ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

MasterChef: Ο dad-to-be Λεωνίδας Κουτσόπουλος δέχεται (ξανά) ανελέητο τρολάρισμα από τον Σωτήρη Κοντιζά

Instagram.com/masterchefgr

Και ενώ οι φιναλίστ, Καλλιόπη και Πάνος, βρίσκονται ένα βήμα λίγο πριν τη διεξαγωγή του μεγάλου τελικού του MasterChef, στο επεισόδιο της Τρίτης, 7 Ιουνίου, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο Σωτήρης Κοντιζάς ήταν αυτοί που έκλεψαν για ακόμα μία φορά την παράσταση με τις επικές ατάκες τους.

Παίρνοντας τα πράγματα από την αρχή, οι 3 σεφ και κριτές, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Σωτήρης Κοντιζάς και Πάνος Ιωαννίδης, συνόδευσαν τους 2 φιναλίστ στο χωριό Gaiole in Chianti της Ιταλίας για δοκιμασία αντιγραφής πιάτου. Guest chef ήταν ο μοναδικός Έλληνας chef βραβευμένος με αστέρι Michelin στην Ιταλία, Στέλιος Σακαλής.

Η Καλλιόπη κι ο Πάνος κλήθηκαν να αντιγράψουν 3 πιάτα του, μέσα σε χρονικό διάστημα 2,5 ωρών. Ο Πάνος Ιωαννίδης αποκάλυψε στους διαγωνιζόμενους ότι ο guest chef θα ήταν ο μόνος που θα βαθμολογούσε τα πιάτα τους.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος «πιάστηκε» (ξανά) στα δίχτυα του ατακαδόρου Σωτήρη Κοντιζά

Κι ενώ η αγωνία των 2 φιναλίστ του MasterChef είχε κορυφωθεί κατά την ολοκλήρωση των πιάτων τους, οι κριτές, λίγο πριν γευτούν τις προσπάθειές των διαγωνιζόμενων, αποφάσισαν να επιδοθούν σε αγώνα Καλύτερης Ατάκας.

Ευχαριστώντας, αρχικά, τον Στέλιο Σακαλή για τη φιλοξενία στο εστιατόριό του και αφού ο Σωτήρης Κοντιζάς αναφέρθηκε στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο ως «Επιθεωρητή Κουτσοπουλίνι» με έμπνευση από το outfit του, η πατρότητά του έγινε και πάλι η αφορμή για ανελέητο τρολάρισμα.

«Ο Σωτήρης ντρέπεται, αλλά θα έχει κάποια έκπτωση αν έρθει;», ρώτησε τον Στέλιο Σακαλή, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και κάπως έτσι, ο chef έδωσε για ακόμα μία φορά την καλύτερη πάσα στον Σωτήρη Κοντιζά με την ερώτησή του. «3 παιδιά έχω Στέλιο μου. Ένα έχει ο Πάνος. Ξεφουρνίζει όπου να ‘ναι ο Λεωνίδας» , με τον τελευταίο να δίνει την καλύτερη απάντηση: «Ξεφουρνίζει λέει… τι θα γεννήσω, φραντζόλα». Τουλάχιστον απολαυστικοί και οι δυο τους!

Ο Σωτήρης Κοντιζάς παραλαμβάνει το βραβείο του καλύτερου troll

Να σου υπενθυμίσουμε πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, γίνονται οι πρωταγωνιστές του MasterChef. Ο τελευταίος είχε δώσει και παλαιότερα την τέλεια αφορμή στον Σωτήρη Κοντιζά για τρολάρισμα, με την ερώτηση και τη (λάθος) απάντησή του.

Πιο συγκεκριμένα, με αφορμή την δοκιμασία στον σιδηροδρομικό σταθμό του Μπράλου για ένα μοναδικό ταξίδι με το θρυλικό βαγόνι-εστιατόριο του Orient Express, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είχε ζητήσει από τους άλλους 2 κριτές να πουν τραγούδια που να εμπεριέχουν τη λέξη «τρένο». Ανάμεσα στα τραγούδια που σκέφτηκαν οι κριτές ήταν και το τραγούδι από την παιδική σειρά Τόμας το τρενάκι. Ιδέα του Σωτήρη Κοντιζά.

«Τόμας το τρένο. Εγώ αυτό ξέρω», είπε χαρακτηριστικά ο σεφ και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δήλωσε πως δεν γνωρίζει το συγκεκριμένο τραγούδι. «Ε εντάξει θα το μάθεις», του είχε απαντήσει χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Κοντιζάς, κάνοντας έμμεση αναφορά στην εγκυμοσύνη της Χρύσας Μιχαλοπούλου.

Ε, δεν του αξίζει το βραβείο του καλύτερου troll; Του αξίζει.