ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Survivor: Το Twitter σύσσωμο ενάντια στο ειδύλλιο Καρολίνας-Μάριου, με την Ασημίνα εκπρόσωπο Τύπου

Instagram.com/survivorgreece/

Ο «ντόρος» που είχε δημιουργηθεί γύρω από τα επίμαχα στιγμιότυπα που προβλήθηκαν πριν λίγες μέρες στο trailer του Survivor και έδειχναν την Καρολίνα Χακλίν Καλύβα με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη σε τρυφερές στιγμές, έφτασε στο αποκορύφωμά του στο επεισόδιο της Κυριακής, 22 Ιανουαρίου.

Το θέμα θίχτηκε τόσο στο Συμβούλιο του νησιού, όσο και στο Twitter. Ο Γιώργος Λιανός έκανε συστάσεις προς τους παίκτες, προειδοποιώντας τους ότι θα υπάρξουν σοβαρές ποινές την επόμενη φορά. Υπενθυμίζουμε ότι ένας από τους βασικότερους κανόνες του Survivor, είναι ότι οι παίκτες των δύο ομάδων συναντιούνται μόνο κατά τη διάρκεια των Συμβουλίων και των αγωνισμάτων. Ο κανόνας αυτός φαίνεται ότι παραβιάστηκε.

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε πως η σχέση της Καρολίνας με τον Bo ήταν ήδη γνωστή, ενώ όπως αποκάλυψε ρεπορτάζ της Σταματίνας Τσιμτσιλή στην εκπομπή Happy Day, ο Μάριος Πρίαμος βρίσκεται σε σχέση με την Ελευθερία Ελευθέριου, η οποία είχε πάρει μέρος σε προηγούμενη κύκλο του ριάλιτι.

Το «πετσόκομμα» του Twitter και της Ασημίνας, προς τους δυο παίκτες του Survivor

Η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, λοιπόν, έπρεπε να δώσουν ορισμένες εξηγήσεις, καθώς η κάμερα του Survivor τους εντόπισε σε τρυφερές στιγμές και απομονωμένους από τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους, σε μια τυχαία καλύβα που ανακάλυψαν μέσα στη ζούγκλα.

«Έγινε αυτό. Βρεθήκαμε με τον Μάριο κάπου στα όρια των δύο καλυβιών, αλλά δεν έχω να απολογηθώ για κάτι παραπάνω. Αλλά, ναι, συνέβη. Με τον Μάριο έχουμε ιδιαίτερη συμπάθεια ο ένας με τον άλλο και απλώς είχαμε βρεθεί στην παραλία σε μια μέρα που δεν είχαμε παιχνίδι και ήταν μέρα ξεκούρασης. Δεν έχει γίνει άλλες φορές», ανάφερε από την πλευρά της η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα.

Τον λόγο στη συνέχεια πήρε ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και δήλωσε πως «εάν φύγω από την καλύβα μου σε ένα παιχνίδι επιβίωσης και μπω στη ζούγκλα είτε για να ψάξω καρύδες, είτε αν πετύχω κάποιον, δεν μου λέει κάτι και δεν το θεωρώ ότι ήταν μια παράβαση. Δεν έφυγα ούτε να πάω σε κανένα χωριό, ούτε να πάω σε καμιά πόλη, ούτε να πάρω φαγητό. Με την Καρολίνα έχω έρθει πιο κοντά μαζί της. Τα άλλα τα παιδιά είναι φίλοι μου και δεν χρειάζεται να έρθω και με όλους κοντά. Δεν θα φύγουμε από δω και θα έχω άλλους σαράντα καινούργιους φίλους».

Επί του θέματος τοποθετήθηκε και η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία γνωρίζει προσωπικά τον Bo και επισήμανε στην Καρολίνα ότι θα ήταν λάθος να τον εκθέσει.

«Τα προσωπικά μου ζητήματα εδώ πέρα νομίζω πως δεν αφορούν κανέναν, οπότε δεν θα ήθελα να μιλήσω καν. Και από τη στιγμή που δεν υπάρχει πρόσβαση προς τα έξω, νομίζω πως τελειώνει η κουβέντα εδώ» πρόσθεσε στη συνέχεια η Καρολίνα, προς απάντηση στην Ασημίνα.

Όλες αυτές οι εξελίξεις, λοιπόν, σχολιάστηκαν από τον κόσμο του Twitter, ο οποίος τάχθηκε ενάντια στο ζευγάρι Καρολίνα-Μάριος και αποθέωσε την Ασημίνα για τα όσα είπε επί του θέματος, όταν της δόθηκε ο λόγος στο Συμβούλιο.