ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Σασμός: Ο Ορφέας Αυγουστίδης έδωσε το απόλυτο spoiler και πολύ τον ευχαριστούμε

ALPHA TV

Δώσε πληροφορία στον λαό. Αυτό είναι το σύνθημα που όλους μας ενώνει. Δεν μας πειράζουν τα spoiler, περιμένουμε στην οθόνη τις εξελίξεις. Ο Σασμός δεν καταλαβαίνει από ανταγωνισμό, από παραλίες, καρύδες και μαγιό και στέκεται εκεί στη θέση του.

Ο Σασμός βρίσκεται σε πολύ κομβικό σημείο. Τα είδες, δεν είναι να σ’ τα λέω ξανά. Η Αργυρώ έμαθε ότι ο Αστέρης είναι ο δότης και βρέθηκαν στο σπιτάκι στο βουνό για να ζητήσει εξηγήσεις. Τα είδες, δεν είναι να σ’ τα λέω ξανά (ξανά).

Ο Ορφέας Αυγουστίδης μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day» είπε λίγα παραπάνω για την πλοκή. Έρχεται Σασμός;

«Αυτό που μας κάνει να θέλουμε να το δούμε είναι να βλέπουμε ότι υπάρχει μία απόσταση που ελπίζουμε κάποια στιγμή να μειωθεί. Πιστεύω ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες στο τέλος-τέλος αυτοί οι δύο να καταλήξουν μαζί και περιμένω κι εγώ να δω πώς. Γιατί κι εμείς είμαστε κάποια επεισόδια μπροστά αλλά όχι αρκετά», ανέφερε.

Σασμός: Ο Αστέρης θα μάθει για το παιδί;

Ο Ορφέας Αυγουστίδης απάντησε και στην ερώτηση που ταλανίζει τον τηλεθεατή. Θα μάθει ο Αστέρης ότι το παιδί της Αργυρώς είναι δικό του; «Νομίζω ότι είναι κάτι που δεν μπορούμε να το αποφύγουμε άλλο.

Είναι μία πληροφορία που τη γνωρίζει πολύς κόσμος στο χωριό και δεν θα αργήσει να φτάσει και στα αυτιά του Αστέρη. Ο Σταύρος ξεκινάει αυτό το ντόμινο αλλά θα εμπλακούν κι άλλα πρόσωπα, που και μπορεί να γνωρίζουν και μπορεί να επωφεληθούν από μία τέτοιου είδους αποκάλυψη.

Ο Σταύρος είναι φουντωμένος αυτή τη στιγμή και δεν βλέπει καθαρά. Έχει ένα πολύ έντονο αίσθημα κτητικότητας που τον καθοδηγεί τώρα και δεν κρίνει σωστά. (…)

Η Αργυρώ θα επιτρέψει στον εαυτό της να μαλακώσει. Θα αφήσει το συναίσθημα και τη λογική της να της μιλήσει. Ο Αστέρης έχει ένα μερίδιο ευθύνης για τον θάνατο του αδελφού της αλλά έχει αποδειχθεί το πώς συνέβη αυτό πέρσι.

Σιγά σιγά πείθεται και η ίδια. Αν υπάρξουν άλλα εμπόδια, θα είναι άλλου τύπου από αυτά που έχουμε δει μέχρι τώρα» είπε ο Ορφέας Αυγουστίδης.

Και με τη μάνα Καλλιόπη, τι κάνουμε; «Η Καλλιόπη δύσκολα θα το αποδεχθεί, γιατί είναι αυτή που έχουμε δει ότι είναι. Από την άλλη, τα παιδιά της Καλλιόπης ξυπνάνε και καταλαβαίνουν ότι δεν τρέχει τίποτα αν δεν θέλει κάτι η μάνα τους».

Και για το κλείσιμο η απαραίτητη ερώτηση για τον σασμό, το φίλιωμα των οικογενειών. «Δεν ξέρω ακριβώς τι θα πει happy και πόσο happy χρειάζεται κάποιος για να είναι ικανοποιημένος αλλά θα έχουμε σασμό στο τέλος της χρονιάς».