ΣΠΙΤΙ

Μιμή Ντενίση: Το αριστοκρατικό και φινετσάτο σπίτι της στο Πεδίον του Άρεως

Papadakis Press Γιώργος Παπαδάκης

Η Μιμή Ντενίση, εκτός από εξαιρετική ηθοποιός είναι και μια γυναίκα με γούστο και αισθητική. Οι δημόσιες εμφανίσεις της το αποδεικνύουν με κάθε τρόπο. Όπως είναι λογικό, το κλασικό της στιλ «πάει πακέτο» με το σπίτι της στο Πεδίον του Άρεως. Ένα σπίτι που δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κάτι λιγότερο από αριστοκρατικό. Ένα σπίτι με vintage αισθητική που αποπνέει αέρα παλαιότερων χρόνων. Ένα σπίτι που δεν χορταίνεις να παρατηρείς τις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Ο ορισμός του all-time-classic είναι αυτό το σπίτι.

«Η αισθητική και το ωραίο μου αρέσουν πολύ», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη η Μιμή Ντενίση. Μια δήλωση που εκτός από τα ρούχα της, αντικατοπτρίζεται και στο σπίτι της.

Η Μιμή Ντενίση μάς δείχνει το αρχοντικό της

Παίρνοντας, λοιπόν, μια μικρή γεύση από τους χώρους του σπιτιού, ένα είναι σίγουρο: Η ηθοποιός αγαπάει τα παλιά αντικείμενα, τα οποία αυτομάτως κουβαλούν μια ιστορία και προσθέτουν ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Vintage, αναπαλαιωμένα έπιπλα, κρυστάλλινοι, υπερμεγέθεις πολυέλαιοι, σκαλιστοί τοίχοι, επιβλητικά βάζα και κηροπήγια.

Πρόκειται για ένα σπίτι που δεν χορταίνει το μάτι σου, διακοσμημένο βάσει του εκλεπτυσμένου γούστου και της αισθητικής της ηθοποιού. Το βαθύ πετρόλ στους τοίχους του σαλονιού κάνουν την πιο ωραία αντίθεση με τα κλασικά έπιπλα που βρίσκονται σε γήινους τόνους.

Παρατηρώντας ένα-ένα τα sneek peaks του σπιτιού, αντιλαμβανόμαστε πόσο πιο εντυπωσιακό θα είναι από κοντά. Και το συμπέρασμα: Ποιος δεν θα ήθελα να περάσει την καραντίνα σε αυτό το ονειρικό σπίτι; Η Μιμή Ντενίση, πάντως, το χαίρεται μαζί με την αγαπημένη της κόρη, Μαριτίνα.

Η ηθοποιός έχει διαμορφώσει το σπίτι της με πολλή αγάπη

«Το γεγονός ότι αναγκάστηκα να μείνω κλει­σμένη στο σπίτι μου έδωσε την ευκαιρία να δω περισσότερο τους δικούς μου, να συνομιλήσω περισσότερο με τον εαυτό μου, να συνειδητοποιήσω πόσο λίγο χρόνο του έδινα. Να χαρώ το σπίτι μου.

Να διαβάσω ό,τι δεν προλάβαινα. Να κάνω νέα σχέδια, με περισσότερη ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά και την προσωπική ζωή» δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της.