ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

MasterChef: Το Twitter αναστατώθηκε για το τηλεοπτικό μέλλον του Σωτήρη Κοντιζά. Η απάντησή του αλά Βίκυ Καγιά

Star

Ο φετινός τίτλος του MasterChef και το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ ανήκει στον Παναγιώτη Κουμουνδούρο. Ο τελικός του reality μαγειρικής του Star, προβλήθηκε την Τετάρτη 15 Ιουνίου και μεγάλος πρωταγωνιστής του, εκτός από τον νικητή φυσικά, ήταν η κριτική του επιτροπή.

Παίρνοντας τα πράγματα από την αρχή, οι κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης, ανακοίνωσαν στους 2 φιναλίστ του MasterChef τις βαθμολογίες από τις προηγούμενες δοκιμασίες του τελικού. Πιο συγκεκριμένα, ανακοίνωσαν στον Παναγιώτη Κουμουνδούρο και την Καλλιόπη Μπεζαντέ την αξιολόγηση που έλαβε έκαστος από τον Θάνο Φέσκο και τον Γιώργο Παπαζαχαριά (τους σεφ του εστιατορίου Delta), αλλά και τους σεφ που συνάντησαν στο γαστρονομικό ταξίδι που έκαναν στην Ιταλία.

Στην τελευταία τους δοκιμασία, οι παίκτες κλήθηκαν να αντιγράψουν πιστά ένα πιάτο της κορυφαίας Βρετανής σεφ, Clare Smyth. Κατά τη διάρκεια του live, οι φάκελοι άνοιξαν. Η σεφ βαθμολόγησε την προσπάθεια της Καλλιόπης με 7 στα 10 και αυτή του Πάνου με 8 στα 10. Τελικά, ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος κατάφερε να συγκεντρώσει 58 βαθμούς και η Καλλιόπη 53. Ωστόσο, η προσοχή του Twitter στάθηκε σε μία λεπτομέρεια και συγκεκριμένα σε μερικά δευτερόλεπτα συζήτησης ανάμεσα στον Σωρήτη Κοντιζά και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Το Twitter αναστατώθηκε με την ανακοίνωση του Κουτσόπουλου για το μέλλον του Κοντιζά στο MasterChef

Μετά την ανακοίνωση των βαθμολογιών από την Clare Smith και λίγο πριν την ανακοίνωση του νικητή, τον λόγο πήρε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. «Θα αναλάβω πάλι φέτος να αθροίσω τις βαθμολογίες. Μένει να ανακοινώσουμε τις υπόλοιπες βαθμολογίες και να μάθουμε αν αληθεύει ότι ο Σωτήρης μπορεί του χρόνου να μην είναι μαζί μας. Έλα πάμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο σεφ με τον Σωτήρη Κοντιζά να ξεσπά σε γέλια και να του απαντά: «Που το ήξερες ρε μπαγάσα; Πού το ξέρετε;». Τότε, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος σηκώθηκε από τη θέση του και τον αγκάλιασε.

Αυτό το σκηνικό σχετικά με το μέλλον του Σωτήρη Κοντιζά στο MasterChef, όπως ήταν λογικό, αναστάτωσε τους χρήστες του Twitter οι οποίοι ευχήθηκαν να πρόκειται για ένα κακόγουστο αστείο. Και τελικά έπεσαν μέσα. Το άχαστο δίδυμο των trolls ξαναχτύπησε.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς έδωσε την απάντησή του με χορό, αλά Βίκυ Καγιά

Αφού, λοιπόν, οι κριτές βγήκαν live και ανακοίνωσαν τον φετινό νικητή, ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε on air ότι το MasterChef 7 έρχεται και πως οι αιτήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει. «Μπράβο σε όλους. Κάπου εδώ τελειώνει το φετινό MasterChef έρχεται το νέο ανανεωμένο MasterChef. Οι συμμετοχές άνοιξαν. Και τώρα χορός», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Κοντιζάς, κάνοντας μνεία στην Βίκυ Καγιά και το τρόπο που μας είχε αποχαιρετήσει στον τελικό του GNTM 2, «και τώρα, κορίτσια, χορός».

Τέλος καλό, όλα καλά!