DECO

Μιμή Ντενίση: Το εξοχικό της στον Θεολόγο, θα το ζήλευαν και οι stars του Hollywood

Instagram.com/mimi_denissi

Για το αριστοκρατικό και κομψό σπίτι της Μιμής Ντενίση στο Πεδίον του Άρεως, σού έχω μιλήσει στο παρελθόν. Πρόκειται για ένα σπίτι που αντικατοπτρίζει ξεκάθαρα την κλασική αισθητική που αποπνέουν οι δημόσιες εμφανίσεις της ηθοποιού. Ένα σπίτι – ορισμός του all-time classic και καμία αμφιβολία δεν χωρά. Το κλικ θα σε πείσει.

«Η αισθητική και το ωραίο μου αρέσουν πολύ», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη η Μιμή Ντενίση και αυτή η δήλωσή της, δεν αντικατοπτρίζεται μόνο στα outfits και στο σπίτι της στο κέντρο της Αθήνας. Αντικατοπτρίζεται και στο εξοχικό της στον Θεολόγο. Ένα τουριστικό θέρετρο που βρίσκεται σε όρμο της ακτής του Οπουντίου κόλπου. Εκεί, η ηθοποιός διατηρεί μία εξοχική κατοικία που δεν χορταίνεις να χαζεύεις.

«Ο παράδεισός μου. Μόνο εδώ ησυχάζω απ΄ όλα», είχε πει σε μία από της δημοσιεύσεις της στο Instagram η Μιμή Ντενίση, αναφερόμενη στο αρχοντικό της στον Θεολόγο. Μία δήλωση που αποτυπώνεται στις παρακάτω φωτογραφίες. Θα καταλάβεις, πως αυτός ο παράδεισος για τον οποίο μιλά η ηθοποιός και στον οποίο γεμίζει τις μπαταρίες της, υπάρχει όντως.

Η Μητέρα Φύση «αγκαλιάζει» το εξοχικό που έχει η Μιμή Ντενίση στον Θεολόγο

Γνωρίζω και γνωρίζεις τις ευεργετικές ιδιότητες της φύσης στην ψυχολογία και την ψυχοσύνθεσή μας. Αρκεί μία βόλτα στην παραλία ή στο πάρκο της γειτονιάς σου για να γυρίσεις στο σπίτι με ανεβασμένη ψυχολογία και ανανεωμένη ενέργεια.

Αυτά τα θετικά συναισθήματα που μεταδίδει η Μητέρα Φύση στο «είναι» μας, η Mιμή Ντενίση τα καρπώνεται μέσα στο ίδιο της το σπίτι, χωρίς να χρειαστεί να πάει βόλτα. Το εξοχικό της αγκαλιάζεται κυριολεκτικά από τη φύση και την πλούσια βλάστηση.

Η καθημερινή δόση ενέργειας και η ανανέωση της ψυχολογίας συμβαίνει στα μπαλκόνια, στους κήπους, τις αυλές και τα μποστάνια του εξοχικού της. Ο ορισμός της ηρεμίας και της εσωτερικής γαλήνης.

«Δεν με νοιάζει να έχω μία βίλα, αλλά θέλω να έχω ένα αγρόκτημα, να έχει μποστάνια, δέντρα και bungalows για τους φίλους μας. Μπορεί να μην το πιστεύει ο κόσμος, αλλά στο εξοχικό μου θα με δεις όλη μέρα με σορτς και γαλότσες να βγαίνω να ποτίζω και να περιποιούμαι τα λουλούδια μου. Αυτή είναι η εξοχή που μου αρέσει εμένα. Το στιλ “βιλίτσα με κολόνες, αστραφτερά μάρμαρα και γκαζόν” είναι για την Εκάλη, όχι για εδώ», έχει δηλώσει η Mιμή Ντενίση παλαιότερα στο Πρωινό του ΑΝΤ1. Τα λόγια της γίνονται πράξη στις παραπάνω φωτογραφίες.

Τα φυσικά υλικά κυριαρχούν

Μία εξοχική κατοικία που περικυκλώνεται από τη φύση, απαιτεί και την ανάλογη διακόσμηση. Για τον λόγο αυτό, η ηθοποιός έχει φροντίσει τα φυσικά υλικά να υπερτερούν σε όλο το μήκος και το πλάτος του δικού της εξοχικού.

Η πέτρα και το ξύλο παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο και«δένουν» απόλυτα με το φυσικό τοπίο της γύρω περιοχής και ταιριάζουν στο mood εξοχικού. Highlight, η πολυθρόνα από πλέξη wicker.

Το βιοφιλικό design και η πισίνα που θα ζήλευαν και οι star του Hollywood με υπογραφή από Μιμή Ντενίση

Αντικρίζοντας την παρακάτω εικόνα, στην οποία βασικός πρωταγωνιστής είναι η elegant πισίνα και οι τοίχοι του εξοχικού που έχουν καλυφθεί με πράσινο πέπλο (που δημιουργείται από το αναρριχώμενο φυτό), νομίζεις ότι πρόκειται για εξώφυλλο του περιοδικού Architectural Digest. Θα μπορούσε άνετα.

Όπως φαίνεται, η Mιμή Ντενίση είναι ένθερμος υποστηρικτής του βιοφιλικού design. Κι εμείς μαζί της!

Και από εδώ, βλέπεις το bungalow για το οποίο μιλούσε η ηθοποιός. Εντυπωσιακό και αυτό (μαζί με όλα τ’ άλλα).

Η θέα του εξοχικού που κόβει την ανάσα

Ο ορισμός του ιδανικού εξοχικού, ολοκληρώνεται με τη θέα που προσφέρει αυτό της Μιμής Ντενίση. Οι παρακάτω φωτογραφίες «μιλούν» από μόνες τους.