ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Σασμός: Ο Ορφέας Αυγουστίδης είπε την απόλυτη αλήθεια για τη σειρά

AlphaTV

Ο Σασμός συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά σημειώνοντας ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία. Η πλοκή εξελίσσεται, νέοι χαρακτήρες αλλάζουν τα δεδομένα κι όμως ο καημός του τηλεοπτικού κοινού παραμένει. Μην ρωτάς για καημούς. Ένας είναι. Αστέρης και Αργυρώ. Αυτός ο έρωτας που βίαια διακόπηκε, δείχνει να φουντώνει ξανά. Ο Ορφέας Αυγουστίδης ερωτήθηκε για αυτή την αγάπη, αλλά και για τον αν θα έβλεπε μια τρίτη σεζόν Σασμού.

Ο Ορφέας Αυγουστίδης μίλησε στους δημοσιογράφους μετά το τέλος της εκδήλωσης για τα θεατρικά Βραβεία Κοινού, τα οποία διοργάνωσε το περιοδικό Αθηνόραμα, όπου και βραβεύτηκε για την παράσταση «Η μηχανή του Τούρινγκ» που ανεβαίνει για δεύτερη σεζόν στο Νέο Θέατρο Βασιλάκου. Αφού δώσουμε τα συγχαρητήριά μας για την εξαιρετική αυτή παράσταση, να κάνουμε την ερώτηση που καίει.

Θα δούμε ξανά τον Αστέρη και την Αργυρώ, παρά τα όσα έχουν μεσολαβήσει; Ο Ορφέας Αυγουστίδης απαντά: «Αν δεν βλέπατε ποτέ μαζί τον Αστέρη και την Αργυρώ, θα παίρνατε τα νούμερα που κάνει και θα μας τα βάζατε στη μασχάλη. Κάποια στιγμή, φαντάζομαι, θα τους δείτε ναι» δήλωσε ο ηθοποιός.

Ορφέας Αυγουστίδης: Η απάντηση για την 3η σεζόν του Σασμού

Στη συνέχεια απάντησε και στο ενδεχόμενο ενός ακόμα τηλεοπτικού γάμου: «Ο σασμός θα έρθει με το σμίξιμο κάποιων ανθρώπων, δεν ξέρω αν θα είναι γάμος και δεν ξέρω τι θα πει σμίξιμο, αποδοχή η ερωτικό σμίξιμο».

Και φτάνουμε και στο ερώτημα για την ενδεχόμενη τρίτη σεζόν του Σασμού. Ο Ορφέας Αυγουστίδης τοποθετείται και δίνει την πιο σωστή απάντηση για τον Σασμό, αλλά και για κάθε τηλεοπτικό προϊόν.

«Το τέλος δεν το ξέρω, ούτε και το αν θα έρθει τρίτη σεζόν. Αν θα ήθελα να το στηρίξω, είναι πολύ νωρίς για να σας απαντήσω, γιατί έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας.

Είναι ωραίο να τελειώνεις εκεί που πρέπει και η άποψή μου είναι ότι ο Σασμός πρέπει να τελειώσει στην κορύφωσή του», ανέφερε ο Ορφέας Αυγουστίδης.

Και Σασμό να μην βλέπεις, κράτα αυτό: οτιδήποτε κι αν υπάρχει είναι καλό να τελειώνει στην κορύφωσή του κι όχι πια όταν έχει ξεφτίσει συρμένο στα πατώματα.