Πέμπτης, είχε μπει στο παιχνίδι στις 29 Ιανουαρίου, συνεπώς θα λάβει περίπου 10.000 ευρώ για τη συμμετοχή του στο Survivor.