ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

MasterChef: Το Twitter αναρωτήθηκε πού είναι ο Μπόμπαινας. Η απάντησή του, επική

Instagram.com/masterchefgr

Η Καλλιόπη με τον Παναγιώτη βρίσκονται μία ανάσα πριν από τον μεγάλο τελικό του MasterChef. Στην προτελευταία δοκιμασία του μαγειρικού διαγωνισμού, λοιπόν, οι 2 φιναλίστ επιδόθηκαν σε ακόμα μία μαγειρική αναμέτρηση.

Η Καλλιόπη Μπεζαντέ και ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος πήραν τη θέση τους στις κυκλικές κουζίνες και κλήθηκαν να παρουσιάσουν στους κριτές, αλλά και το τηλεοπτικό κοινό, το τελευταίο τους menu αποτελούμενο από 4 στάδια. Θέση, επίσης, πήραν και οι πρώην συμπαίκτες τους στον εξώστη για να τους εμψυχώσουν και να τους στηρίξουν στις τελευταίες ώρες πριν τη διεξαγωγή του MasterChef. Ωστόσο, το Twitter εντόπισε ορισμένες απουσίες.

MasterChef: Το Twitter ανέλαβε τον ρόλο του απουσιολόγου

Το Twitter, λοιπόν, σε ρόλο απουσιολόγου εντόπισε ποιοι παίκτες ήταν απόντες με highlight την απουσία του Δημήτρη Ταϊρίδη aka του Μπόμπαινα, του πιο αμφιλεγόμενου και πολυσυζητημένου παίκτη του φετινού MasterChef. Οι χρήστες του Twitter έκαναν τις δικές τους προβλέψεις για τους πιθανούς λόγους απουσίας του και εσύ μπορείς να τις διαβάσεις παρακάτω.

 

Η απάντηση του Μπόμπαινα για την απουσία του

Και ενώ το Twitter αναρωτιόταν πού στο καλό είναι ο Δημήτρης Ταϊρίδης, η απάντηση δεν άργησε να έρθει από τον ίδιο. Και καμία πρόβλεψη δεν έπεσε μέσα.

«Καλός ο τελικός, αλλά είχαμε και δουλειές να πάμε MasterChef… αύριο στο live θα σας δούμε», έγραψε στην περιγραφή της φωτογραφίας ο Μπόμπαινας με φόντο το Μονακό.