ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

MasterChef: Τα -λίγο πιο δύσκολα από βραστό μακαρόνι- πιάτα της Καλλιόπης και η απόγνωση του Twitter

Instagram.com/masterchefgr

Η εμφάνιση του Νικήτα, του Χριστόφορου, του Γιάννου και της Ελπίδας δεν αποτέλεσε τη μοναδική έκπληξη του χθεσινού επεισοδίου του MasterChef, οι οποίοι φόρεσαν ξανά τις ποδιές τους για να βοηθήσουν τους 2 φιναλίστ, Καλλιόπη και Πάνο. Ομολογουμένως, μεγάλη (αλλά όχι καλή) αίσθηση προκάλεσε το γεγονός πως τα πιάτα των 2 τελευταίων, δεν ανταποκρίθηκαν στο υψηλό και απαιτητικό επίπεδο που πρέπει να υπάρχει μαγειρικά, όταν μιλάμε για 3 επεισόδια πριν τη διεξαγωγή του μεγάλου τελικού.

Πιο συγκεκριμένα, τα πιάτα της Καλλιόπης ήταν αυτά που προκάλεσαν τη μεγαλύτερη έκπληξη στον κόσμο του Twitter, που αυτήν τη φορά ανέλαβε τον ρόλο του κριτή του MasterChef, πίσω από τα πληκτρολόγια, βαθμολογώντας την προσπάθειά της.

Πιο συγκεκριμένα, οι 2 φιναλίστ του μαγειρικού διαγωνισμού είχαν στη διάθεσή τους 135 λεπτά για να ετοιμάσουν 3 πιάτα ο καθένας, τα οποία έπρεπε να σερβίρουν αμέσως στους κριτές. Το βασικό υλικό για το ορεκτικό ήταν οι σουπιές, για το κυρίως πιάτο, τα χοιρινά μάγουλα και για το γλυκό, το ανθότυρο.

MasterChef: Το Twitter «βαθμολόγησε» το burger και τους λουκουμάδες της Καλλιόπης

Ένα burger και μερικοί λουκουμάδες (με λίγες παραλλαγές στην κλασική τους συνταγή) ήταν ανάμεσα στα πιάτα που ετοίμασε η Καλλιόπη στην δημιουργική δοκιμασία του MasterChef, μέσα σε 135 λεπτά. Όπως ίσως καταλαβαίνεις, λοιπόν, μιλάμε για -όχι και τόσο απαιτητικά- πιάτα τελικού.

Οι κριτές δεν ήταν οι μόνοι που εξέφρασαν τη μερική δυσαρέσκειά τους μέσω της βαθμολογίας τους, με την υπεροχή του Παναγιώτη. Το Twitter πήρε χωρίς αμφιβολία το μέρος τους.